• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Ben iki haftada 3.5 cm incelmisim basenden.Gobektende 6 cm.Jillian michaels ripped in 30 yapiyorum.Hizli incelmek isteyenlerin bilgisine
Jillian ı ben de yaptım bir süre. Yanında ek şeyler de yaptım ama sizin kadar etkili olmadı bende. Sonra callaneticsi buldum. Daha az efor ile 2 ayda 4 cm basenlerden erittim.

Jillian ı ben de yaptım bir süre. Yanında ek şeyler de yaptım ama sizin kadar etkili olmadı bende. Sonra callaneticsi buldum. Daha az efor ile 2 ayda 4 cm basenlerden erittim.
SIKI diyetle yapmis oldugum icin hizli sonuc vermis olabilir.Daha oncede 5 ay farkli programlarini yapmistim cunku,sadece ripped bacaklardan cok inceltti.Ek biseye gerek yok aslinda jilliani duzenli yapmak yeterli.Bazen dayanilmicak gibi oluyorda :) sonuclari guzel.

callanetcs + mari winsor buns & thigh + 100 makas + 100 iç bacak + 50 köprü.

Bugün yaptığım egzersizlerde düzenleme yapıcam. Artık yarın farklı bişey denicem bakalım. Çok sıkıldım bu basenlerden :confused:

mari winsor gün aşırı yapmaya karar verdim
Nüçün o_O
callanetcs + mari winsor buns & thigh + 100 makas + 100 iç bacak + 50 köprü.

Bugün yaptığım egzersizlerde düzenleme yapıcam. Artık yarın farklı bişey denicem bakalım. Çok sıkıldım bu basenlerden :confused:
Hangi egzersizi yapacan söylede belki bizde yaparık :KK53:

Back