- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.601
Sende değişme yoksa kesin benimki kendi kendine büyüyodur.Yok be gi. Hareketleri yapıyorum da sanki değişme yok gibi geliyor bana. Bakalım 1 hafta sonra ölçüm yapacaz yine o zaman kopacak dananın kuyruğu
Evet canim aynısı bende de oldu. Her ay kasıklarımın ağrısındn ölürdüm ama bu ay ne ağrım vardı ne birsey.Bugün reglim başladı. Normalde ilk gün çok ağrım olurdu. Sorunsuz yaptım sporumu. Acaba sporun bir faydası mı bu? Siz de fark ettiniz mi böyle bir şeyi.
Sende değişme yoksa kesin benimki kendi kendine büyüyodur.
Senin ufaklıklari yemek lazım şeker niyetine.
Şeker diyetine başladım ben
Çikolata yerine evdekileri yiyecem
Onlar fazla tatlı be anam ben kocanın başını yemeyi düşünüyordumSenin ufaklıklari yemek lazım şeker niyetine.
selamlarr 300 basen 500 ic bacak 110 köprü tibet 13 tekrarYagmurun_kizi 500 makas + 150 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + mari winsor buns & thigh + 1,5 dk plank
@rise_rainbow200 basen+10 dk jullian
nazlma
TanGO
Selenofil
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Erkeğin en tatlı yeri başının etiymiş zatenOnlar fazla tatlı be anam ben kocanın başını yemeyi düşünüyordum
Egzersizde yapim diyon hem yani.Onlar fazla tatlı be anam ben kocanın başını yemeyi düşünüyordum
BencedeErkeğin en tatlı yeri başının etiymiş zaten
Bende sadece mari yi yapabildimBugün de yaptım ama yarını bilemiyorum. Eşim evde çünkü
merhaba canlarim 40 squat 35 lunge 40 jumping jackYagmurun_kizi
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + 200 ipsiz atlama + mari winsor buns @ thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
Selenofil
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Msjlarin altındaki cevapla ya basarsan çıkar canım :))İyi akşamlar arkadaşlar... Bana yazdığınız msj lardan alıntı yaptım ama çıkmadı... Doğru ölçebilmişsem eğer...Kalça:104 basen:100 üst bacak:62 pazartesi başlarım egzersiZlerede yazarım burdan... İşe yarasın bu forum bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?