Sevgilim ondan mı hoşlanıyor

Merhaba kızlar ilk sorum bunun için kaydoldum kimseye soramıyorum çünkü. Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz . Onu seviyorum o da beni seviyor ama kafamı kurcalayan bi sey var . Aynı sınıftayız ve sınıftan başka bi kız var bizden büyük 5 yaş . Kızı tam çözemedim ama sevgilim bu kızı görünce tuhaf hallere bürünüyor. Mesela nerde olsa bakiyor kıza kız da ona . Sonra ortak bi sohbette bulunmanız gerekirken utanıyor kızarıyor. Yanımıza gelmiyor vs . Acaba hoşlanıyor mu o kızdan? Bunu hiç dillendiremem arkadaslarima bile soramam bak öyle mi diye . Size soruyorum olabilir mi bu ben mi kuruntu yapiyorum ? Kız 28 ama hiç göstermiyor bebek gibi . Erkek arkadaşıma bi sekilde söylemeli miyim onun yaşça büyük olduğunu

Diyelim ki buradaki yorumlarin buyuk cogunlugu evet kizdan hoslaniyor oldu o zaman ne yapmayi dusunuyorsun?

Bu olay hariç böyle hissettiren hiç olay olmadı ki o yuzden emin olamıyorum .
Tam tersi olmalı bakış açınız, böyle bir durumu ilk defa yaşıyorsanız erkek arkadaşınızın da hislerinin kıza karşı olduğunu ve baskılamaya çalıştığını anlamalısınız.Aslında anlıyorsunuz ama işte ama.. Neden sizden ayrılsın ki, kızla kesin birşeyler yaşayacağından emin olmadan eldeki bulgurdan olsun.

Konuşursam yüz göz oluruz gibi geliyor yani gitmek isterse gider diyorum . Konuşursam belki de cok ciddiye almadığı bi şeyi ciddiye almasını sağlarım gibi geliyor .
Hiç birşey deme bence. Ne denir, o gelince heycanlaniyorsun mu? Adamın iyice aklına girer. Hiç gerek yok.

Valla bal gibi de seviyormuş gözünü alamıyor üstünden. Erkeklerin söyledikleriyle yaptıkları başkadır.

Gözü dışarda erkek onla da mutlu olmaz ki. Sen kendine olan saygından ayrılacaksın onlar ne yaparsa yapsın umrumda olmamalı.
Haklısınız bn kendimden sorumluyum aslında Sadece iliskimi bi kuruntuya kurban etmemek için burada fikir ariyorum

Tam tersi olmalı bakış açınız, böyle bir durumu ilk defa yaşıyorsanız erkek arkadaşınızın da hislerinin kıza karşı olduğunu ve baskılamaya çalıştığını anlamalısınız.Aslında anlıyorsunuz ama işte ama.. Neden sizden ayrılsın ki, kızla kesin birşeyler yaşayacağından emin olmadan eldeki bulgurdan olsun.
Acı ama gerçek olan bu galiba

hoşlanıyor olabilir de 5 yaşla ne alaka. 28 yaşındaki kız bebek gibidir zaten, bi yazmışınız ki kadın 48 yaşında. 5 yaş ne ki yetişkin insanlarda, onu geçin bi kere. bizden büyük deseniz ha tamam diyip hoşlantısını mı geri alcak?
bana iyi kokular gelmedi sevgilinizden açıkcası.

Ondan hoşlanıyorsa neden benden ayrılmak istemesin ki bunu anlamıyorum aslında . Halbuki istese bitiririm ama böyle olması canımı sıkıyor
Çok safsınız💕Adamlar evde eşleri varken başka aşklara yelken açıyor çoğu ayrılmayı aklından bile geçirmiyor.Anlattığınız gibiyse erkek arkadaşınız kıza karşı büyük heyecan duyuyor,eğer karşıdan elektrik alırsa durmaz....

Merhaba kızlar ilk sorum bunun için kaydoldum kimseye soramıyorum çünkü. Erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz . Onu seviyorum o da beni seviyor ama kafamı kurcalayan bi sey var . Aynı sınıftayız ve sınıftan başka bi kız var bizden büyük 5 yaş . Kızı tam çözemedim ama sevgilim bu kızı görünce tuhaf hallere bürünüyor. Mesela nerde olsa bakiyor kıza kız da ona . Sonra ortak bi sohbette bulunmanız gerekirken utanıyor kızarıyor. Yanımıza gelmiyor vs . Acaba hoşlanıyor mu o kızdan? Bunu hiç dillendiremem arkadaslarima bile soramam bak öyle mi diye . Size soruyorum olabilir mi bu ben mi kuruntu yapiyorum ? Kız 28 ama hiç göstermiyor bebek gibi . Erkek arkadaşıma bi sekilde söylemeli miyim onun yaşça büyük olduğunu
Öyle bir durum yoksa bile bu şüphe ilişkiyi bitirmeye yeter. Kendini tamamen güvende hissetmedigin hiç bir ilişkide olmamalisin.

Çok safsınız💕Adamlar evde eşleri varken başka aşklara yelken açıyor çoğu ayrılmayı aklından bile geçirmiyor.Anlattığınız gibiyse erkek arkadaşınız kıza karşı büyük heyecan duyuyor,eğer karşıdan elektrik alırsa durmaz....
Bu durum iki yıldır böyle gitse giderdi herhalde kız son zamanlarda kesti sanki ilgisini

Bu durum iki yıldır böyle gitse giderdi herhalde kız son zamanlarda kesti sanki ilgisini
kız ilgisini kesmese ne olacak? şaka mısınız? sizin ilgilendiğiniz kişi sevgiliniz, elin kızı değil. yarın ilgisini kesmeyen kız çıkınca karşısına sizi şutlayacak. onu mu bekliyorsunuz. niye sordunuz madem soruyu her şekilde sevgilinizi aklayacaksanız.

Kizı almış everestin tepesine koymuş bir şey yasayamadığı için o kız kalbinde hep özel biri olarak kalacak bunu bilerek ilişkiyi yaşayın....

kız ilgisini kesmese ne olacak? şaka mısınız? sizin ilgilendiğiniz kişi sevgiliniz, elin kızı değil. yarın ilgisini kesmeyen kız çıkınca karşısına sizi şutlayacak. onu mu bekliyorsunuz. niye sordunuz madem soruyu her şekilde sevgilinizi aklayacaksanız.
Sorun şu ki bn elimde kanıt olmadığı için böyle düşüncelere kapılıyorum. Yani belki de hiçbir şey yok iki tarafta . Elle tutulur bi sey olsa ben şutlarım zaten . Karşı taraftaki kiz bn olsaydim belki de saçmalama sevgilisi varken size bakmaz yanlış anlamissiniz diye yorumlayacakti çoğu kişi .

Sadakatsiz Volkan...Hem seni seviyor hem de o kızı.. Gözü kayıyorsa sorgulama artık. Çünkü o bir erkek.. Bizim gibi değiller. Düz mantık. Bir şey var ki rengi atıyor.
Sen de şutingen natingen yap gitsin.

Kızdan nasıl bahsediyor size konusu geçince nasıl davranıyor?

Ondan hoşlanıyorsa neden benden ayrılmak istemesin ki bunu anlamıyorum aslında . Halbuki istese bitiririm ama böyle olması canımı sıkıyor
Kızın onunla olmayacağını düşünüyor çünkü. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayım diye düşünüyor.

X