- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.461
Ayağa kalkınca ayaklarımin üstüne basamiyorum bacaklarm titriyorYagmurun_kizi senin nasıl gidiyor Mari , zorlanıyor musun ?
Beraber diyete de başlayalım mı akşam 8 den sonra mümkün olduğunca birsey yemeyelim ne dersinBenim malum kilo sorunumda var . Basenler , üst bacak sıkılaşıyor gibi hissediyorum çok şükür . Ölçüme yansıması nasıl olacak , kısmetse 15 gün sonra göreceğim ama sanki aynaya bakınca üst bedenim eskiye nazaran daha kalın durmaya başladı . Acil diyet yapıp kiloda kaybetmeliyim , neden iştahım kapanmıyor neden neden ???Kiloda verebilsem daha fazla incelir bacaklar , basen falan ama nerdeeee
Ayağa kalkınca ayaklarımin üstüne basamiyorum bacaklarm titriyor
Ama acayip yanma hissediyorum yaparken tuttum bu mari yi ben
Sende memnunsun herhalde
Beraber diyete de başlayalım mı akşam 8 den sonra mümkün olduğunca birsey yemeyelim ne dersin
Ebru şallı dan çoğu hareket. Callanetic kalça, ek bikaç başka videodan, 8 min buns bir de mari ablayı yapıyorum.Nasıl hareketler var canım programin da
Beraber diyete de başlayalım mı akşam 8 den sonra mümkün olduğunca birsey yemeyelim ne dersin
Tebrik ederim canım çok sevindim adına. İkinci çizgi silik de olsa varsa hamilesinKızlar galiba hamileyimhemen heveslenmek istemiyorum ilk bebeğimi düşürmüştüm reglim gecikti hemen test yaptım belli belirsiz 2. Çizgi çıktı. Bakalım hayırlısı diyorum. Kendimi fazla zorlamadan yeni bir egzersiz programı çıkarıcam.ebru şallı nın hamile platesine biraz baktım makas hareketi yapıyordu
selamlar 300 basen 60 köprü 50 kalça tibet 11 tekrarYagmurun_kizi 750 makas+150 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Hayırlı olsun tango , sağlıkla kucağına alırsın inşallah , çok çok tebrik ederimKızlar galiba hamileyimhemen heveslenmek istemiyorum ilk bebeğimi düşürmüştüm reglim gecikti hemen test yaptım belli belirsiz 2. Çizgi çıktı. Bakalım hayırlısı diyorum. Kendimi fazla zorlamadan yeni bir egzersiz programı çıkarıcam.ebru şallı nın hamile platesine biraz baktım makas hareketi yapıyordu
merhabalar benim azimli arkadaslarimYagmurun_kizi 750 makas+150 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh
C cranial 300 basen + 60 köprü + 50 kalça + Tibet 11 tekrar
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN 1 saatlik karışık program
Tebrik ederim canım çok sevindim adına. İkinci çizgi silik de olsa varsa hamilesinİnşallah bu sefer sorunsuz bir şekilde geçer ve kucağına alırsın bebeğini. Çok dikkat et doktoruna danışmadan da bence spor yapma. Önce bebeğinin ve senin sağlığın sonra kilolar
Çok teşekkür ederim kızlar amin inşallahHayırlı olsun tango , sağlıkla kucağına alırsın inşallah , çok çok tebrik ederim
Burdayım kuzum asıl sen nerdesinTanGO bacım nirdesin sen
Bu arada bugün 750 makas +150 iç bacak + 125 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh
Bu gün başlıyoruz yani.
Feci birşey demi .
Ben de memnunum , yaptıktan sonra değilde sabah felaket bacak , kalça ağrısıyla uyandım ilk gunler . Hala oluyor ama azaldı .
Olur belki bu kez dikkat etmeyi başarırım ama pazartesi başlayalım olur mu ?
Ebru şallı dan çoğu hareket. Callanetic kalça, ek bikaç başka videodan, 8 min buns bir de mari ablayı yapıyorum.
Buna ben de dahil olmak isterim ama gece 12 de tıkınan biri olarak başarabilir miyim bilmiyorum
Aa canım çok sevindim çok çok tebrik ederim seni.Kızlar galiba hamileyimhemen heveslenmek istemiyorum ilk bebeğimi düşürmüştüm reglim gecikti hemen test yaptım belli belirsiz 2. Çizgi çıktı. Bakalım hayırlısı diyorum. Kendimi fazla zorlamadan yeni bir egzersiz programı çıkarıcam.ebru şallı nın hamile platesine biraz baktım makas hareketi yapıyordu
Bende buralardayım canım dün giremedim is güç bitiyor mu evde :))Burdayım kuzum asıl sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?