- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.581
Hadi gözün aydın sevindim canım senin adınaÖlçtüm canımcım 2 katına çıkmış
Bugün biraz daha iyiyim ama benim bebiş hasta oldu bu kez deYagmurun_kizi sen nasıl oldun iyilesebildinmi
Oy kuzum kıyamam onaHadi gözün aydın sevindim canım senin adına
Bugün biraz daha iyiyim ama benim bebiş hasta oldu bu kez deanlayacağın isim daha zor mızıl mızıl akşamdan beri
Mari süperdi gerçekten sen yapmaya devam et bakalım sonuçları ne olacak ben birkaç hafta sadece yürüyüş yapıcam sonra Allah kismet ederse yavaş yavaş egzersizlere baslarım.@rise_rainbow mari yi sende bir denesene arkadaşım valla süper bir egzersiz :))
Mari süperdi gerçekten sen yapmaya devam et bakalım sonuçları ne olacak ben birkaç hafta sadece yürüyüş yapıcam sonra Allah kismet ederse yavaş yavaş egzersizlere baslarım.
Cranial şeker orucu başlattı sen de katılsana canımBen devam ediyorum. Valla hareketler süper basenlerimi yanma manyağı yapıyor.
Bu ay ben pek inceldiğimi zannetmiyorum.
Eşim evde ydi hem egzersizlerimi tam yapamadım hemde evde olduğu için abur cuburu fazla kaçırdım.
Bakalım diğer arkadaşlarımın sonuçları ne olacak merak ediyorum ama
aynen Canım gel seker orucumuza katilBen devam ediyorum. Valla hareketler süper basenlerimi yanma manyağı yapıyor.
Bu ay ben pek inceldiğimi zannetmiyorum.
Eşim evde ydi hem egzersizlerimi tam yapamadım hemde evde olduğu için abur cuburu fazla kaçırdım.
Bakalım diğer arkadaşlarımın sonuçları ne olacak merak ediyorum ama
Anam ben yapamam ki çikolata yemeden krize girerim valla.aynen Canım gel seker orucumuza katil
Oruçlu gibi düşün kendini ben öyle yapıyorum yiyemem diyorum sadece 21 gün yapabilirizAnam ben yapamam ki çikolata yemeden krize girerim valla.
Evde ona buna Salça olurum sonra
Valla sen yaza çok fena olcanTeşekkür ederim tatlım
İzledim 1 ve 2. Hareketleri zaten yapıyordum ama 3. Hareketi tuttum ben onuda ekledim listeme4 dkda harika ama
Ay yapabilir miyim ki.Oruçlu gibi düşün kendini ben öyle yapıyorum yiyemem diyorum sadece 21 gün yapabiliriz
Yok be gi. Hareketleri yapıyorum da sanki değişme yok gibi geliyor bana. Bakalım 1 hafta sonra ölçüm yapacaz yine o zaman kopacak dananın kuyruğuValla sen yaza çok fena olcan
Öğlen yürüyüş yaptımYagmurun_kizi 500 makas + 150 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + mari winsor buns & thigh + 1,5 dk plank
@rise_rainbow200 basen+10 dk jullian
nazlma
TanGO
Selenofil
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Hu hu bayanlar hadi bildirimler nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?