Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Beraber diyete de başlayalım mı akşam 8 den sonra mümkün olduğunca birsey yemeyelim ne dersin

Ayağa kalkınca ayaklarımin üstüne basamiyorum bacaklarm titriyor

Ama acayip yanma hissediyorum yaparken tuttum bu mari yi ben

Sende memnunsun herhalde

Feci birşey demi .
Ben de memnunum , yaptıktan sonra değilde sabah felaket bacak , kalça ağrısıyla uyandım ilk gunler . Hala oluyor ama azaldı .

Beraber diyete de başlayalım mı akşam 8 den sonra mümkün olduğunca birsey yemeyelim ne dersin

Olur belki bu kez dikkat etmeyi başarırım ama pazartesi başlayalım olur mu ?

Nasıl hareketler var canım programin da
Ebru şallı dan çoğu hareket. Callanetic kalça, ek bikaç başka videodan, 8 min buns bir de mari ablayı yapıyorum.

Buna ben de dahil olmak isterim ama gece 12 de tıkınan biri olarak başarabilir miyim bilmiyorum

Kızlar galiba hamileyim hemen heveslenmek istemiyorum ilk bebeğimi düşürmüştüm reglim gecikti hemen test yaptım belli belirsiz 2. Çizgi çıktı. Bakalım hayırlısı diyorum. Kendimi fazla zorlamadan yeni bir egzersiz programı çıkarıcam.ebru şallı nın hamile platesine biraz baktım makas hareketi yapıyordu

Tebrik ederim canım çok sevindim adına. İkinci çizgi silik de olsa varsa hamilesin İnşallah bu sefer sorunsuz bir şekilde geçer ve kucağına alırsın bebeğini. Çok dikkat et doktoruna danışmadan da bence spor yapma. Önce bebeğinin ve senin sağlığın sonra kilolar

Hayırlı olsun tango , sağlıkla kucağına alırsın inşallah , çok çok tebrik ederim

Hayırlı olsun tango , sağlıkla kucağına alırsın inşallah , çok çok tebrik ederim
Çok teşekkür ederim kızlar amin inşallah

Bu gün başlıyoruz yani.
Valla saat 8den sonra birsey yememek beni çok zorlayacak ama deneyecegim bakalım
Ebru şallı dan çoğu hareket. Callanetic kalça, ek bikaç başka videodan, 8 min buns bir de mari ablayı yapıyorum.

Buna ben de dahil olmak isterim ama gece 12 de tıkınan biri olarak başarabilir miyim bilmiyorum

Katıl katıl birbirimize destek oluruz en azından
Bende bayağı bir zorlanacagim ama zamanla oturur oda yerine

Aa canım çok sevindim çok çok tebrik ederim seni.
İnşallah hiçbir problemle karşılaşmadan bebeğini alırsın kucağına.

Ne kadar geçtin gününden hemen bir kan testi yaptır sonucunuda yaz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…