• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Arkadaşlar dua istiyorum benimde bebeğim erken geldi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba arkadaşlar 24 günün sonunda bebeğime kavuştumm şükürler olsun ilk önce odaya çıkarttılar 2 gün kaldık oğluşum kucağımda artık minik ama çabuk toparlarmış erken doğanlar rutin yapılan testlerimiz var inş onlar sağlıkla çıkacak ve hep öyle olucak ben kavuştun allahım bütün küvezde yatan bebişleri annelerine kavuştursun süreç üzüntülü ama sonu güzel beni yalnız bırakmayan dua eden herkeze ayrı ayrı teşekkürler

Gözünüz aydın. Allah bundan sonra güzel günler göstersin sağlık ve mutlulukla.

gözün aydın cnm. anne sütünü kesme. benimde kızım 1720 gramdı. şimdi 2 yaşında yaşıtlarını solladı bile maşallahh çabuk toparlanıyorlar. ama olan anneye olur. 4 ay meme ememedi ama ben yılmadım hep sağdım sütümü ve 21 ay emzirdim. sende öyle yap cnm.
anne sütü tek ilacı çabuk toparlanıyorlar bu sayede.
allah analı babalı büyütsün cnm

gözün aydın cnm. anne sütünü kesme. benimde kızım 1720 gramdı. şimdi 2 yaşında yaşıtlarını solladı bile maşallahh çabuk toparlanıyorlar. ama olan anneye olur. 4 ay meme ememedi ama ben yılmadım hep sağdım sütümü ve 21 ay emzirdim. sende öyle yap cnm.
anne sütü tek ilacı çabuk toparlanıyorlar bu sayede.
allah analı babalı büyütsün cnm

amin cnm teşekkürler. sende yavrunu sağlıkla büyüt inş söylediğin çok doğru anne sütü ilaç demişti yoğun bakım doktorumuz ilk günler az geldiği için 1 damla bile çıksa vericez bebeğine sağ demişti bebeğime şükürki anne sütü veriyorum bunun için hastanedeki sağma makinasının telini bile aldık ve kiraladım yediklerimede çok dikkat ediyorum sütüm kaliteli olsun bebeğime şifa olsun diye herşey onun iyiliği için :emir_bebek:

Back