merhaba ben ekimin 15 de 1750 gr 30+1 de erken doğum yaptım oğluşum 13 gündür küvezde solunum problemini atlattık çok şükür anne sütüde alıyor kilosu 1500 oldu hergün onu görmeye gidiyorum 5 dk bile olsa.:ecrin_bebek: artık onu bırakıp gitmek zor gelmeye başladı iyi olsunda yavrum :sinifsinif: inşallah dahada iyi olucak burada okuduklarım bana büyük teselli oldu benim gibi bebeği küvezde olan bebekleri ve benimkini allah sağlıkla mutlulukla anne ve babalarına kavuştursun inşallah canım oğlummm umutum
canım geçmiş olsun hiç merak etme bu zaman kadar beyin kanaması olmamışssa Allahın izniyle bundan sonrada beyni daha da sağlamlaştığı için çabuk toparlanıcak inşalalh 1-2 haftaya kalmaz çıkartırsınız bu arada kiloosu ve haftası gayet iyi niye erken doğum yapmıştın canım merak ettim tekrar geçmiş olsun
rabbim yar ve yardımcınız olsun bende şuan 29 haftalık hamileyim ve bebeğim aşağı baskı yapmaya başlamış doktorum böyle giderse 32. haftada alırız diyor çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye burdaki yazılanları okuyunca içime bi rahatlık geliyor ama anne yüreği genede tedirgin......
amin cnm korkma birşey olmaz kendini yormamaya bak mümkünse iş falan yapma ayaklarının altına yastıklar koy dinlen sadece geceleri değil gündüz oturacağına böyle yap gerçi doktorun ne yapacağın hakkında seni bilgilendirmiştir inş vaktinde hiç sorun yaşamadan kucağına alırsın bebeğini :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?