- 21 Kasım 2017
- 27.476
- 119.942
-
- Konu Sahibi girisimcii
Damat nezaketen öyle der tabii ki. Biz de öyle diyoruz ama el atsalar daha iyi. Daha çabuk hallolur işler. Oturup sohbet etmeye vakit kalır.İftar yada normal akşam yemeğine misafir ağırlamak zor gerçekten, el olsa kalkıp yardım eder insan. Çekiniyordum bahane, hadi çekindi kızına abinin getirdiği tatlıdan da koy diyebilirdi.
Tutmuyorum eşime cimri demiyor bana diyor eşim cebine el bile atmadi
Aşko iki abin mi var evde yemeğe gelmeyen nir abin daha mı var onu demeden gitme allaşşkınaKonum kapanmadı acaba doğru mu yaptınm
Söyle bir inceledim de her konuda yorumun varÜyeler hakkında bilgi sahibi olduğuna göre sjdkdkd
Ay ne gıcık anneniz var yahu.hem zaten benim senin bulasigina yardım etmek zorunda değilim dedi
Benim annem de sizin annenize benzer. Ben de bekarken evde yemek yapıp misafir ağırlamış olmama rağmen yeni evlendiğimde misafir ağırlamayı pek becerememiştim. Tam pişmeyen yemekler bile olmuştu ama insanlar anlayışla karşıladılar ki onlar eşimin tarafıydı. İnsan kendi ailesinim daha anlayışlı olmasını bekliyor. Tatlıyı koymayı unuttuysanız annenizin usulca söylemesi ya da gelip kendisi koyması gerekirdi çünkü o anne ve yol göstermesi gerek. Kendiniz koysaydınız da laf vermeseydiniz daha iyi olurdu tabi ama ben sizi haksız görmedim. Bir de baştan bir şey olmaz deyip sonrasında lafını yapması da çok garip ve aynı benim annemin yapacağı bir hareket, o yüzden ne hissettiğinizi anladım ama gelen misafir için yapılan alişverişin parasını kimin ödediğini söyleyip eşinizi rencide etmeyin. Siz eşinizle takım arkadaşısınız, rakip değilÇorbayı yetiştirdim ablacım sadece onlar erken geldi 1 2 saat onlar geldiğinde ben çorba yapıyordum o yüzden kutulara bakamadım
Her konuda nasıl yorumum olsun yahu böyle bir şey mümkün mü? Sabah boşanamayan bir kadına üzülmüşüm, dün gece çocuklu annelerle ilgili konuya normal yorumlar yapmışım. Ama sizin kast ettiğiniz Venüs Öykü konusu herhalde. O da eleştirilir yav şimdi, Venüs Öykü neSöyle bir inceledim de her konuda yorumun var
Bizim milletçe sorunumuz var ben çözdüm işiDamat nezaketen öyle der tabii ki. Biz de öyle diyoruz ama el atsalar daha iyi. Daha çabuk hallolur işler. Oturup sohbet etmeye vakit kalır.
benim senin bulasigina yardım etmek zorunda değilim dedi bende zaten anne korkudan gerek yok dedim çünkü bu sefer misafirliğe
Annesi sen cok cimrisin, evdeki abiye yemek gondermedin ,zaten kilo almissin ,hepsini ye iyice diye laf sokmus, damat cok iyi senin gibi degil demis. Konu sahibi o yuzden hem tum malzemeyi ben aldim, hem herseyi ben yaptim, ben kötü, damat iyi oldu demeye getiriyor. Tipik erkek kayiran, damatci, ogulcu anne.Ben şeyi anlamadım kendi evinize gelen misafiriniz için doğal olarak alışveriş yapmışsınız. Ha siz yapmışsınız ha eşiniz ne fark eder. Eşim elini cebine atmıyor dediniz ama evlisiniz zaten kimin markete gittiğinin bir önemi var mı para aile evinden çıkmıyor mu? Onun dışında anneniz çok abartmış yani tatlı unutulmuş olabilir bir dahakine dikkat edilir önemi yok. Kalan yemeği abiye koymak da saçma bu adam tek başına sefalette yaşamıyor ya kazık kadar adam, ona yemek ayrılmadı diye anne mesajla hakaret eder mi ne saçma
Yok üyeliğim arkadaş çok zeki2 inci üyeliği de mı var?
Bence baklava gibi şerbetli tatlı getirmişlerdir. Siz sütlaç yapmışsınız. İftar menüsünde pilav ve benzeri yemekler oluyor mutlaka. Üstüne pirinçli sütlaç gitmiyor. Ben de olsam iftar yemeğinin üzerine baklava tercih ederim.Kasedeki tatlıyı nasıl dilimlicem sutlaci
Ya ama konu tatlı değil ki. Neden bu takıldınız hepiniz, bu nasıl anne el gibiÇorba yetişmedi yazmışsınız, yetişmiş o zaman. Ne çorbası yapmıştınız? Meşakkatli bir şeydi sanırım, kutulara bakmak bile aklınıza gelmediğine göre.
Sizi doğuran büyüten insan bile olsa kimsenin böyle hissettirmesine izin vermemelisinizÖzet halinde yazdım daha bir sürü dedigi var tabi zaten kiloda almışsın dedi iyice ye dedi hepsini