- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- Konu Sahibi sezarsalataa
benimle yaptısa başkasıyla da yapmıştır, bu ne böyle basit kız demiş olabilir evet dememeliydimYahu ne sacma bi düşünce bu. Ne diye uzaklassın?ne düşünmüş olabililir sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimle yaptısa başkasıyla da yapmıştır, bu ne böyle basit kız demiş olabilir evet dememeliydimYahu ne sacma bi düşünce bu. Ne diye uzaklassın?ne düşünmüş olabililir sence
ne işiniz var burada çabukk evinize dönünnn.ben de niye +18 yazmaktan vazgeçtiler diyordumm.yakalandınızzzDurumu eşitleyin
Sana yaptıran neden bi başkasına da yaptırmasın? Kaç kadına yaptırdı kim bilirSonuçta bunun ilk olduğunu bilemez demi? Benimle yapan neden bi başkasıyla yapmasın düşüncesi ağır basardı
benden önce yaptırmış kaç kişiye zaten söyledi bunu.Sana yaptıran neden bi başkasına da yaptırmasın? Kaç kadına yaptırdı kim bilir
o bana yapmak istiyor zaten, ama daha olmadı.Bir dahaki sefere sende ona teklif et, eğer kem küm ederse, hadi diyelim yapıyor o esnada isteksiz tiksinir gibiyse evet değersizleştirmiş olur. Hatta bence sekste Çokta iyi olmadığını kanıtlamış olur. Bence evlenmeden önce çiftlerin deneme sürüşü yapmaları lazım ten uyumu önemli neticede.
Bunu niye soyledi ya.benden önce yaptırmış kaç kişiye zaten söyledi bunu.
Suçluluk psikolojisine giren kendisi farkındaysanızSana yaptıran neden bi başkasına da yaptırmasın? Kaç kadına yaptırdı kim bilir
konusu açılmıştıBunu niye soyledi ya.
Pff aşk mi bu ya taktik taktik taktik.Sadece bu konu için demiyorum ama karşı tarafa hayır demeyi öğren bence .. kaçan her zaman kovalanır bu taktik hiç değişmez
Nasıl ya. Nasıl yani. Akıl tutulması mı yaşıyorsun canım. O sana ben kaç kadına oral yaptırdım diyor. Senden oral yaptın diye uzaklaşıyor. Sen de benim değerim mi düştü gözünde diyorsun. Ama o da yapmış. Defalarca. Sana söylemiş bir de. Hayret valla yabenden önce yaptırmış kaç kişiye zaten söyledi bunu.
Valla bn iyi niyeti suistimal etmeyen çok nadir insan gördüm o yüzden pek inanmıyorum açıkçasıPff aşk mi bu ya taktik taktik taktik.
Taktikle adam tavlayacagima tek takilirim
ben yapmamalıydım diye suçluyorum kendimiNasıl ya. Nasıl yani. Akıl tutulması mı yaşıyorsun canım. O sana ben kaç kadına oral yaptırdım diyor. Senden oral yaptın diye uzaklaşıyor. Sen de benim değerim mi düştü gözünde diyorsun. Ama o da yapmış. Defalarca. Sana söylemiş bir de. Hayret valla ya
Bu ne mana, niye böyle şeyler konusursunuz.benden önce yaptırmış kaç kişiye zaten söyledi bunu.
Suçlama bence çok saçma düşünce yapısı o yaparken iyi seninle yaptıktan sonra mı senden soğuyor defolsun gitsin kuyruğunu dik tutben yapmamalıydım diye suçluyorum kendimi
o anlattı nasıl konu oraya geldi hatırlamıyorumBu ne mana, niye böyle şeyler konusursunuz.
haklısın dik durmalıyım. bu da bana ders olsun.Suçlama bence çok saçma düşünce yapısı o yaparken iyi seninle yaptıktan sonra mı senden soğuyor defolsun gitsin kuyruğunu dik tut
Sekste iyi niyet kotu niyet neden olsun ki?Valla bn iyi niyeti suistimal etmeyen çok nadir insan gördüm o yüzden pek inanmıyorum açıkçası
Adam herkeslerle cinsellik yaşamış olsun, kızcağızın teki oral yaptım beni basit mi gördü acaba, daha önce de yaptığımı mı düşündü diye karın ağrısı çeksin. Vay be.ben yapmamalıydım diye suçluyorum kendimi
Ya birsey yapmayacaksın ya da yapınca kendini suçlamayacaksın ki en başında dediğim gibi hersey karşılıklı no problemhaklısın dik durmalıyım. bu da bana ders olsun.