Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Aa canım çok sevindim çok çok tebrik ederim seni.
İnşallah hiçbir problemle karşılaşmadan bebeğini alırsın kucağına.

Ne kadar geçtin gününden hemen bir kan testi yaptır sonucunuda yaz bize
Çok teşekkür ederim canım
3 gün geçti yarın gidicem kan vermeye sonucu yazarım sporu bırakmak istemiyorum tabi eskisi gibi de yapamam bu sabah yavaş tempoda 1 mile leslie yaptim. Ebru şallı hamile platesinde makas yapıyor benim ondan neyim eksik dedim doktora gideyim sağlıklı gorunuyorsa makasa basliycam tabi az miktarda kendimi yormadan yaparım

KendinE ve bebegine zarar vermeden dikkatli yap canım hareketleri iyi araştır bence :))

Yarın güzel sonuçları bekliyoruz senden

Bu gün başlıyoruz yani.
Valla saat 8den sonra birsey yememek beni çok zorlayacak ama deneyecegim bakalım

Katıl katıl birbirimize destek oluruz en azından
Bende bayağı bir zorlanacagim ama zamanla oturur oda yerine

Hadi başlayalım bakalım .
Allah yardımcımız olsun beni de zorlayacak

KendinE ve bebegine zarar vermeden dikkatli yap canım hareketleri iyi araştır bence :))

Yarın güzel sonuçları bekliyoruz senden
Arastiriyorum canım yürüyüş veriyor doktorlar şuan çıkıp dışarıda yurume imkanım yok onun yerine leslie yapıyorum tabi aynı tempoda değil ani hareketler yapmadan yavaş yavaş yaptım . sağlıklı gebeliklerde anne önceden spor yapıyorsa devam edebilir tabi yine kendini zorlamadan. Makas az yaptığım zaman zorlamiyor karnima baskı yapan bir hareket değil. Kalça ve iç bacak kaslarını güçlendirmek doğumu da kolaylastiriyormus

İyi bakalım.
Dediğin gibi ebru şallı nin hamile plates programı var ondan kendini zorlamadan yaparsın artık :)

Kız ben bebiş emziriyorum ya sütüm de falan azalma olmaz demi
Hımmm , yemezsen birşey olmaz bence ama bol sıvı almaya devam et , dayanamadığın zamanlarda kalorisi düşük meyve veya birazcık kuruyemiş yiyebilirsin mesela.
Bir kaç gün dene istersen , duruma göre devam edip etmeyeceğine karar verirsin .

Bana uyar
Kalorisi düşük meyve derken 1 mız yiyebilirim demi yada bir kase dolusu fındık

Zaten benim şuan ust taraf ebru şallı alt taraf gülazer
Allah seni emi deli garı
Yalnız değilsin bacim bende ayni sekil

Benim bu kadar değildi 2. Bebişten sonra daha da büyüdü mubarekler aman sende dikkat et he hamileyken hemen büyüyor toto lar göbek ten önce toto büyüyor ne hikmetse

Ay ben de ondan korkuyorum zaten

Normal tempo yrüyüşten birşey olmaz bildiğim kadarıyla . Diğer hareketler için sen yine de dikkatli ol ve doktora danış , ilk 3 ay tutunma dönemi çünkü .
Bana uyar
Kalorisi düşük meyve derken 1 mız yiyebilirim demi yada bir kase dolusu fındık

Tabi tabi aynen bahsettiğim muz şimdiden stres yaptın ben gibi anlaşılan , akşam çerez olmadan nasıl oturacam onu düşünüyorum .

Hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin. Sanki oğlun olacakmış gibi içime doğdu.

Yagmurun_kizi 750 makas + 150 iç bacak + 130 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO 1 mile leslie
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Çok iyisiniz kızlar bende daha tık yok. Dün spor yapamadım. Bir gün önce artırarak jullian yapayım dedim. (15-20dk kadar), iki gündür bacaklar nanay. Çok sıkı spor yaptığım söylenemez ve neredeyse 2 aydır uğraşıyorum bilginiz üzere, birden dbire de yüklenmiyorum ama vücut isyan ediyor.
Uzun süredir ablamla görüşemiyorduk. Ctesi günü park sefası yaptık kardeşlerle. Zayıfladığımı söyledi, özellikle yüzümden gitmiş.Basen ve bacağa henüz yorum yapan yok. Motive edin kızlar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…