- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Öyle deme ya boy uzun olmayınca ve kilonun çoğu göbek altı - diz üstü bölgede toplanıncaoldukca kötü ve kilolu duruyor insan ya Hedefim eski kilom insallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize
Hareketleri aksatmıyorum şimdilik , bu konu biraz daha tetikliyor beni , iyi oldu burada bildirim yapmak . İştahı da dizginleyebilsem faydasını daha net görebilirim diye umut ediyorum .
canım yeni egzersizlere baktın mı?750 ip atlama, 120 tane basen 10 köprü bu kadar yapabildim.
inceliyorum canım teşekkürler emeğine sağlık.canım yeni egzersizlere baktın mı?
Geçmiş olsun benim de çok ağrılı geçer.ben artık ekstra bir durum çıkmazsa düzenli bildirim yaparım yoğun bir hafta geçirdiğim için pek ilgilenememiştim
Bugün de adet olduğum için sadece bacak hareketi yapabildim çok ağrım olur benim
İnşallah ya yürüyüşe falan da başlayacağım amA bir türlü başlayamadımGeçmiş olsun benim de çok ağrılı geçer.sıcak su falan koy kasiklarina Biraz hafifletir ağrılarını.
Hastalığın geçsin düzenli bildirimlerini bekliyorum. Yaza kadar hep beraber inceliriz inşallah.
Hastalığın bitince başla işte hemenİnşallah ya yürüyüşe falan da başlayacağım amA bir türlü başlayamadım
Evet başlamam lazım artık 1,5 yaşında oğlum var yoksa önceden düzenli spor yapardım ben kursta şimdi o hallerimi arıyorumHastalığın bitince başla işte hemen
Yoksa odur budur baslayamazsin
Çocuk olunca hersey değişiyor tabiki e yürüyüşe çıkınca birakabilecegin biri var miEvet başlamam lazım artık 1,5 yaşında oğlum var yoksa önceden düzenli spor yapardım ben kursta şimdi o hallerimi arıyorum
:))Öyle deme ya boy uzun olmayınca ve kilonun çoğu göbek altı - diz üstü bölgede toplanıncaoldukca kötü ve kilolu duruyor insan ya Hedefim eski kilom insallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize
Hareketleri aksatmıyorum şimdilik , bu konu biraz daha tetikliyor beni , iyi oldu burada bildirim yapmak . İştahı da dizginleyebilsem faydasını daha net görebilirim diye umut ediyorum .
Haha.
Hiç bırakır miyim tatlım haftasonu oğlum evde koca da evde e birde bebiş nete girmeye zamanım olmuyor ki.Yagmurun_kizi
Canim 80 makas 60 squat yaptım akşama dogruda yapmayi düşünüyorum yapabilirsem yazarım
Bu arada sen gelmeyince aksatasim geldi yalniz koyma burayi
Şaka bi yana bıraktın sandım bu kız nerde diyorum
Bıktım yıllardır bu iğrenç basenler den artık ayrılık vakti geldiHaha.
Sen yaparsin zaten sendeki azim sende olsa
Tamam canim akşama kadar zorluycam inşallah 200 e gelirim
Oo senin bebisler mi var yaa severim ben onlariiHiç bırakır miyim tatlım haftasonu oğlum evde koca da evde e birde bebiş nete girmeye zamanım olmuyor ki.
Aksatmak yok
Direnç direne kazanacağız
Basenlere ölüm
Bıktım yıllardır bu iğrenç basenler den artık ayrılık vakti geldi
İnşallah yaparsın canım ne kadar yaparsak bizim için iyi
Yeni bir video ekledim ona da bir bak yapabilirsen sonuna kadar yap çok bişiy değil zaten
Biri 8 yaşında diğeri 6 aylık ablasıOo senin bebisler mi var yaa severim ben onlarii
Evet canim gördüm videoyu onada bakcam Aynen valla bende bıktım hadi senin mazeretin var 2 tane bebeğin varmış hamilelikti falan aslında çok normal
Ya been
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?