-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.881
bence de mantikli canim sen günde kac öğün besleniyorsun? 4 5 saatte besleneceksek öğün sayimizi az tutmamiz lazim ben kendimi 2 öğüne alistirmaya calisacagimHerkese günaydın
Kızlar hamile olduğum için beslenme ile ilgili çok araştırma yapıyorum.aklıma birşey geldi. Leptin hormonu bizim depo yağlarımızı yakmamızı sağlayan yani bizi zayıflatan hormon yemek yedikten 4 saat sonra salgılanmaya başlıyor o yüzden canan Karatay öğünler arasında en az 5 saat olmalı ki leptin çalışabilsin diyor.aynı mantıkla sporu da yemekten 4 5 saat sonra yaparsak leptin devrede olacağı için yağ yakmamız daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Yalnız arada hiçbir şey yememek gerekiyor.çünkü bir lokma yiyince hatta tatlandırıcılı sakız çiğneyince leptin salgısı duruyor.ne dersiniz kızlar??
Karatay diyeti yapanlarbence de mantikli canim sen günde kac öğün besleniyorsun? 4 5 saatte besleneceksek öğün sayimizi az tutmamiz lazim ben kendimi 2 öğüne alistirmaya calisacagim
Bi de şu var oruç tutmanın sağlıklı olduğunu bütün doktorlar söylüyor oruç tutarken saatlerce bir şey yenmiyor az az sık sık yemek yanlış o zamanBunu okudum bende , düşününce gayet mantıklı . Enerjimiz hep yediklerimizden karşılanıyor , yakılan yağlarda öyle . Sürekli birşeyler yiyince stoktaki birikmiş yağlardan kullanmaya ne zaman kalıyor ne de sıra geliyor . Midemizi de hiç dinlendirmiyoruz tabii . Bunun için fırsat vermiyoruz , o nedenle yağlarımızı yok etmekte zorlanıyoruz . Boğazımıza biraz hakim olabilsek çözüm belli aslında .
Yani Karatay hocama sonuna kadar katılıyorum .
Aynen öyle canim allah insanların da hayirlisi ni versin ve para hirsindan allaha siginirim teşekür ler .Yaaa şu kötü insanların mantığını anlayamıyorum anlamakda istemiyorum.
Heryerde de varlar sen disardasin demii.
Tabduk Emre'nin sözüyle bagliyorum yorumumu.
" Olmuş Olan Olacakların İçin de En Hayırlı Olanıdır"
Ayyyy ben de cok Sevdim topigimiziiİçimden şu anda "topigimi çoook seviyorum yaaaa " diye geçti hepinizi çok sevdim kizlarrrrr iyi ki varsinizzzz
Tekrar kolay gelsin canım.Aynen öyle canim allah insanların da hayirlisi ni versin ve para hirsindan allaha siginirim teşekür ler .
Bu arada dün kötü de olsa taşınmaya karar verdik 1 inde bosalacak olan ev daha kötü çıktı malesef şimdi o evi temizliyoruz eşimle taşınma yorgunlugu var ınsallh katılacam hemen ama 2 3 gün yapamiyacam sonra tam gaz devam yine
Sağol canım. Ama gün geçtikçe bir seferdeki sayımı artirmaya başladım.Aynı zaman dilimini kastetmiştim bende , kısa molalar vermeden imkansız zaten . Harika gidiyorsun o zaman devam . Ölçüm gününde güzel sonuçlar alırsın inşallah kurtulursun şu istenmeyen basenlerden .
evet gec bulduk topiğı ama yıne de dayanısma olarak yardımlasma olarak superız masallah :) bu arada 4 5 saat yememe durumunu ben de haklı buldıum.ben de 8.8.30 gıbı yıyorum sonra 12 1 arası bıseyler yıyorum aksam da 7 gıbı yıyorum sanırım belımın gobegımın ıncelmesınde sporla bırlıkte bunun da payı var..İçimden şu anda "topigimi çoook seviyorum yaaaa " diye geçti hepinizi çok sevdim kizlarrrrr iyi ki varsinizzzz
ıyı olacak ınsallah :)Sağol canım. Ama gün geçtikçe bir seferdeki sayımı artirmaya başladım.
Bakalim hiç olcmedim daha korkuyorum...
Bence öyle . Sık sık ama az yiyerek kilo verenler var okuyorum ama uzun vadede sağlıklı olduğunu düşünmüyorum . Canan Hoca yı sevdiysen , Prof. Dr. Ahmet Aydın -taş devri diyeti - kitabını da okumanı tavsiye ederim.Bi de şu var oruç tutmanın sağlıklı olduğunu bütün doktorlar söylüyor oruç tutarken saatlerce bir şey yenmiyor az az sık sık yemek yanlış o zaman
iyi o
ıyı olacak ınsallah :)
evettto kadar ip atlamaya gitsin demii
Tek seferde 100 -150 oldu artık...evetttkac defa atlıyorsun en az benım nefesım daralıyor
wuuuu maşallahTek seferde 100 -150 oldu artık...
Totalde 1000
wuuuu maşallahben ım bı gunde yaptıgım 100 200