Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Canim atkili fircasini nerden aldin aktarda var midir
Bide kalça hareketi için hangisini yapiyosun çok etkili demissin ya

at kılı vardı şimdi bulamadım ben aktardan almıştım
yarın alacağım tekrardan
kalça bacak için en etkili hareketlerin çoğu ebru şallı 2 haftada 2 beden incel videosunda var geçen sene onu 1 ay yaptım ama aksatsrak düzenli olmadan ve yanında ayça kaya ( yanlış hatırlayabilirim ismini diyetisyenin) bir listesi vardı ona uyarak tabi yine kaçamaklarım oldu 55 kg den 51 e indim kalça 97 den 93 e, basen 96 dan 92 ye inmişti

Hayy maşallah valla
Sagolasin hayatim bende bi bakim

arkadaşlar kendimce bir liste hazırladım belki 4#4 lük uyamasam da belki bir yolum olur

Eklentiler

• image.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 54
Hayy maşallah valla
Sagolasin hayatim bende bi bakim
bak bak hiç kaçırma
vakit sana uzun gelebilir ben geçen sene ilk 3 kez videodan yaptım sonra kendim bakmadan yaptım çok daha kısa sğrede bitiyordu şimdi yine öyle yapıyorum
alternatif olarak bir önerim daha var mari winsor yazın arama motoruna mari winsor buns thigs diye bir video 18 dk lık oda çok etkili

Yagmurun_kizi 350 basen+350 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 450 ipsiz atlama + 55 sn plank + 3 farklı kardio hareketi 15
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma 100 basen
TanGO
Selenofil plates hareketleri 50 makas
Zynpnz666
M Mrtays
A aydogdu06
morordek
sdktm 1 mil leslie+ 40 dk plates egzersizleri iç bacak basen plank videodaki hareketler + Tibet hareketleri

Bildirimlerinizi bekliyorum

Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.

:))
Aynen öyle canim bilgisayar mezunuyum
Çok zor elimden geleni yapimde diyorum bide torpilde oynuyo artık benim torpilimde rabbim olsun diyorum
Nasip artık bakalim
Sende dualarini eksik etme kardeşinden
Canım sana dua ediyorum zati bilin ya:))
Ama diğer dualarıma da ekliycim seni. İnşallah kazanırsın canım. Rabbim gönlüne göre versin. Ondan daha iyi yardimci olmaz. Fetih süresini okurum canım senin için ne zaman sinav

C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO
Selenofil
Zynpnz666
M Mrtays
A aydogdu06
morordek
sdktm

Bildirim yapmayanlar

C cocoo_
Zynpnz666
M Mrtays
A aydogdu06
morordek

Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım

Ters bir hareket yaptım sanırım 2-3 günden beri sırtımın sağ kısmı ağrıyor . Bugün sadece ip atladım , diger hareketleri yapmıyıcam . Bugun dinlensin belki düzelir .

C cranial
Safir Taht 300 ipli -400 ipsiz atlama .
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO
Selenofil
Zynpnz666
M Mrtays
A aydogdu06
morordek
sdktm

Bildirim yapmayanlar

C cocoo_
Zynpnz666
M Mrtays
A aydogdu06
morordek

Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım [/QUOTE]

Ters bir hareket yaptım sanırım 2-3 günden beri sırtımın sağ kısmı ağrıyor . Bugün sadece ip atladım , diger hareketleri yapmıyıcam . Bugun dinlensin belki düzelir .
oy geçmiş olsun canım.
biraz dikkat etmek lazım bu hareketlerde yoksa allah esırgesin sakatlık bile çıkar

merhaba bayağıdır bildirim yapamiyorum ama her gün azda olsa hareketleri koşumu yapıyorum,ip atlıyorum...
bugun bayağı heycanlıyım.
diyetisyen günüm...
bakalım neler diyecek.yemekte çok kaçamak yaptım.
yeni listem nasıl olacak.
dün yaptığım hareketlere gelirsek 30 dk video,
100 top sıkma.
10 köprü.
50 ser adette daire çizme ve basen hareketi.

Saol canım Geçer diye bekledim , geçmedi . Hareketleri yaparken ağrımıyor aslında ama yine de bugün mola veriyim belki etkisi olur .

Kız şu makas hareketi varya onu yaparken eskiden basen bölgemde yanma olurdu artık olmuyor acaba sayıyı daha da mı arttirsam ki

Kız şu makas hareketi varya onu yaparken eskiden basen bölgemde yanma olurdu artık olmuyor acaba sayıyı daha da mı arttirsam ki
Ölçüm gününe kadar devam edelim bence sonra 1 hafta ara verebiliriz . Bu ara döneminde farklı hareket yaparız . Sonra tekrar eski hareketlere dönebiliriz . Sonuçta vücut alışınca , günün rutin bir parçası olarak kabul ediyor ve vücut oldugu haliyle korunuyor , erime olmuyor ya da duraklama başlıyor bir süre sonra eskiye dönüyor .
Çok aşırı sayıda yapılırsa ayrı tabii .

Diger arkadaslar ne düşünüyor bu konuda ona göre karar verip o şekilde devam edelim .

Valla kızlar akşam toplasiyorlar buraya :))
Bilmiyorum onlarda durum nasıl.
Eğer herkez De aynı ise dediğin gibi 1 haftalik başka hareketlere geçelim :))

Valla kızlar akşam toplasiyorlar buraya :))
Bilmiyorum onlarda durum nasıl.
Eğer herkez De aynı ise dediğin gibi 1 haftalik başka hareketlere geçelim :))
Akşam kuşları
Çok az kaldı , heyecanla ölçüm günü sonuçlarımızı bekliyorum . Hareketlerimiz ne kadar etkili oldu görelim , inşallah hepimiz motive edici sonuçlar alırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…