Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bize güzel haber verirsiniz. Yavrunuzu Rabbim size bağışlasın.AminnnnAmin Allah razı olsun
Bin tane alıyorum rabbim acik sifalar versin
Amin inşallah, Allah razı olsun kızlarLna16 100 Ya Muhyî okuyorum
Bin tane alıyorum rabbim acik sifalar versin
Bir önce ki sayfaya baktım kızlar okuma bitmiş haberiniz olsunLna16 100 Ya Muhyî okuyorum
Ya muhyi mi okuyacağızAmin inşallah, Allah razı olsun kızlar
Canım içimden geldi, şifa olsun kuzuyaBir önce ki sayfaya baktım kızlar okuma bitmiş haberiniz olsun
Tamamlanmış
Bitti canım şafi de Muhyi de Allah kabul etsin inşallahYa muhyi mi okuyacağız
Amin inşallah canım, Allah razı olsun duan yeterOkumaya yetisemedim.Allah ya safi ismiyle kalici sifa versin insallah
Allah razı olsun canımCanım içimden geldi, şifa olsun kuzuya
Bitmiş ama dua edeceğim. RABBİM BU MÜBAREK GÜNLER HÜRMETİNE ANNESİNE BAĞIŞLASIN MELEĞİNİBitti canım şafi de Muhyi de Allah kabul etsin inşallah
Aminnnn birtanemBitmiş ama dua edeceğim. RABBİM BU MÜBAREK GÜNLER HÜRMETİNE ANNESİNE BAĞIŞLASIN MELEĞİNİ
Olsun cocom duan yeterLna16 Tiniminimavihanim kızlar ben bildirimler çok olunca görmedim. Ama sayısız okurum o anne ve bebeği için
Allahım yardım etsin o çaresizlik öyle zor ki inşallah hasarsız atlatırlar iki meleği şefaatçi olsun biriside yanında kalsın annesine mucize olsun
Hepimizden Allah razı olsun canım benim, çok aminOlsun cocom duan yeter
Allah razı olsun kuzum, ettiğin dualara çokça Aminnnn