Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Bugün basenle ilgili bütün videoları izledim. Topladım birleştirdim. 60 tane egzersiz oldu. Callanetics mari winsor ebru şallıdan aldım egzersizleri. Tekrar sayılarını yaparken karar vericem
Ben şimdilik bunlarla devam edecem ayin 15inde bir değişme olmazsa değiştiririm bende programımı :))

Anladığım kadarıyla haftada 2 3 kez yapılıyor
Ben hergün yapacam zararı olmaz kanumca

Merhaba Can yoldaşlar

Gördüğüme göre egzersizlerimizi aksatanlar var. Eşimden dolayi foruma çok giremiyorum. Ama ayin 15inden itibaren daha sık gireceğim. Egzersizleri aksatanlara tek ayak cezası verecem

Bu arada Safir Taht canem 750 makas+100 iç bacak + 110 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh

Kızlar bugün yeni bir şey denicem demiştim. 60 egzersiz toplam 1 saat sürdü. 20 şer tekrar yapmaya çalıştım. Ama bazılarını artırıcam 50 ye. Zamanla oturtucam programı. Baya terletti. Yorucu oldu ama değer. Yeter ki artık gitsin basenlerimiz

Inşallah hızla eritir basenlerini 1 saat uzun süre . Mari winsor hareketleri de dahil mi programına ?
10 gün oldu sanırım ben yapalı , çok yoruyor hele ilk 4-5 sabahları mefta oluyordum resmen , kalkamiyordum .

Ben geldim.cok sukur.200 yaptim bu gun . artik devamli yapmaliyim olmaz böyle.
Tekrar hoşgeldin . İstikrar önemli maalesef acı çekmeden gitmiyorlar . Hep beraber yapalım , yazalım ki birbirimizi de motive etmiş olalım . Malum havalar ısınıyor artık montlarla saklama şansımız kalmayacak .

Benim malum kilo sorunumda var . Basenler , üst bacak sıkılaşıyor gibi hissediyorum çok şükür . Ölçüme yansıması nasıl olacak , kısmetse 15 gün sonra göreceğim ama sanki aynaya bakınca üst bedenim eskiye nazaran daha kalın durmaya başladı . Acil diyet yapıp kiloda kaybetmeliyim , neden iştahım kapanmıyor neden neden ??? Kiloda verebilsem daha fazla incelir bacaklar , basen falan ama nerdeeee

Sagol canim.3 haftadir anca kendimize gele bildik sukur.grip dolayisiyla.evet cok haklisin.ben 5 ay spor ve diyet yaptim.o kadar guzel sekillenmisdiki vucudum.veridyim kilolari geri almadim ama spor yapmayinca olmuyor.sadece zayif gozukuyor sekilli deyil.eskiden 2 saat spor yapardim.simdi o hevesim yok.zorla yapiyorum.(

Çok geçmiş olsun , süpersin verdiğin kiloları almaman bile büyük başarı maşallah .
Yaptıkça alışkanlık kazanıcaz , bende zorlanıyorum bir an evvel bitsin modunda yapıyorum ama kendimi yapmak zorunda hissediyorum . Sporum bitince üzerimden yük kalkmış gibi oluyor , rahatlıyorum . İpin ucunu bırakmamalı aksi halde tutmak zor olur , devamlılığı kaybedersin diye sürekli telkin ediyorum kendimi hareketler için .

Inşallah hızla eritir basenlerini 1 saat uzun süre . Mari winsor hareketleri de dahil mi programına ?
10 gün oldu sanırım ben yapalı , çok yoruyor hele ilk 4-5 sabahları mefta oluyordum resmen , kalkamiyordum .

Dahil canım mari ablayı eklemesem olmazdı İlk zamanlar öyle oluyor ama yaptıkça alışıyor vücut. Mari deki hareketler gerçekten baseni iyi çalıştırıyor. İnşallah sonuçları hep beraber alacağız.

Nasıl hareketler var canım programin da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…