- 27 Mart 2016
- 422
- 542
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.841
Tam beni tarif etmişsiniz ben de varım aynı beden kizlar üst te bak M S olur dersiniz alt 42 44 beden ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefs ne yapacagiz o zaman bu vucutla. Bak sen de bendenmissin. Otururken ayy cop gibisin. Kalkinca ooo bidon hayatimda vok zor elbise tutturmuslugum vardir. Beden belli degil ki.. 36 38 40 42 cok iyi tarif etmissin inan...
Tam beni tarif etmişsiniz ben de varım aynı beden kizlar üst te bak M S olur dersiniz alt 42 44 beden ((
ben de aynıyım ustte 36 beden bıle olur artık ama altı kalıp genısse 38 degılse 40 anca kurtarırAhhh ahhh bilmem mii canım o durumu.
Kalcaya dar gelen üstü bol elbiseleri.
Geç oldu ama olsun gözüm açık giderim bu kalça ve basenleri eritmezsemm...
Doğru yerdeyiz kızlar pes etmeden devamm.
Aynen canım serapozcan3343
İnşallah üstümüz altimiz orantılı olacak.
Rabbimin izniyle
ben de aynıyım ustte 36 beden bıle olur artık ama altı kalıp genısse 38 degılse 40 anca kurtarır
annem de buna benzer seyler anlatırdı.. eskıden her yere yuruyerek gıdıp her ıse de kosarlarmıs dınlenmek nedır bılmezlermıs o yuzden hepsı cok zayıfmıs ..eskı resımlerden de gordugumuz kadarıylaTipik Türk kadını modeliyiz...
Kalça ve basenler..
Çok eskikerden makbulmus.
Babaannem anlatırdi...
Kalcasi olmayan kadını begenmezmisler...
Onlarda kalcalarina bez falan baglarlarmis kilolu dursun diyee
Düşünsenize biz o dönemde olsaydık ne giderimiz olurduuu demii
Ama hallederiz inşallah inanç sabır ve istikrar....
Bizim için önemli olan bunlarrr.
kolay gelsin canım canını sıkma .Ama dinlenirken veya tv izlerken bile 2-3 hareket yapsanda yeter tabi yapabilirsen canımMotive yerlerde benimm hem spor açısından hem taşınma olayindan dolayi
Motive yerlerde benimm hem spor açısından hem taşınma olayindan dolayi
Merhaba arkadaşlar. Nasılınız?
Yagmurun_kizi ' nın internetinde mi sorun var?
Hazır topik kurucumuz yokken bende boşladım. Hem çok yoğunum hem de spor haricinde zamanımı farklı alana kaydırdım. 3 aydır emeğim geriye gitmez inşallah.
Bu bir ay çok yoğun olacağım. Sonra son sürat motive olmayı istiyorum.
Anladım canım...Sağolun kizlar ama emlakçı nin gazabı na uğradı k tutacagimiz evi satmis haziran 1 e kaldı taşınma tekrar telaş falan offf offf o yüzden motive yerlerde değil spor canım hiç birşey istemiyor canım sıkkın yani biraz