- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
- Konu Sahibi sezarsalataa
El degmemis istiyorsa ozaman kendide ellemesin kimseyi sen kendin istiyorsan yasa ne yaşamak istiyorsan karşındaki istedi diye değilama ilkti.. ilk olduğunu anlamaz mı bir erkek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
El degmemis istiyorsa ozaman kendide ellemesin kimseyi sen kendin istiyorsan yasa ne yaşamak istiyorsan karşındaki istedi diye değilama ilkti.. ilk olduğunu anlamaz mı bir erkek?
Sen kaç yasındasın yaw?benimle yaptısa başkasıyla da yapmıştır, bu ne böyle basit kız demiş olabilir evet dememeliydim
Bebeğim güzelim canım. Partnerin mi sevgilin mi her ne haltsa o da yapmış aynısını. Hem de senden çok yapmış. O göğsünü gere gere söylüyor. Ayıpsa ona da ayıp değil mi? Değer düşüren bir şeyse senin gözünde de onun değerinin düşmesi gerekmez mi? Ona normal bir tek sana mı ayıp kötü. Hala konuşuyor muyuz bunları gerçektenben yapmamalıydım diye suçluyorum kendimi
Bu ne saçma bir düşüncedir yaa... İlk diyorsa kadın ilktir... Altı, üstü, ötesi berisi mi var bu işin pehhhhSonuçta bunun ilk olduğunu bilemez demi? Benimle yapan neden bi başkasıyla yapmasın düşüncesi ağır basardı
ne yazık ki kötü hissediyorum kendimi.Adam herkeslerle cinsellik yaşamış olsun, kızcağızın teki oral yaptım beni basit mi gördü acaba, daha önce de yaptığımı mı düşündü diye karın ağrısı çeksin. Vay be.
bencede en güzel cvpDurumu eşitleyin
O kötü hissetmiyor ama. Hak görüyor kendine üstelik.ne yazık ki kötü hissediyorum kendimi.
Katibin Ruhu dedi ki bunlar az sonra uyur biz ufaktan sıyrılalım partileyelim dedi hep onun sucune işiniz var burada çabukk evinize dönünnn.ben de niye +18 yazmaktan vazgeçtiler diyordumm.yakalandınızzz
Amacınız ne hiç anlamadım?? Bu benim düşüncem o sizinSekste iyi niyet kotu niyet neden olsun ki?
Yazdıklarınizdan ataerkillik akiyordu zaten bu arada
Insanlar huyunu suyunu degistirmez degistirmis gibi yaparlarmis ama elbet kişiliği ortaya çıkarmış
Seni sen oldugun icin taktiklern icin seven biri seni mi sevmistir taktiklerini mi??
Dusunsene taktik yapmasan seni umursamayacakti bile belki.
ben bu saatten sonra hiçbişey yaşamak istemiyorumEl degmemis istiyorsa ozaman kendide ellemesin kimseyi sen kendin istiyorsan yasa ne yaşamak istiyorsan karşındaki istedi diye değil
ve uzaklaştı benden bu olaydan sonraO kötü hissetmiyor ama. Hak görüyor kendine üstelik.
Az uzaklaşsın da saçı başı dağılmasın. Keko.ve uzaklaştı benden bu olaydan sonra
Ya çıldıracammm evet bu düşünce ikisi içinde geçerli o yüzden kendini suçlama demek istiyorum o cümlemdeBu ne saçma bir düşüncedir yaa... İlk diyorsa kadın ilktir... Altı, üstü, ötesi berisi mi var bu işin pehhhh
O senin bileceğin cnm kendini suçlayacak bir şey yok ortada sana güvenmek isteyen her şekilde güvenir merak etmeben bu saatten sonra hiçbişey yaşamak istemiyorum
işte ne bileyim suçluyorum kendimi. ilkti benim için gel git yaşıyorumBebeğim güzelim canım. Partnerin mi sevgilin mi her ne haltsa o da yapmış aynısını. Hem de senden çok yapmış. O göğsünü gere gere söylüyor. Ayıpsa ona da ayıp değil mi? Değer düşüren bir şeyse senin gözünde de onun değerinin düşmesi gerekmez mi? Ona normal bir tek sana mı ayıp kötü. Hala konuşuyor muyuz bunları gerçekten
çok teşekkür ederim mesajınız bana kendimi iyi hissettirdi :)O senin bileceğin cnm kendini suçlayacak bir şey yok ortada sana güvenmek isteyen her şekilde güvenir merak etme
Kadını farkında olmadan suçladığınz için çıldırın bence.. Kadın zaten kendisni suçluyor siz de böyle düşünmüş olabilir diye iyice yük bindiriyorsunuz üzerine..Ya çıldıracammm evet bu düşünce ikisi içinde geçerli o yüzden kendini suçlama demek istiyorum o cümlemde
Fikir belirtmek saygisizlik olsaydi bu platform olmazdi. Yazmışsınız iste benle yaptiysa baskasiyla yapti diye dusunurum erkek olsam demissiniz bu dusunceye hic hak vermedigimi dile getiriyorum. Birde boyle iliskilerdr taktik onerisi verenlerin taktiklerine ne gerek var diye soruyorum.Amacınız ne hiç anlamadım?? Bu benim düşüncem o sizin
Arkadaş kendini suçluyor ki bana göre suçlaması hata onu dile getirdim
Benim düşüncelerime uymadığınız için sizi yargılar tarzda konuşamam değil mi ?Keza sizde aynı şekilde düşüncenizi saygı duyuyorum size de düşüncelerinize de iyi geceler
Bak canımcım bu bi hata değil ki o suçluluk duymuyorsa sen neden duyasın boşver eğer zaten böyle birsey için defalarca kendisi yaptığı halde seni hatalı görüyorsa canı cehenneme uzaklaştığı daha iyiişte ne bileyim suçluyorum kendimi. ilkti benim için gel git yaşıyorum
Adam oralci çıktıbenden önce yaptırmış kaç kişiye zaten söyledi bunu.