arkadaşlar bi bakar mısınız?

ben yapmamalıydım diye suçluyorum kendimi
Bebeğim güzelim canım. Partnerin mi sevgilin mi her ne haltsa o da yapmış aynısını. Hem de senden çok yapmış. O göğsünü gere gere söylüyor. Ayıpsa ona da ayıp değil mi? Değer düşüren bir şeyse senin gözünde de onun değerinin düşmesi gerekmez mi? Ona normal bir tek sana mı ayıp kötü. Hala konuşuyor muyuz bunları gerçekten

Sonuçta bunun ilk olduğunu bilemez demi? Benimle yapan neden bi başkasıyla yapmasın düşüncesi ağır basardı
Bu ne saçma bir düşüncedir yaa... İlk diyorsa kadın ilktir... Altı, üstü, ötesi berisi mi var bu işin pehhhh

Amacınız ne hiç anlamadım?? Bu benim düşüncem o sizin

Arkadaş kendini suçluyor ki bana göre suçlaması hata onu dile getirdim

Benim düşüncelerime uymadığınız için sizi yargılar tarzda konuşamam değil mi ?Keza sizde aynı şekilde düşüncenizi saygı duyuyorum size de düşüncelerinize de iyi geceler

işte ne bileyim suçluyorum kendimi. ilkti benim için gel git yaşıyorum

Ya çıldıracammm evet bu düşünce ikisi içinde geçerli o yüzden kendini suçlama demek istiyorum o cümlemde
Kadını farkında olmadan suçladığınz için çıldırın bence.. Kadın zaten kendisni suçluyor siz de böyle düşünmüş olabilir diye iyice yük bindiriyorsunuz üzerine..

Fikir belirtmek saygisizlik olsaydi bu platform olmazdi. Yazmışsınız iste benle yaptiysa baskasiyla yapti diye dusunurum erkek olsam demissiniz bu dusunceye hic hak vermedigimi dile getiriyorum. Birde boyle iliskilerdr taktik onerisi verenlerin taktiklerine ne gerek var diye soruyorum.
Gayet duzgun sorular ve konusmaydi ama neyse iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…