- 28 Haziran 2010
- 10.029
- 30.736
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.821
Turkcede olmayan bir harf ile baslayan bir tatli yedim... daha da yemeyi dusunuyorumYagmurun_kizi
C cranial
Safir Taht 270 sn plank + mari winsor + 600 makas + 350 iç bacak + 50 donkey kick + 100 sopa çevirme + 40 dk yürüyüş
@TanGO
Ni5AN posture challenge 13.gün +thigh challenge 13.gün+100 donkey kick+lean hips & outer thighs
@rise_rainbow
rose7634 mari winsor+eceececomtr basen egzersizleri (6dk+7 dk )2 video+mary helen lean hips outer thigh
chentiq
serapozcan3343
Nefs 1000 ( bin) tane ip atladım.
Çok sinirliyim kilo aldım yaa 4 günde.
Turkcede olmayan bir harf ile baslayan bir tatli yedim... daha da yemeyi dusunuyorum
Evet. Bir de benim garip vucudum alirke tototdan verirken yUzden veriyor. Yani bu aldigim kiloyu verince kasik olan suratim cay kasigina donecek...Yaaa çok tatlisin...
Çok mu beğendin.
O zaman yine yee ama daha fazla efor harca eşitle durumu olmaz mı?
Ama o kadar emek verip kilo verince geri almak çok sinir bozucu...
Evet. Bir de benim garip vucudum alirke tototdan verirken yUzden veriyor. Yani bu aldigim kiloyu verince kasik olan suratim cay kasigina donecek...
Sıkma canını , çabuk alınan kilolar çabuk verilir derlerNe yedin kii canım.
Valla ben de kilo aldım öyle döndüm offf offff
Hakkaten nerdeYagmurun_kizi nerde merdanelerimiz.
Ayyyy inşallah canım yaa.Sıkma canını , çabuk alınan kilolar çabuk verilir derler
kızlar nerdesiniz haydi spora yoksa
Yagmurun_kizi [/USER]
C cranial
Safir Taht
@TanGO
Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634 30 dk leslie big burn+600 makas+600 iç bacak+mary helen outer ve inner thigh+most effective sguat
chentiq
serapozcan3343
Nefs
plankım kaldı yatmadan onuda yapmayı düşünüyorum
Ayyyy inşallah canım yaa.
Biraz daha efor harcamam lazım.
Çok iyi geliyor böyle destek olmanız Sağol canım. .
Safir Taht 'a katılıyorum son gelen kilolar çabuk gidiyor 1 hafta kardiyo ağırlıklı spor ve beslenmene dikkat edersen hemen verirsin canım .Yoğurt ağırlıklı beslenme falan yapabilirsin .Yoğurt çorba detoksu falan olabilir
rica ederim canımAynen çorba içtim bollll acı şekilde.
Şimdi de spora başlayacağım.
Teşekkür ederim canım.