arkadaşlar bi bakar mısınız?

Ülkemizdeki erkeklerin çoğu belden aşağıyı düşünüyor sen onların ne diyeceğini boşver kendini düşün ya onların ne düşündüğünü ne yaptığı önemli mi sence belli ki küçüksün yaş olarak yanlışsam düzelt ama inan kimse ne düşünür diye asla yaşama bu hayatı hayat senin bırak kim ne derse desin artı bi oral oldu diye dünyanın sonu gibi konuşma
sevdiğim insan benden uzaklaştı, herşey farklı olabilirdi.

Bu düşünce ikisi içinde geçerli bn arkadaşa sen hatalısın niye böyle birsey yaptın o erkek gerçeği yapar sen bayansın yapamazsın gibi bi cümle kullanmadım
Yazınızı gayet iyi algıladım gayette kadının bu olayı yapmasını onun kim bilir kaç kisiyle bunu yaptı diye erkek zihninde düsünecegini yazmıssınız... bu olay iki kisi arasında yaşanıyorsa ikisi icinde aynı durumdan bahsetmeniz gerekirdi... cinsiyetci yaklastığınız mesajlarınizdan belli oluyor...
Ki soru sahibi tam da böyle bir cevabı bekliyordu 🤷🏻‍♀️.
Konu sahibi soruna gelince onun senin hakkında ne düsündüğü önemli degil sen yapmak istediysen yapmışsındır bu seni üzmemeli...
Üzülme nedenin istemedigin biseyi yapmış olman... su hayatta istemedigin hicbir seyi karşındakini mutlu etmek icin yapma olur mu eğer bu huyundan vazgeçersen yaptığın hicbir seyden pismanlık duymazsın

Yazınızı gayet iyi algıladım gayette kadının bu olayı yapmasını onun kim bilir kaç kisiyle bunu yaptı diye erkek zihninde düsünecegini yazmıssınız... bu olay iki kisi arasında yaşanıyorsa ikisi icinde aynı durumdan bahsetmeniz gerekirdi... cinsiyetci yaklastığınız mesajlarınizdan belli oluyor...
Ki soru sahibi tam da böyle bir cevabı bekliyordu 🤷🏻‍♀️.
Konu sahibi soruna gelince onun senin hakkında ne düsündüğü önemli degil sen yapmak istediysen yapmışsındır bu seni üzmemeli...
Üzülme nedenin istemedigin biseyi yapmış olman... su hayatta istemedigin hicbir seyi karşındakini mutlu etmek icin yapma olur mu eğer bu huyundan vazgeçersen yaptığın hicbir seyden pismanlık duymazsın
çok teşekkür ederim:) bundan sonra böyle davranıcam. beni üzen uzaklaşması oldu

daha evlenmeden bunu yaptığım için suçladım kendimi.
Evlenmeden insanlar neler neler yapıyor önemli olan yaptığının arkasında durmak ve pişman olmamak evet 1 ay çok kısa bi zaman adam şöyle düşünmüş olabilir bu benimle 1 ay içinde oral yaptı bu başkasıyla da yapmıştır ki ciddi düşünceler icinde olduğunuz için bunu söyledim bi keresinde senin geçmişin onu ilgilendirmez olsa bile yol ver gitsin kendini de suçlu hissetme adam olsaydı kalkıp sana ben bu kadar kızla oral yaptım demezdi ayrıca oral insani küçük göstermez

ama ilkti.. ilk olduğunu anlamaz mı bir erkek?
Öyle bir yazmışsınki adam kendinden mi geçti. Çok mu hoşuna gitti. Bir iki diş atsaydın bari. Çok iyi yaptıysan o artık önceden deneyimledi mi der bence. :KK70:
Bir de kendini değersiz hissedecektin o zaman niye onunla yalnız kalacağın bir ortamda bulunup ona bir fırsat verdin.

Ben eşimle 5 aylık beraberlik sonrası nisan yaptım 1 sene içinde evlendim ondan önce 8 senelik ilişkimi bitirmiştim ki tanıdığı biriydi biz aynı koydeniz 1 sene sonra eşimle konuştum bana konuştuğumuz sene dahilinde su zamana kadar ne adını andı nede en ufak soruda bulundu bana geçmişin beni ilgilendirmez benimle olduğun zaman önemli benim için demişti şuan 2 seneye yakındır evliyiz v çok şükür mutluyum iyi ki de bu adamla evlenmişim

Değersiz yapmaz, lakin bu olayın tek taraflı olmasını hiç tasvip etmiyorum. (Kendi fikrim) karşılıklı olmalı bu fedakarca yapılan bir seks eylemi:KK53:

iyi geceler kızlar, size bir sorum olcak. erkek arkadaşımla oral yaptık, yani ben onunkini. bu kadını değersizleştirir mi? ciddi bi ilişki yaşıyoruz, ona hayır diyemedim, ama bu değersiz yapar mı bi kadını?
hayır değersiz yapmaz, ayrıca ilk ona yapmadığını düşünse bile bunun için seni suçlayacak ya da değersiz görecek birine zaten zaman harcamana bile değmez canım benim :)

X