- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
-
- Konu Sahibi sezarsalataa
doğru, uzaklaşıyorsa kendi bilir ama beni kullandı bunu yediremiyoru. istediğini aldı ve uzaklaştıBak canımcım bu bi hata değil ki o suçluluk duymuyorsa sen neden duyasın boşver eğer zaten böyle birsey için defalarca kendisi yaptığı halde seni hatalı görüyorsa canı cehenneme uzaklaştığı daha iyi
yok sadace bu değil, herşeyi yaşamış biriAdam oralci çıktı
Kendini kötü hissetme o öyle düşünüyorsa sende kurtuldum diye düşün bence içini rahat tutdoğru, uzaklaşıyorsa kendi bilir ama beni kullandı bunu yediremiyoru. istediğini aldı ve uzaklaştı
Pardonda kızda bunun erkek icin ilk oldugunu bilemez dimiSonuçta bunun ilk olduğunu bilemez demi? Benimle yapan neden bi başkasıyla yapmasın düşüncesi ağır basardı
haklısın çok teşekkür ederim mesajın içinKendini kötü hissetme o öyle düşünüyorsa sende kurtuldum diye düşün bence içini rahat tut
Suç la ma. Yapmak istemiyorsan bir daha yapmazsın. Ama yaptığın şeyin de arkasında dur. Sen eğilip büküldükçe eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. Suçlu psikolojisine girersen evlenmeden cinselliği normal karşılayan biri bile bir kavga ayrılma durumunda aşağılamak için kullanır bunu. Kendinden emin ol, bir imada bulunursa gerekli cevabı ver koy tekmeyiişte ne bileyim suçluyorum kendimi. ilkti benim için gel git yaşıyorum
Bu düşünce ikisi içinde geçerli bn arkadaşa sen hatalısın niye böyle birsey yaptın o erkek gerçeği yapar sen bayansın yapamazsın gibi bi cümle kullanmadımPardonda kızda bunun erkek icin ilk oldugunu bilemez dimibunu neden sorgulamıyorsunuz
Kız bi oral yapmışsın sakin ol ahah. Almak ne ya, cinsellik erkeklere vereceğimiz birşey değil, karşılıklı paylaşım.doğru, uzaklaşıyorsa kendi bilir ama beni kullandı bunu yediremiyoru. istediğini aldı ve uzaklaştı
o da yapmak istiyor aslındaO da sizi tatmin etsin en azından. Sadece ona yaparsanız kendinizi kötü hissetmeniz normal. Kullanılmış gibi. Ama karşılıklı zevk olması lazım
Rica ederim canım ama dediğim gibii içini rahat tut bencehaklısın çok teşekkür ederim mesajın için
çok haklısın dik durmalıyım. ve bu yüzden uzaklaşıyorsa da bitirmeliyim.Suç la ma. Yapmak istemiyorsan bir daha yapmazsın. Ama yaptığın şeyin de arkasında dur. Sen eğilip büküldükçe eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. Suçlu psikolojisine girersen evlenmeden cinselliği normal karşılayan biri bile bir kavga ayrılma durumunda aşağılamak için kullanır bunu. Kendinden emin ol, bir imada bulunursa gerekli cevabı ver koy tekmeyi
işte malesef ülkemizdeki erkekler böyle düşünmüyor. eğer benden uzaklaşmasaydı böyle kötü hissetmezdim kendimiKız bi oral yapmışsın sakin ol ahah. Almak ne ya, cinsellik erkeklere vereceğimiz birşey değil, karşılıklı paylaşım.
Oral yaptırmak konusunda kararsızsanız önce ellerini kullanarak sizi tatmin etmesini isteyin.o da yapmak istiyor aslında
Öyle erkeklerden uzak dur, herkes dursun da tükensinler.işte malesef ülkemizdeki erkekler böyle düşünmüyor. eğer benden uzaklaşmasaydı böyle kötü hissetmezdim kendimi
1 ay ama öncesinde uzun bi flört dönemi olduOral yaptırmak konusunda kararsızsanız önce ellerini kullanarak sizi tatmin etmesini isteyin.
Ne kadar zamandır birliktesiniz? Bu kadar güveniyormusunuz bu adama?
Ya bol suyla çalkala agıznı varsa mentollü gargara yap,karpuzlu sakız çiğne rahatla biraz.doğru, uzaklaşıyorsa kendi bilir ama beni kullandı bunu yediremiyoru. istediğini aldı ve uzaklaştı
haklısın uzak durmalıyım.Öyle erkeklerden uzak dur, herkes dursun da tükensinler.
yaptım ağzımı çalakaladım deli gibi temziledim. bidaha da yapmam çünkü kendimi suçluyorum.Ya bol suyla çalkala agıznı varsa mentollü gargara yap,karpuzlu sakız çiğne rahatla biraz.
Ülkemizdeki erkeklerin çoğu belden aşağıyı düşünüyor sen onların ne diyeceğini boşver kendini düşün ya onların ne düşündüğünü ne yaptığı önemli mi sence belli ki küçüksün yaş olarak yanlışsam düzelt ama inan kimse ne düşünür diye asla yaşama bu hayatı hayat senin bırak kim ne derse desin artı bi oral oldu diye dünyanın sonu gibi konuşmaişte malesef ülkemizdeki erkekler böyle düşünmüyor. eğer benden uzaklaşmasaydı böyle kötü hissetmezdim kendimi