Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Yagmurun_kizi
C cranial
Safir Taht 270 sn plank + mari winsor + 600 makas + 350 iç bacak + 50 donkey kick + 100 sopa çevirme + 40 dk yürüyüş
@TanGO
Ni5AN posture challenge 13.gün +thigh challenge 13.gün+100 donkey kick+lean hips & outer thighs
@rise_rainbow
rose7634 mari winsor+eceececomtr basen egzersizleri (6dk+7 dk )2 video+mary helen lean hips outer thigh
chentiq
serapozcan3343
Nefs 1000 ( bin) tane ip atladım.

Çok sinirliyim kilo aldım yaa 4 günde.

Turkcede olmayan bir harf ile baslayan bir tatli yedim... daha da yemeyi dusunuyorum

Turkcede olmayan bir harf ile baslayan bir tatli yedim... daha da yemeyi dusunuyorum

Yaaa çok tatlisin...
Çok mu beğendin.
O zaman yine yee ama daha fazla efor harca eşitle durumu olmaz mı?
Ama o kadar emek verip kilo verince geri almak çok sinir bozucu...

Yaaa çok tatlisin...
Çok mu beğendin.
O zaman yine yee ama daha fazla efor harca eşitle durumu olmaz mı?
Ama o kadar emek verip kilo verince geri almak çok sinir bozucu...
Evet. Bir de benim garip vucudum alirke tototdan verirken yUzden veriyor. Yani bu aldigim kiloyu verince kasik olan suratim cay kasigina donecek...

Evet. Bir de benim garip vucudum alirke tototdan verirken yUzden veriyor. Yani bu aldigim kiloyu verince kasik olan suratim cay kasigina donecek...

Maalesef o garip vücuttan bende de var
Üst bedenime ve yüzüme baksan 36-38 giyiyor gibiyim.
Aşağı basen ve kalça 40-42 Yuhhh yanii.
O yüzden abartılı diyet yapmadan harekete ağırlık vermeye başladım.
O yüzden bu topik çok iyi geldi bana.
Pess etme sende yaparsın& yaparız Yapacağız

Annem hep der kaşık kadar kalmış yüzün diyee kızar bana.

Yagmurun_kizi [/USER]
C cranial
Safir Taht 270 sn plank + mari winsor + 600 makas + 350 iç bacak + 50 donkey kick + 100 sopa çevirme + 40 dk yürüyüş
@TanGO
Ni5AN posture challenge 13.gün +thigh challenge 13.gün+100 donkey kick+lean hips & outer thighs
@rise_rainbow
rose7634 mari winsor+eceececomtr basen egzersizleri (6dk+7 dk )2 video+mary helen lean hips outer thigh
chentiq
serapozcan3343 mari winsor + 200 iç bacak + 100 makas + değişik basen eritme hareketi

Doğru diyorsun canım biraz sonra başlayacağım inşallah yazarım.
Yaaa Yagmurun_kizi iyidir umarım merak ettim yokk en son Cuma günü girmiş....
BACIM nerdesin..

Ayyyy inşallah canım yaa.
Biraz daha efor harcamam lazım.
Çok iyi geliyor böyle destek olmanız Sağol canım. .
Safir Taht 'a katılıyorum son gelen kilolar çabuk gidiyor 1 hafta kardiyo ağırlıklı spor ve beslenmene dikkat edersen hemen verirsin canım .Yoğurt ağırlıklı beslenme falan yapabilirsin .Yoğurt çorba detoksu falan olabilir

Aynen çorba içtim bollll acı şekilde.
Şimdi de spora başlayacağım.
Teşekkür ederim canım.

Değişik hareketler de yaptim ancak sayı olarak aklımda değil.hareketleri en az 20 defa yapıyorum.bu arada simitler gözüme batmaya basladi ağırlıkla saga sola egilip yapıyorum da en az kac defa yapmak gerek bilemedim

Yagmurun_kizi [/USER]
C cranial 100 basen+60 köprü +200 ic bacak +30 dk yürüyüş +tibet
@TanGO
@rise_rainbow
chentiq
serapozcan3343 mari winsor + 200 iç bacak + 100 makas + değişik basen eritme hareketi

Yagmurun_kizi [/USER]
C cranial
Safir Taht
@TanGO
Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634 30 dk leslie big burn+600 makas+600 iç bacak+mary helen outer ve inner thigh+most effective sguat
chentiq karisik potbori oynadim :)
serapozcan3343 mari winsor + 100 sopaçevirme + 160 iç bacak + değişik hareketler
Nefs

Nefs ne yapacagiz o zaman bu vucutla. Bak sen de bendenmissin. Otururken ayy cop gibisin. Kalkinca ooo bidon hayatimda vok zor elbise tutturmuslugum vardir. Beden belli degil ki.. 36 38 40 42 cok iyi tarif etmissin inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…