arkadaşlar bi bakar mısınız?

Hiçbir pozisyon kadını küçük düşürmez, böyle saçmalık mı olur, cinsellik yetişkin oyunudur ve can yakmayan sağlığa zarar verneyen her şey yapılabilir.

Sonuçta bunun ilk olduğunu bilemez demi? Benimle yapan neden bi başkasıyla yapmasın düşüncesi ağır basardı
Ne diyorsunuz siz, bu kızla bunları yaşayan sütten çıkmış ak kaşık mı, talep olmadan arz da olmaz yaklaşmasaydı madem, onlar isteyecek nefsine sahip çıkmayacak kadın nefsine sahip çıkmaya mecbur kalacak, dokunulmamış olmak zorunda olan kadındı değil mi pardon, unutmuşum. Neden tertemiz olmak zorundayız ya, hiç öpüşüp koklaşmayalım, hatta masturbasyon da yapmayalım, ama gerdek gecesinde inleyelim, ay dur o da olmaz kadın neden zevk alsın ki o bacaklarını açıp yatsın yeter. Burada onlarca konu var şu kadar zamandır evliyim ama hiç zevk almıyorum diye. Bu zulmü bize reva fören yine biziz şu hale bak

bu sizin kararınız yapmak istiyorsanız yaparsınız istemiyorsanız yapmayın.
istemediğiniz halde hayır diyememek çok mantıklı değil. Sizin hayır dediğiniz konularda karşı taraf saygı göstermeli üstünüze gelmemeli.
Bunu isteyerek yapmak, ilişkiden keyif almak sizi değersizleştirmez.

çok suçluyorum hem de uzaklaştı çünkü
Uzaklaştıysa bu onun hayvanlığı, gerekirse def et hayatından sen daha iyilerine layıksın ama bence kuruntu yapıyorsundur, bekle biraz, duygusal yakınlığını kaybeder ama fiziksel olarak yakınlaşmaya devam etmek isterse basarsın tekmeyi gider. Bu arada daha konunun tamamını henüz okumadım, patavatsızlara cevap yazmak için acele ettim kusura bakma.

ne yazık ki kötü hissediyorum kendimi.

işte ne bileyim suçluyorum kendimi. ilkti benim için gel git yaşıyorum

doğru, uzaklaşıyorsa kendi bilir ama beni kullandı bunu yediremiyoru. istediğini aldı ve uzaklaştı

o da yapmak istiyor aslında

1 ay ama öncesinde uzun bi flört dönemi oldu

daha evlenmeden bunu yaptığım için suçladım kendimi.
Sen bu konuya tekrar açıp bakmayacaksın galiba ama ben yine de yazayım,hiçbir erkek gerçekten temiz bir kadını hakedecek kadar temiz değil. Adam 31 yaşında feleğin çemberinden geçmiş. Senin masum olduğunu düşünse ne olur düşünmese ne olur, inşallah 25 yaşın üstündesindir. Adam seni arzulamış, sen de ya arzudan ya meraktan veya kırmamak adına bir şey yaşamışsın, olan olmuş, içinde temiz duygular var, bu durumda suçlu falan değilsin sadece toplumun yarattığı baskı yüzünden kötü hissediyorsun, bizim gibi katı kurallarla büyüyen insanlarda yaşadığın his çok normal bir erkek bedenine ilk dokunduğumda aynı üzüntüleri yaşadım ama emin ol çok gereksiz, dokunmak da sevginin parçası öyle acı çekilmeye değer bir durum değil bu, yalnız gelecek sefer olursa eğer sadece onu tatmin etme o da senin keyif alacağın şeyler yapın izin ver.
Bu arada o senin bunu ilk defa yaptığını anlamıştır bence çünkü tecrübeli bir kadın kendisine de dokunulsun ister dokunuştan da zevk alır sen gayet tutuk davranmışsın. İçini ferah tut, kirlendim falan diye de düşünme. Erkeklerin neredeyse hiçbiri gerçekten temiz bir kadın hakedecek kadar temiz değildir.

ya çok ama çok teşekkür ederim gercekten o kadar iyi geldi ki bu sözler bana :))

Senden sadece oral yapmanı istemiyorsa, ve aynı şekil kendiside yapıyorsa sorun yok ama sadece oral yap bana demisee kendisi bişi yapmıyorsa veya yapmayavaksa bencilce

benimle yaptısa başkasıyla da yapmıştır, bu ne böyle basit kız demiş olabilir evet dememeliydim
eğer böyle dediyse, uzaklaşsın, epey uzaklaşsın ve temelli uzak dursun. Siz de uzak durun böyle zihniyette olan tiplerden. Kendinizi suçlamayın. Siz kendinize değer verdikten sonra hiçbir erkek sizin değerinizi düşüremez. Yapmak istemediğiniz şeylere hayır demeyi öğrenmelisiniz. İsteyerek yaptıysanız sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…