- 3 Şubat 2016
- 43
- 21
- 38
hayrli haberlern beklyorz canm dualarim sennle kalbn ferah tuttt haber vermeyl unutma bzedeKizlar yarin ayrintili ultrasonum var ne olur bebegim icin bol bol dua edin kafayi yemek uzereyim saatler yaklastikca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayrli haberlern beklyorz canm dualarim sennle kalbn ferah tuttt haber vermeyl unutma bzedeKizlar yarin ayrintili ultrasonum var ne olur bebegim icin bol bol dua edin kafayi yemek uzereyim saatler yaklastikca
gonca sende gebelik varmydi canmmCanım dualarımız seninle, çok güzel geçecek Allah'ın izniyle
canmm naptnn cokkkk merak ettm hayrla haberlern beklyorumKizlar yarin ayrintili ultrasonum var ne olur bebegim icin bol bol dua edin kafayi yemek uzereyim saatler yaklastikca
Canim ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur bir sikinti cikmadi kalbin butun odaciklarini gorduk Allahim insallah saglikli evlatlar verir hepimizecanmm naptnn cokkkk merak ettm hayrla haberlern beklyorum
Yok canım ama düşünüyoruz artık, folik asite başladım, bir de d vitamini falan var bakalım hayırlısıgonca sen
gonca sende gebelik varmydi canmm
Insallah canim etmemmi hepinize dua ediyorumaminn canım cokkk sevindim lnsallah bizde o günleri görürüz benim içinde duaaa et hamilelerin duasi kabul olur saglikli uzun n ömürlü evlatlarmz olurr lnsaAllah
Insallah canimCanım çooook sevindim,çok şükür. Bundan sonra kalbini ferah tut. Hepimizin sağlıklı çocukları olacak inşallah
lnsallah hayrlsyla olurlar gelirler kucagmzada benmm brazz skntl 6 yl sonra tuppp bebek olmuştu lnsaAllah tedaviye gerek kalmaz bu defaaYok canım ama düşünüyoruz artık, folik asite başladım, bir de d vitamini falan var bakalım hayırlısı
Canlarim kalbinizi ferah tutun bugun ultrasondan snra doktorum ayni hasta da ikinci kez hic rastlanmadi olmaz oyle sey zaten dedi kalp rahatsizliklar genetik olmadigi icin boyle bir ihtimal yokmus
sizi korkutmak istemem ama ben 3 kişi tekrarlayan duydum bizzat benim bebeğimde kalp hastası facede doğumsal kalp hastalıkları diye bir grup var üye olmanızı tavsiye ederimCanlarim kalbinizi ferah tutun bugun ultrasondan snra doktorum ayni hasta da ikinci kez hic rastlanmadi olmaz oyle sey zaten dedi kalp rahatsizliklar genetik olmadigi icin boyle bir ihtimal yokmus
tanısı neyİnşallah cnm insallah sizde hayırlı haberlerle çıkarsınız ultrasondan tedavisi var 3 aşamalı bi ameliyat ama ameliyatlara direnip yaşayabilmesi yok kadar küçük bi ihtimal tabi bide ameliyatın iyi geçmesi var
cnm hiç üzülme rabbim şifasını veriyo benim bebeğimin tanısıda bu hastalık şimdi 7 aylık oldu çok şukur iyiÇok teşekkürler Rabbim sizede evladinizi bagislasin inş benim bebegim trikuspit atrezisi yanı sağ karıncık ve kapakçık gelişmemiş bide makati kapalıydı 17 gün yaşayabildi :-(
İnşallah cnm rabbimden ümit kesilmez inşallah bizede şifa versin maşallah bebeğiniz ameliyat falan oldumucnm hiç üzülme rabbim şifasını veriyo benim bebeğimin tanısıda bu hastalık şimdi 7 aylık oldu çok şukur iyi
Birde doğumsal kalp hastalıklarında bende uyeyim isminiz ne belki tanismisisizdir o gurup sayesinde birçok iyi insanlar tanıdım :)İnşallah cnm rabbimden ümit kesilmez inşallah bizede şifa versin maşallah bebeğiniz ameliyat falan oldumu
oldu 20 gun oldu nerdeyseİnşallah cnm rabbimden ümit kesilmez inşallah bizede şifa versin maşallah bebeğiniz ameliyat falan oldumu