Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Bugün basenle ilgili bütün videoları izledim. Topladım birleştirdim. 60 tane egzersiz oldu. Callanetics mari winsor ebru şallıdan aldım egzersizleri. Tekrar sayılarını yaparken karar vericem :KK48:
Ben şimdilik bunlarla devam edecem ayin 15inde bir değişme olmazsa değiştiririm bende programımı :))

Anladığım kadarıyla haftada 2 3 kez yapılıyor
Ben hergün yapacam zararı olmaz kanumca:KK45:

Merhaba Can yoldaşlar :KK200:

Gördüğüme göre egzersizlerimizi aksatanlar var. Eşimden dolayi foruma çok giremiyorum. Ama ayin 15inden itibaren daha sık gireceğim. Egzersizleri aksatanlara tek ayak cezası verecem :KK53:

Bu arada Safir Taht Safir Taht canem 750 makas+100 iç bacak + 110 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh

Kızlar bugün yeni bir şey denicem demiştim. 60 egzersiz toplam 1 saat sürdü. 20 şer tekrar yapmaya çalıştım. Ama bazılarını artırıcam 50 ye. Zamanla oturtucam programı. Baya terletti. Yorucu oldu ama değer. Yeter ki artık gitsin basenlerimiz :KK51:

Kızlar bugün yeni bir şey denicem demiştim. 60 egzersiz toplam 1 saat sürdü. 20 şer tekrar yapmaya çalıştım. Ama bazılarını artırıcam 50 ye. Zamanla oturtucam programı. Baya terletti. Yorucu oldu ama değer. Yeter ki artık gitsin basenlerimiz :KK51:
Inşallah hızla eritir basenlerini 1 saat uzun süre . Mari winsor hareketleri de dahil mi programına ?
10 gün oldu sanırım ben yapalı , çok yoruyor hele ilk 4-5 sabahları mefta oluyordum resmen , kalkamiyordum .

Ben geldim.cok sukur.200 yaptim bu gun . artik devamli yapmaliyim olmaz böyle.
Tekrar hoşgeldin :KK25: . İstikrar önemli maalesef acı çekmeden gitmiyorlar . Hep beraber yapalım , yazalım ki birbirimizi de motive etmiş olalım . Malum havalar ısınıyor artık montlarla saklama şansımız kalmayacak .:KK6:

Benim malum kilo sorunumda var . Basenler , üst bacak sıkılaşıyor gibi hissediyorum çok şükür . Ölçüme yansıması nasıl olacak , kısmetse 15 gün sonra göreceğim ama sanki aynaya bakınca üst bedenim eskiye nazaran daha kalın durmaya başladı . Acil diyet yapıp kiloda kaybetmeliyim , neden iştahım kapanmıyor neden neden ??? :KK61::KK61::KK61:Kiloda verebilsem daha fazla incelir bacaklar , basen falan ama nerdeeee :KK61:

Tekrar hoşgeldin :KK25: . İstikrar önemli maalesef acı çekmeden gitmiyorlar . Hep beraber yapalım , yazalım ki birbirimizi de motive etmiş olalım . Malum havalar ısınıyor artık montlarla saklama şansımız kalmayacak .:KK6:
Sagol canim.3 haftadir anca kendimize gele bildik sukur.grip dolayisiyla.evet cok haklisin.ben 5 ay spor ve diyet yaptim.o kadar guzel sekillenmisdiki vucudum.veridyim kilolari geri almadim ama spor yapmayinca olmuyor.sadece zayif gozukuyor sekilli deyil.eskiden 2 saat spor yapardim.simdi o hevesim yok.zorla yapiyorum.(

Sagol canim.3 haftadir anca kendimize gele bildik sukur.grip dolayisiyla.evet cok haklisin.ben 5 ay spor ve diyet yaptim.o kadar guzel sekillenmisdiki vucudum.veridyim kilolari geri almadim ama spor yapmayinca olmuyor.sadece zayif gozukuyor sekilli deyil.eskiden 2 saat spor yapardim.simdi o hevesim yok.zorla yapiyorum.(
Çok geçmiş olsun , süpersin verdiğin kiloları almaman bile büyük başarı maşallah .
Yaptıkça alışkanlık kazanıcaz , bende zorlanıyorum bir an evvel bitsin modunda yapıyorum ama kendimi yapmak zorunda hissediyorum . Sporum bitince üzerimden yük kalkmış gibi oluyor , rahatlıyorum . İpin ucunu bırakmamalı aksi halde tutmak zor olur , devamlılığı kaybedersin diye sürekli telkin ediyorum kendimi hareketler için .

Inşallah hızla eritir basenlerini 1 saat uzun süre . Mari winsor hareketleri de dahil mi programına ?
10 gün oldu sanırım ben yapalı , çok yoruyor hele ilk 4-5 sabahları mefta oluyordum resmen , kalkamiyordum .

Dahil canım mari ablayı eklemesem olmazdı :KK48: İlk zamanlar öyle oluyor ama yaptıkça alışıyor vücut. Mari deki hareketler gerçekten baseni iyi çalıştırıyor. İnşallah sonuçları hep beraber alacağız.

Nasıl hareketler var canım programin da

Back