Premature Bebekler Arkadaşlar dua istiyorum benimde bebeğim erken geldi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yasnur

herşeye rağmen gülümse
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
584
7
116
Kocaeli
merhaba ben ekimin 15 de 1750 gr 30+1 de erken doğum yaptım oğluşum 13 gündür küvezde solunum problemini atlattık çok şükür anne sütüde alıyor kilosu 1500 oldu hergün onu görmeye gidiyorum 5 dk bile olsa.:ecrin_bebek: artık onu bırakıp gitmek zor gelmeye başladı iyi olsunda yavrum :sinifsinif: inşallah dahada iyi olucak burada okuduklarım bana büyük teselli oldu benim gibi bebeği küvezde olan bebekleri ve benimkini allah sağlıkla mutlulukla anne ve babalarına kavuştursun inşallah canım oğlummm umutum

canım cok uzuldum allah bebişine yardım etsın. ınsallah bı sorun cıkmaz.bebegını hemen alırsın kucagına.benım komsum da erken dogum yaptı..6 ayına yenı gırmıstı 600 gr dogdu bebegı.kuveze alındı.doktorlar umıtsız konusuyolardı.ama sımdı bebegı gor masallahı var tosuncuk masallah.sende bebegını ınsallah tosuncuk sekılde alırsın kucagına.dualarım sizinle canım.allahın elbet bı bıldıgı varmıs kı yavrunu erken dunyaya getırmıs.allah hemen kavustursun senı yavruna uzulme sadece dua et.gelısmelerdende haberdar et.

maşallah canım Allah hayırlı evlat etsin korkma atlatacak durumu iyi
ben 28 haftada ikiz doğurdum birisi 49 gün yattı şimdi evde diğeri 115 gün oldu hala hastanede
Allah hepsini bize bağışlasın

allahim saglikla kavusmanizi nasip etsin insallah
cok iyi anliyorum seni bende ucuzlerimi erken dogurdum onlari hergun hastanede birakip gelmek cok zordu
ama simdi 1 ay oldu evdeler allahima sukurler olsun cok iyiler
allahim senin oglunada eve gelmeyi nasip etsin saglikla

allah razı olsun hepinizden azönce geldim yanından dr iyiye gidiyor dedi ileriside hep iyi olur inş biara sütü 20 cc alıyordu şimdi 15 oldu sindirimi düzenlemeye çalışıyorlar ultrasonda beyinde kanamaya meğil varmış inş hiç olmadan düzelir oğlum ne diyeyim rabbim beterinden korusun

rabbim sifasini tez zamanda verir insallah.. korkma belliki güclü bi bebek ,, haftasida kilosuda iyi masallah ... solunumuda düzelmis yakinda kavusursun bebisine insallah ...

canım geçmiş olsun hiç merak etme bu zaman kadar beyin kanaması olmamışssa Allahın izniyle bundan sonrada beyni daha da sağlamlaştığı için çabuk toparlanıcak inşalalh 1-2 haftaya kalmaz çıkartırsınız bu arada kiloosu ve haftası gayet iyi niye erken doğum yapmıştın canım merak ettim tekrar geçmiş olsun

teşekkür ederim cnm ewt dün druda aynı şeyi söyledi bundan sonra olacağını sanmıyorum dedi erken doğumun sebebi ise ben serklajlı idim ama farklı birşey oldu sularımın gelmesiyle başladı doğum ne kadar şükretsem azdır haftamız iyiydi süreçte iyi gitti diyebilirim şuanda kilo alması toparlanması bekleniyor ozaman çıkarabiliriz dedi dr heyecanla bekliyorum ogünü allah herkezi beni sağlıkla mutlulukla bebişlerine kavuştursun

rabbim yar ve yardımcınız olsun bende şuan 29 haftalık hamileyim ve bebeğim aşağı baskı yapmaya başlamış doktorum böyle giderse 32. haftada alırız diyor çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye burdaki yazılanları okuyunca içime bi rahatlık geliyor ama anne yüreği genede tedirgin......

amin cnm korkma birşey olmaz kendini yormamaya bak mümkünse iş falan yapma ayaklarının altına yastıklar koy dinlen sadece geceleri değil gündüz oturacağına böyle yap gerçi doktorun ne yapacağın hakkında seni bilgilendirmiştir inş vaktinde hiç sorun yaşamadan kucağına alırsın bebeğini :Saruboceq:

allah acil şifasını versin yawrunun cnm.hiç korkma onlar o kadar güçlülerki.minicik yürekleriyle hayata tutunmayı başarıyorlar..bir ay sonra sende burda diğer anneler gibi bu günleri yazarsın gülümseyerek ve dua ederek inşallah...

rabbim tez zamanda sağlıkla sıhatle evinize getirmeyi nasip etsin küçük umutu....

aminnn canımmm rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin zor zamanlardan bizleri kurtarsın korusun...AMİN....

dün gece uyuyamadım doktor bebeğime kan verebiliriz dedi zaten dün yavrumun kolunda elinde iğne izlerini görünce mahfoldum taktım kafaya uyamadım napıyım dayanamıyorum acı çekmesine iyiliği için ama eziyet gibi geliyor netten araştıdım sık kan almalar bile anemiye yol açabiliyormuş bugün sorucam zaten dr aranızda bilen varmı hergünmü kan alıyorlar hergün buna nasıl dayanılır allah yavrularımıza dayanma gücü versin

inşallah tez zamanda eviniz bebek sesleriyle şenlenir...
tıp çok çok ileride artık,biraz daha sabırla herşey iyi olur inşallah...

merhaba dün okadar hüzünden ağlamaktan sonra rabbim ilk defa 18 gün sonra kucağıma almayı nasip etti dr rica ettim bir defa kucağımda tutayım diye uyansın bekle hadi verelim dedi 1 saate yakın bekledim çok heyecanlandım içeri aldılar ve hemşirenin kucağında geldi verdi kucağıma gözlerimi ayıramadım hem sevdim hem konuştum çok güzel anlardı insan hiç bitmesin istiyo birde göbeği düşmüş elime tutuşturuverdiler hediye gibi oldu valla şükürler olsun allah herkezede bu güzel anları yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…