arkadaşlar bi bakar mısınız?

Bak canımcım bu bi hata değil ki o suçluluk duymuyorsa sen neden duyasın boşver eğer zaten böyle birsey için defalarca kendisi yaptığı halde seni hatalı görüyorsa canı cehenneme uzaklaştığı daha iyi
doğru, uzaklaşıyorsa kendi bilir ama beni kullandı bunu yediremiyoru. istediğini aldı ve uzaklaştı

O da sizi tatmin etsin en azından. Sadece ona yaparsanız kendinizi kötü hissetmeniz normal. Kullanılmış gibi. Ama karşılıklı zevk olması lazım

işte ne bileyim suçluyorum kendimi. ilkti benim için gel git yaşıyorum
Suç la ma. Yapmak istemiyorsan bir daha yapmazsın. Ama yaptığın şeyin de arkasında dur. Sen eğilip büküldükçe eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. Suçlu psikolojisine girersen evlenmeden cinselliği normal karşılayan biri bile bir kavga ayrılma durumunda aşağılamak için kullanır bunu. Kendinden emin ol, bir imada bulunursa gerekli cevabı ver koy tekmeyi

Suç la ma. Yapmak istemiyorsan bir daha yapmazsın. Ama yaptığın şeyin de arkasında dur. Sen eğilip büküldükçe eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. Suçlu psikolojisine girersen evlenmeden cinselliği normal karşılayan biri bile bir kavga ayrılma durumunda aşağılamak için kullanır bunu. Kendinden emin ol, bir imada bulunursa gerekli cevabı ver koy tekmeyi
çok haklısın dik durmalıyım. ve bu yüzden uzaklaşıyorsa da bitirmeliyim.

işte malesef ülkemizdeki erkekler böyle düşünmüyor. eğer benden uzaklaşmasaydı böyle kötü hissetmezdim kendimi :KK43:
Ülkemizdeki erkeklerin çoğu belden aşağıyı düşünüyor sen onların ne diyeceğini boşver kendini düşün ya onların ne düşündüğünü ne yaptığı önemli mi sence belli ki küçüksün yaş olarak yanlışsam düzelt ama inan kimse ne düşünür diye asla yaşama bu hayatı hayat senin bırak kim ne derse desin artı bi oral oldu diye dünyanın sonu gibi konuşma

X