- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.441
Ben şimdilik bunlarla devam edecem ayin 15inde bir değişme olmazsa değiştiririm bende programımı :))Bugün basenle ilgili bütün videoları izledim. Topladım birleştirdim. 60 tane egzersiz oldu. Callanetics mari winsor ebru şallıdan aldım egzersizleri. Tekrar sayılarını yaparken karar vericem
Ben hergün yapacam zararı olmaz kanumcaAnladığım kadarıyla haftada 2 3 kez yapılıyor
az oldu ama baya zorluyo 30 lunge 30 ic bacak yeni bir hareket tibet 11 tekrarYagmurun_kizi 750 makas+100 iç bacak + 110 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Inşallah hızla eritir basenlerini 1 saat uzun süre . Mari winsor hareketleri de dahil mi programına ?Kızlar bugün yeni bir şey denicem demiştim. 60 egzersiz toplam 1 saat sürdü. 20 şer tekrar yapmaya çalıştım. Ama bazılarını artırıcam 50 ye. Zamanla oturtucam programı. Baya terletti. Yorucu oldu ama değer. Yeter ki artık gitsin basenlerimiz
Ben geldim.cok sukur.200 yaptim bu gun . artik devamli yapmaliyim olmaz böyle.Yagmurun_kizi 750 makas+100 iç bacak + 110 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Hu hu kızlar nerdesiniz
Tekrar hoşgeldinBen geldim.cok sukur.200 yaptim bu gun . artik devamli yapmaliyim olmaz böyle.
Sagol canim.3 haftadir anca kendimize gele bildik sukur.grip dolayisiyla.evet cok haklisin.ben 5 ay spor ve diyet yaptim.o kadar guzel sekillenmisdiki vucudum.veridyim kilolari geri almadim ama spor yapmayinca olmuyor.sadece zayif gozukuyor sekilli deyil.eskiden 2 saat spor yapardim.simdi o hevesim yok.zorla yapiyorum.(Tekrar hoşgeldin. İstikrar önemli maalesef acı çekmeden gitmiyorlar . Hep beraber yapalım , yazalım ki birbirimizi de motive etmiş olalım . Malum havalar ısınıyor artık montlarla saklama şansımız kalmayacak .
Çok geçmiş olsun , süpersin verdiğin kiloları almaman bile büyük başarı maşallah .Sagol canim.3 haftadir anca kendimize gele bildik sukur.grip dolayisiyla.evet cok haklisin.ben 5 ay spor ve diyet yaptim.o kadar guzel sekillenmisdiki vucudum.veridyim kilolari geri almadim ama spor yapmayinca olmuyor.sadece zayif gozukuyor sekilli deyil.eskiden 2 saat spor yapardim.simdi o hevesim yok.zorla yapiyorum.(
Inşallah hızla eritir basenlerini 1 saat uzun süre . Mari winsor hareketleri de dahil mi programına ?
10 gün oldu sanırım ben yapalı , çok yoruyor hele ilk 4-5 sabahları mefta oluyordum resmen , kalkamiyordum .
Nasıl hareketler var canım programin daKızlar bugün yeni bir şey denicem demiştim. 60 egzersiz toplam 1 saat sürdü. 20 şer tekrar yapmaya çalıştım. Ama bazılarını artırıcam 50 ye. Zamanla oturtucam programı. Baya terletti. Yorucu oldu ama değer. Yeter ki artık gitsin basenlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?