- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
-
- Konu Sahibi sezarsalataa
Bi defa bu değer onun için değil ama kendin için önemli bence kendi gözünden kendine bak değerinin düşüp düşmediğine ya da hata yapıp yapmadığına öyle karar verebilirsin .. ve bi erkek olsaydım bunu birine teklif ettiğimde eğer karşı tarafın rızası varsa yapar yani hayır diyemedim kısmına inanmıyorum üzgünüm ve son olarakta erkek olsaydım bu olaydan sonra asla karşı tarafa güvenmezdim ( bu konuda asla seni suçlamıyorum bence karar tamamen ikinizin doğrusuyla yanlışıyla seçim meseleSi)iyi geceler kızlar, size bir sorum olcak. erkek arkadaşımla oral yaptık, yani ben onunkini. bu kadını değersizleştirir mi? ciddi bi ilişki yaşıyoruz, ona hayır diyemedim, ama bu değersiz yapar mı bi kadını?
hangi konuda güvenmezdiniz peki?Bi defa bu değer onun için değil ama kendin için önemli bence kendi gözünden kendine bak değerinin düşüp düşmediğine ya da hata yapıp yapmadığına öyle karar verebilirsin .. ve bi erkek olsaydım bunu birine teklif ettiğimde eğer karşı tarafın rızası varsa yapar yani hayır diyemedim kısmına inanmıyorum üzgünüm ve son olarakta erkek olsaydım bu olaydan sonra asla karşı tarafa güvenmezdim ( bu konuda asla seni suçlamıyorum bence karar tamamen ikinizin doğrusuyla yanlışıyla seçim meseleSi)
Karar sizin ama ben olsam 69 yapardımiyi geceler kızlar, size bir sorum olcak. erkek arkadaşımla oral yaptık, yani ben onunkini. bu kadını değersizleştirir mi? ciddi bi ilişki yaşıyoruz, ona hayır diyemedim, ama bu değersiz yapar mı bi kadını?
Sonuçta bunun ilk olduğunu bilemez demi? Benimle yapan neden bi başkasıyla yapmasın düşüncesi ağır basardıhangi konuda güvenmezdiniz peki?
hayır etmiyor, daha doğrusu ben istemedim öyle bişey.Niye tek taraflı?
Soruna cevaben oral yapmak kadını aşalamaz ne alakası var. Sekste yapılan birşey kadını adamı aşalamaaaz.
Sende verseydin ağzına dicem olmucak.
Sizi tatmin ediyor mu?
ama ilkti.. ilk olduğunu anlamaz mı bir erkek?Sonuçta bunun ilk olduğunu bilemez demi? Benimle yapan neden bi başkasıyla yapmasın düşüncesi ağır basardı
ben istemedim ondan öle bişey.Hayır niye değersizleştirsin yahuu
Ama o da size yapsın. Niye sadece siz ona
Sizin için oral yapmakta sıkıntı yoksa devam.hayır etmiyor, daha doğrusu ben istemedim öyle bişey..
ama uzaklaştı sanki bu olaydan sonraSizin için oral yapmakta sıkıntı yoksa devam.
Dediğim gibi değer düşürecek birşey yok.
O kadarını zannetmiyorum ama bence kendini suçlama biraz suçluluk psikolojisine bürünmüşsün hersey karşılıklı...ama ilkti.. ilk olduğunu anlamaz mı bir erkek?
Yaş kaç?ama uzaklaştı sanki bu olaydan sonra
Durumu eşitleyiniyi geceler kızlar, size bir sorum olcak. erkek arkadaşımla oral yaptık, yani ben onunkini. bu kadını değersizleştirir mi? ciddi bi ilişki yaşıyoruz, ona hayır diyemedim, ama bu değersiz yapar mı bi kadını?
çok suçluyorum hem deO kadarını zannetmiyorum ama bence kendini suçlama biraz suçluluk psikolojisine bürünmüşsün hersey karşılıklı...
onun yaşı mı? 31Yaş kaç?
Sadece bu konu için demiyorum ama karşı tarafa hayır demeyi öğren bence .. kaçan her zaman kovalanır bu taktik hiç değişmezçok suçluyorum hem deuzaklaştı çünkü
Yahu ne sacma bi düşünce bu. Ne diye uzaklassın?ne düşünmüş olabililir senceçok suçluyorum hem deuzaklaştı çünkü
onun yaşı mı? 31
Sen de uzaklaş. Kazık kadar adam olmuş, hala bekarken seks yapan kadına şöyle böyle gözü ile bakıyor ise uğraştığına değmez. Vur tekmeyi, yolla mağarasına.çok suçluyorum hem deuzaklaştı çünkü