- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
- Konu Sahibi sezarsalataa
iyi geceler kızlar, size bir sorum olcak. erkek arkadaşımla oral yaptık, yani ben onunkini. bu kadını değersizleştirir mi? ciddi bi ilişki yaşıyoruz, ona hayır diyemedim, ama bu değersiz yapar mı bi kadını?
Hiçbir pozisyon kadını küçük düşürmez, böyle saçmalık mı olur, cinsellik yetişkin oyunudur ve can yakmayan sağlığa zarar verneyen her şey yapılabilir.
Bi defa bu değer onun için değil ama kendin için önemli bence kendi gözünden kendine bak değerinin düşüp düşmediğine ya da hata yapıp yapmadığına öyle karar verebilirsin .. ve bi erkek olsaydım bunu birine teklif ettiğimde eğer karşı tarafın rızası varsa yapar yani hayır diyemedim kısmına inanmıyorum üzgünüm ve son olarakta erkek olsaydım bu olaydan sonra asla karşı tarafa güvenmezdim ( bu konuda asla seni suçlamıyorum bence karar tamamen ikinizin doğrusuyla yanlışıyla seçim meseleSi)
Ne diyorsunuz siz, bu kızla bunları yaşayan sütten çıkmış ak kaşık mı, talep olmadan arz da olmaz yaklaşmasaydı madem, onlar isteyecek nefsine sahip çıkmayacak kadın nefsine sahip çıkmaya mecbur kalacak, dokunulmamış olmak zorunda olan kadındı değil mi pardon, unutmuşum. Neden tertemiz olmak zorundayız ya, hiç öpüşüp koklaşmayalım, hatta masturbasyon da yapmayalım, ama gerdek gecesinde inleyelim, ay dur o da olmaz kadın neden zevk alsın ki o bacaklarını açıp yatsın yeter. Burada onlarca konu var şu kadar zamandır evliyim ama hiç zevk almıyorum diye. Bu zulmü bize reva fören yine biziz şu hale bakSonuçta bunun ilk olduğunu bilemez demi? Benimle yapan neden bi başkasıyla yapmasın düşüncesi ağır basardı