Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

dvd ye bakmadan ebru şallı skinny jeans dvd sinin lastiksiz yapılan hareketlerini yaptım bugün
ama dvd ye göre sayılarını baya arttırdım her bir hareketi 3x25 kez yapıyorum
Skinny jeans ne işe yarıyor , bacakları baseni inceltir mi ama kas yapmadan ?

Teşekkür ederim . Netten bakayım zor değilse onu da yapayım ya da dönüşümlü yaparım artık .
ilk başlarda zor geliyor
tüm malzemeleri toplayıp bir saat ayırmak
geçen sene yapmıştım çok faydası olmuştu
dünden beri videoya bakmadan ezberlediğim hareketleri yapıyorum
sadece küçük topla ve aletsiz yapılanları
siz de öyle yapabilirsiniz zor gelirse

1 saat mi ? Çok zor yapamam ama dediğiniz şekilde belki olabilir .

Yagmurun_kizi
C cranial 300 makas+300icbacak
Safir Taht 150 basen 150 ic bacak
I irva34
@rise_rainbow 150 basen 300 ic bacak

C cocoo_
H E
nazlma 60 basen
TanGO 50 basen 50 ic bacak
Selenofil 60 squat 60 makas 40 sn plank

Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99

bildirimleri bekliyoruum arkadaslaaar )

daracik bir elbisee giydinizzz bel guzel hos incee...

ama o da neee.. altta kocaman basenlerr..
hic estetik durmuyo.... oysa ne güzel elbiseydi ((

hadii arkadaş laaar bu durumu yasamamak icin hareketlerimizi yapmaayaaaa

20 Subat cumartesi yapanlara koca bir alkis

Tam da beni anlatıyor
Bugün 50 basen yapabildim fırsat bulursam yine yapıcam

Hehe benimde sağ.
Yok yavrum niye kalinlassin ağırlık calismiyoz ki :))
Valal canim o ekmek denilen güzelim nimet birden birakilmiyo azaltmak lazım bende azaltmayi düşünüyorum
Kaç kilosun ki canim

Hehe benimde sağ.
Yok yavrum niye kalinlassin ağırlık calismiyoz ki :))
Valal canim o ekmek denilen güzelim nimet birden birakilmiyo azaltmak lazım bende azaltmayi düşünüyorum
Kaç kilosun ki canim
Inşallah öyledir moralim bozuldu ama hareketlere devam
Ah ahh güzel olmasa kilo da aldırmazdı haklısın tabii en azından sadece kahvaltıda ve az yemeğe çalişıcam . Bakalım ne kadar başarılı olucam orası muamma .
58 kiloyum en az 50 olmam lazım ama zor işte olmuyo , iştah çok olunca hayallerim uzun vadeli oluyor

Allah seni kız ne var o:kiloda bende bişey sandım
Ekmeği azaltıp sporu aksatmassak bence harikayiz
Kendine de birden fazla yüklenme çünkü bu sefer herşey daha kötü oluyo
Dozunda giderek bence hallederiz

Yagmurun_kizi
C cranial 50 basen 300 ic bacak
Safir Taht 150 basen 300 ip atlama
I irva34
@rise_rainbow

C cocoo_
H E
nazlma
TanGO 50 basen
Selenofil

Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99

bildirimleri bekliyoruum arkadaslaaar )

daracik bir elbisee giydinizzz bel guzel hos incee...

ama o da neee.. altta kocaman basenlerr..
hic estetik durmuyo.... oysa ne güzel elbiseydi ((

hadii arkadaş laaar bu durumu yasamamak icin hareketlerimizi yapmaayaaaa

22 subat pazarr hadi bakalimm

diger arkadaş llaarr nerdeee

günaydın arkadaşlar

haftasonu benim yerime konumuzla ilgilenen C cranial arkadaşıma çok çok teşekkür ederim

haftasonları benim biraz yoğun geçiyor. üstüne birde 6 aylık bebişim olduğu için giremiyorum pek

ama güzel egzersizler yapılmış. böyle giderse yaza istediğimiz ölçülerde girebileceğiz. yeni bir hafta yeni bir gün herkese iyi haftalar iyi egzersizler

ya canım benı lısteden çıkarırırmısınnn ?
Ben her akşam yapıyorum ama yaptıktan sonra banyoya giriyorum falan bildirim yapamıyorum

