Arkadaşlar bakabilirmisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanmazsan inanma seni inandiracakta değilim

İnandircak değilim seni inanmazsan inanma çokta tin
İnanmıyorum ki zaten.
Canın sıkılmış böyle boş beleş, insanları kızdıracak bir konu açayım demişsin.
Kocan seni aldatmış olabilir,kafayı bu meselelerle bozmuşsundur. Belki kocanın metresi diyordur tam olarak bunları. Yazık sana Ayşe.

Canım benim kendisi iş adamı tekstil atölyesi var ve çalışanları var öylede bir iyorimki parasını aklın hayalin durur çatır çutur hemde

Canım benim kendisi iş adamı tekstil atölyesi var ve çalışanları var öylede bir iyorimki parasını aklın hayalin durur çatır çutur hemde
He şimdi tamam o yüzden m....s olmayı kabul ediyorsun... yoksa aşık olsan bir başkasıyla tüm gece .......... olan adamı paylaşamazsın gülüm

Ay bi insan kendine bunu neden yapar ya niye bu kadar aşağılık bi insan olmak için çabalıyorsun kadın kadının düşmanı yuvanı yıkma diye akıl veriyormuş senin gibi insanların ölüm şekillerini çok merak ediyorum

Kız metres arsızlıkta nirvanaya ulaşmışsın orası belli de,burda atıp tutuyorsun ama adam seni ne güzel kekliyor karısı gelmiyormuş ta, sevgiye açmış ta bla bla...Ay şöyle insanların alnında yazsada topluca girişsek bunlara hem stres atmış oluruz

Oha

Birisiyle karıştırdın galiba sen beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…