Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Tamam canim senide ekliyorum hemen:KK52:
eveeeeet 2. gün 300 basen
300 ic bacak :)))

arkadaslaaar umursayiniz sallamayinizzz ertelemeyinizzz.
Bugün bitti iste yapsaydiniz hedefinize 1 gün daha yaklasacaktinizzz.
Islerinizin bitmesini beklemeyin is bitmez bu hareketi öyle ya da böyle yapin sıkıştirin hayatinizin rutini görün.
isteyin ve basariiiiiinnn.
hadiiii

eveeeeet 2. gün 300 basen
300 ic bacak :)))

arkadaslaaar umursayiniz sallamayinizzz ertelemeyinizzz.
Bugün bitti iste yapsaydiniz hedefinize 1 gün daha yaklasacaktinizzz.
Islerinizin bitmesini beklemeyin is bitmez bu hareketi öyle ya da böyle yapin sıkıştirin hayatinizin rutini görün.
isteyin ve basariiiiiinnn.
hadiiii

Canım ben pazartesi başlayacağım haftasonu hem eşim evde hemde yoğun oluyorum

Selam bayanlar misafirlikte oldugum icin(kizkardesimde)olculerimi yazamadim cunku evde menzura yok:))ama duzenli hergun 100 bir bacak 100 bir bacak 2 set halinde yapiyorum boyle bir alisayim 150 ye cikacagim insallah:)sizler ne durumdasiniz

Selam bayanlar misafirlikte oldugum icin(kizkardesimde)olculerimi yazamadim cunku evde menzura yok:))ama duzenli hergun 100 bir bacak 100 bir bacak 2 set halinde yapiyorum boyle bir alisayim 150 ye cikacagim insallah:)sizler ne durumdasiniz
ben yarın başlayacagım haftasonu bıraz yogun oluyorum maalesef

bırde canım ölçulerını yazar mısın listeye ekleyeyım.

bu arada o dediğiniz bacak hareketlerini bugün yapmaya başlıyorumm :) bide ben yazın 2 km günde yürüyerek haftada 1 kilo vermiştim şimdi de 3 gündür akşamları leslie 1 mil olanı yapıyodum bugün 3 mile başlicam inşallah

bu arada o dediğiniz bacak hareketlerini bugün yapmaya başlıyorumm :) bide ben yazın 2 km günde yürüyerek haftada 1 kilo vermiştim şimdi de 3 gündür akşamları leslie 1 mil olanı yapıyodum bugün 3 mile başlicam inşallah
tamam başla bakalım. inşallah yaza kadar inceliriz:KK76::KK76:

X