Kalça Eritme Hareketleri ile Yağlarınızdan Kurtulun

Kalça eritme durumu kadınlarda daha fazla sorun olan bir durumdur. Bu sorunu gidermek için çeşitli yöntemlere başvursalar da kalçalarını istedikleri konuma getirememektedirler. Bölgesel yağlanma sorunu olan kalça büyüklüğü, tek başına yapılan diyetler ile ortadan kalkacak bir sorun değildir. Bu sebeple bu diyetler uygulanırken aynı zamanda kalça eritme işleminin başarıya ulaşması için egzersizlerde yapılmalıdır. Kalça kısmında ki yağların eriyip istenilen bir kalça boyutuna ulaşılabilmesi için düzenli olarak egzersizler devam ettirilmelidir. Ayrıca yapılacak olan egzersizler sayesinde vücudunuz formda kalacak, basen ve kalça kısımlarınızda yağ eritme işlemi düzenli olarak sağlanmış olacak.

Kalça Eritme Hareketleri
  • Kalça Eritme Hareketleri arasında ilk yapılması gereken egzersiz günlük olarak yürümektir. Yürümenin günlük olarak düzenli bir şekilde yapılması son derece önemli ve etkilidir. Bu yürüyüşler düzenli olarak yapılırsa etkisini kısa süre içerisinde fark edeceksiniz.

• Bir başka kalça eritme egzersizi olarak, bisiklet egzersizleri yapabilirsiniz. Basen ile kalça kısımlarında son derece büyük bir etkiye sahip olan bisiklet egzersizi, istenilen bölgeyi eritmek için bir numaralı egzersizdir.
  • Aynı zamanda jimnastik hareketleri de kalça eritme konusunda oldukça etkili bir egzersiz yöntemidir. Çember çevirerek, kalçanızın büyük oranda işlevsel hale sokan bu egzersiz hareketi, kalça eritmek için en iyi yöntemlerden bir tanesidir.
  • Basen ve kalçalarınızda fazladan olan yağların yakımı için bir diğer etkili yöntem ise ağırlık egzersizleri yapmaktır. Ağırlık kaldırarak yapacağınız bacak hareketleri, hızlı şekilde kalori yakmakta oldukça etkilidir. Bu egzersiz yağlanmayı engellemekle beraber, yağları da yakmaktadır. Örnek olarak birkaç hareketin yapılış şekli de şu şekildedir.Elinizi başınızın altına alacak bir şekilde yan yatıp, Üst kısımda kalan bacağınızı bükmeden yukarı kaldırın. Daha sonra yavaş bir şekilde indirin. Bu hareketi 3 set olmak üzere 10 defa tekrarlayın. Daha sonra diğer tarafınıza yatıp diğer bacağınıza da uygulayın. Bu hareket ile basen ve kalça kısmında son derece etkili bir şekilde yağ yakımı sağlarsınız.
  • Bir diğer kalça eritme hareketi ise emekleme pozisyonunda yapılmaktadır. Bir bacağınız dizinizin üstünde yerde durur iken diğer bacağınızı dik konumda yukarı aşağı kaldırıp indirin. Bu hareketi de 3 set şeklinde 10 defa tekrarlamalısınız.

• Bir diğer kalça eritme hareketi ise ayakta iken yapılmaktadır. Bacaklarınızı bir metre kadar açın. Daha sonrasında bir bacağınızı adım atıyormuş gibi öne çıkartın. Ellerinizi ise belinizde sabitleyin. Arkada kalan bacağınızı ise 90 derece olacak şekilde büküp, dizinizi yere değdirmeyecek şekilde bükülün. Daha sonra doğrulun. Kalçaları ve bacakları sıkılaştıran bu hareket kalori yakmanızda oldukça etkili bir egzersizdir.

Allah seni kız ne var o:kiloda bende bişey sandım
Ekmeği azaltıp sporu aksatmassak bence harikayiz
Kendine de birden fazla yüklenme çünkü bu sefer herşey daha kötü oluyo
Dozunda giderek bence hallederiz
Öyle deme ya boy uzun olmayınca ve kilonun çoğu göbek altı - diz üstü bölgede toplanınca oldukca kötü ve kilolu duruyor insan ya Hedefim eski kilom insallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize
Hareketleri aksatmıyorum şimdilik , bu konu biraz daha tetikliyor beni , iyi oldu burada bildirim yapmak . İştahı da dizginleyebilsem faydasını daha net görebilirim diye umut ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…