- 27 Mart 2016
- 422
- 542
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.861
Sağol tatlim destek için sirkwt evinde oturyoz burasi kötü iyi bir yer bulmustuk yine aynı binaya tasincaz fakat bir daireyi karar kılmıştık bugün sözleşme falan olacakti başka daire gösteriyor diğerini sattim size söz vermedim demiş. Daha kotu yeri vermeye calisiyor o yüzden bizde birisinin cikkmasini bekliyiz burda uygun eh işte diyeceğim 2 +1 veya 1+1 daireler 4 bin den başlıyor + 4bin tl depozito + 2 bin kapora 10 bin yani maaş falan yatmayi nca şirketten para almistik onlar moral bozdu bugün tasiniyorduk hevesimi kırdılarAnladım canım...
Ne diyelim vardır bir hayır.
Öyle düşün.
Demek ki böylesi daha hayırlı olacaktır..
Belki daha uygun fiyata daha iyi şartlarda başka bir ev bulursunuz.
Hayırlısı böyleymiş de üzmemeye çalış kendini , kısmet , belli mi olur bakarsın çok daha memnun kalacağın bir daire boşalır orayı tutarsınız .Sağol tatlim destek için sirkwt evinde oturyoz burasi kötü iyi bir yer bulmustuk yine aynı binaya tasincaz fakat bir daireyi karar kılmıştık bugün sözleşme falan olacakti başka daire gösteriyor diğerini sattim size söz vermedim demiş. Daha kotu yeri vermeye calisiyor o yüzden bizde birisinin cikkmasini bekliyiz burda uygun eh işte diyeceğim 2 +1 veya 1+1 daireler 4 bin den başlıyor + 4bin tl depozito + 2 bin kapora 10 bin yani maaş falan yatmayi nca şirketten para almistik onlar moral bozdu bugün tasiniyorduk hevesimi kırdılar
Mantıklı canım az önce bir yerde daha okudum bunu nasıl dayanır iz yemekten 5 saat sonra spor için uygun olurmu saatleri düşünmek gerekir yada denemekHerkese günaydın
Kızlar hamile olduğum için beslenme ile ilgili çok araştırma yapıyorum.aklıma birşey geldi. Leptin hormonu bizim depo yağlarımızı yakmamızı sağlayan yani bizi zayıflatan hormon yemek yedikten 4 saat sonra salgılanmaya başlıyor o yüzden canan Karatay öğünler arasında en az 5 saat olmalı ki leptin çalışabilsin diyor.aynı mantıkla sporu da yemekten 4 5 saat sonra yaparsak leptin devrede olacağı için yağ yakmamız daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Yalnız arada hiçbir şey yememek gerekiyor.çünkü bir lokma yiyince hatta tatlandırıcılı sakız çiğneyince leptin salgısı duruyor.ne dersiniz kızlar??
Nerde okudun link atabilir misin. Basenlerden kurtulmak için neler neler yapıyoruz bunu da deneyelimMantıklı canım az önce bir yerde daha okudum bunu nasıl dayanır iz yemekten 5 saat sonra spor için uygun olurmu saatleri düşünmek gerekir yada denemek
Tabiki ama bir başka topic te okudum ordaki bayan da karatay diyeti yapıyor okudum arkasına burdada aynısı paylaşılmis this HTML class. Value is http://www.kadinlark http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-kaldi-14-kilo.927157/page-38#post-46644488Nerde okudun link atabilir misin. Basenlerden kurtulmak için neler neler yapıyoruz bunu da deneyelimben şuan spor yapamıyorum bari siz deneyin
Sağol tatlim destek için sirkwt evinde oturyoz burasi kötü iyi bir yer bulmustuk yine aynı binaya tasincaz fakat bir daireyi karar kılmıştık bugün sözleşme falan olacakti başka daire gösteriyor diğerini sattim size söz vermedim demiş. Daha kotu yeri vermeye calisiyor o yüzden bizde birisinin cikkmasini bekliyiz burda uygun eh işte diyeceğim 2 +1 veya 1+1 daireler 4 bin den başlıyor + 4bin tl depozito + 2 bin kapora 10 bin yani maaş falan yatmayi nca şirketten para almistik onlar moral bozdu bugün tasiniyorduk hevesimi kırdılar
Sağol canım benim yokk bir seferde atlamiyorum kizz mümkün değil.Nefs , 1000 ip atlamak büyük başarı bence tek seferde mi atlıyorsun ?
İp atlama ciddi yağ yakıyor bildiğim kadarıyla . Kilo sorunun var mı bilmiyorum ama böyle devam eder , biraz da yemeğine dikkat edebilirsen incelmenin yanında kilo kaybı bile yaşayabilirsin
5 saat meyve yada kuruyemıs yemeden de mı yemeksız gecırılecek ??
Bunu okudum bende , düşününce gayet mantıklı . Enerjimiz hep yediklerimizden karşılanıyor , yakılan yağlarda öyle . Sürekli birşeyler yiyince stoktaki birikmiş yağlardan kullanmaya ne zaman kalıyor ne de sıra geliyor . Midemizi de hiç dinlendirmiyoruz tabii . Bunun için fırsat vermiyoruz , o nedenle yağlarımızı yok etmekte zorlanıyoruz . Boğazımıza biraz hakim olabilsek çözüm belli aslında .Herkese günaydın
Kızlar hamile olduğum için beslenme ile ilgili çok araştırma yapıyorum.aklıma birşey geldi. Leptin hormonu bizim depo yağlarımızı yakmamızı sağlayan yani bizi zayıflatan hormon yemek yedikten 4 saat sonra salgılanmaya başlıyor o yüzden canan Karatay öğünler arasında en az 5 saat olmalı ki leptin çalışabilsin diyor.aynı mantıkla sporu da yemekten 4 5 saat sonra yaparsak leptin devrede olacağı için yağ yakmamız daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Yalnız arada hiçbir şey yememek gerekiyor.çünkü bir lokma yiyince hatta tatlandırıcılı sakız çiğneyince leptin salgısı duruyor.ne dersiniz kızlar??
Sağol canım benim yokk bir seferde atlamiyorum kizz mümkün değil.
Ama artık bir seferde 150 atlıyorum iki dakika ara sonra devamm.
Ben bu 1000 tane ipi toplamda yarım saatte atlıyorum. Gün içinde atlasam 5000 olurr.
Diyette yapıyorum artık bayaa azalttim menümu ama derdim basenlerrr bi gitselerrr.
Ama gidecek biliyorum çünkü inanıyorum.