- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Canim atkili fircasini nerden aldin aktarda var midir
Bide kalça hareketi için hangisini yapiyosun çok etkili demissin ya
aktardan almıştım
yarın alacağım tekrardan
kalça bacak için en etkili hareketlerin çoğu ebru şallı 2 haftada 2 beden incel videosunda var geçen sene onu 1 ay yaptım ama aksatsrak düzenli olmadan ve yanında ayça kaya ( yanlış hatırlayabilirim ismini diyetisyenin) bir listesi vardı ona uyarak tabi yine kaçamaklarım oldu 55 kg den 51 e indim kalça 97 den 93 e, basen 96 dan 92 ye inmişti
Hayy maşallah vallaat kılı vardı şimdi bulamadım ben aktardan almıştım
yarın alacağım tekrardan
kalça bacak için en etkili hareketlerin çoğu ebru şallı 2 haftada 2 beden incel videosunda var geçen sene onu 1 ay yaptım ama aksatsrak düzenli olmadan ve yanında ayça kaya ( yanlış hatırlayabilirim ismini diyetisyenin) bir listesi vardı ona uyarak tabi yine kaçamaklarım oldu 55 kg den 51 e indim kalça 97 den 93 e, basen 96 dan 92 ye inmişti
bak bak hiç kaçırmaHayy maşallah valla
Sagolasin hayatim bende bi bakim
Canım sana dua ediyorum zati bilin ya:)):))
Aynen öyle canim bilgisayar mezunuyum
Çok zor elimden geleni yapimde diyorum bide torpilde oynuyo artık benim torpilimde rabbim olsun diyorum
Nasip artık bakalim
Sende dualarini eksik etme kardeşinden
Helalin var canım. Her gün yaptigimiz için acıma olmaz. Hadi 200 lu sayıları da görmek dileğiyle :)))Selam kizlar?Yagmurun_kizi 100 u yaptim nihayet.ama sanki alisiyor vucut.bu sefer acimadan rahat yaptim..
oy geçmiş olsun canım.Ters bir hareket yaptım sanırım 2-3 günden beri sırtımın sağ kısmı ağrıyor . Bugün sadece ip atladım , diger hareketleri yapmıyıcam . Bugun dinlensin belki düzelir .
Saol canımoy geçmiş olsun canım.
biraz dikkat etmek lazım bu hareketlerde yoksa allah esırgesin sakatlık bile çıkar
Saol canımGeçer diye bekledim , geçmedi . Hareketleri yaparken ağrımıyor aslında ama yine de bugün mola veriyim belki etkisi olur .
Ölçüm gününe kadar devam edelim bence sonra 1 hafta ara verebiliriz . Bu ara döneminde farklı hareket yaparız . Sonra tekrar eski hareketlere dönebiliriz . Sonuçta vücut alışınca , günün rutin bir parçası olarak kabul ediyor ve vücut oldugu haliyle korunuyor , erime olmuyor ya da duraklama başlıyor bir süre sonra eskiye dönüyor .Kız şu makas hareketi varya onu yaparken eskiden basen bölgemde yanma olurdu artık olmuyor acaba sayıyı daha da mı arttirsam ki
Valla kızlar akşam toplasiyorlar buraya :))Ölçüm gününe kadar devam edelim bence sonra 1 hafta ara verebiliriz . Bu ara döneminde farklı hareket yaparız . Sonra tekrar eski hareketlere dönebiliriz . Sonuçta vücut alışınca , günün rutin bir parçası olarak kabul ediyor ve vücut oldugu haliyle korunuyor , erime olmuyor ya da duraklama başlıyor bir süre sonra eskiye dönüyor .
Çok aşırı sayıda yapılırsa ayrı tabii .
Diger arkadaslar ne düşünüyor bu konuda ona göre karar verip o şekilde devam edelim .
Akşam kuşlarıValla kızlar akşam toplasiyorlar buraya :))
Bilmiyorum onlarda durum nasıl.
Eğer herkez De aynı ise dediğin gibi 1 haftalik başka hareketlere geçelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?