- 18 Mart 2021
- 3.313
- 3.381
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk kadını AyşoSevgi veriyorum cunki seviyorum ben bu adamı aşığım ona
SENİNLEN, BENİMLEN, ONUNLAN... Kim kiminlen. Türkçe bilgine bakarak senin de, seni metres yapan adamında seviyesini anladık zaten.
Aşıgım benNasıl bir çeşitsin sen anlamadım ki
Senin kocan seni neden birakti Ayşe, yoksa sen mi ayrıldın ondan. Sevgisiz mi kaldin da ortalığın düştün böyle?Canım benim para karşılığında yapabilir her erkek ben onu kastetmiyorum ki sen hangi alemlerde yaşıyorsun ben sana adam sevgisiz diyorum sen para karşılığı yapanlar var diyorsun bunu para karşılığında çok yapan erkek var ama karısından sevgi goremeyip sevgiye hasret birakilan erkeklerde çok ve bu yüzden karısını cocukalrini bir başka kadin için bırakan çok insan var tanıdığım
Sanane o zaman boşansın gelsin sana , metres olmak için ne çırpınıyorsun bu kadar madem aşıksınız boşasın karısını da kadın kurtulsun insan sevdiği adamı paylaşır mı sende amma genişsinAşıgım ben
Benim kocam olduğunu nerden çıkardın caniskomSenin kocan seni neden birakti Ayşe, yoksa sen mi ayrıldın ondan. Sevgisiz mi kaldin da ortalığın düştün böyle?
Heycan arıyorum ben çok heyecanlı oluyor böyleSanane o zaman boşansın gelsin sana , metres olmak için ne çırpınıyorsun bu kadar madem aşıksınız boşasın karısını da kadın kurtulsun insan sevdiği adamı paylaşır mı sende amma genişsin
Konu açmışsın ya 3 yil once, nasırlar varmış adamcağızin ayaklarinda. O da mı yalan yoksaBenim kocam olduğunu nerden çıkardın caniskom
Ahhh ahhh adeta selvi boylum al yazmalimin yanaciklarindan makas almalisi Allah mubarek etsin ins tam seni ciddiye alicam bi gulme geliyo ayseHayır sırf cinsel ilişki yasamadikki biz gezdik tozduk eğlendik güldük ben hep gulduruyordum onu sen gül yeterli ben seni hep güldürdün diyordum ve hep yanak yani makas alıyordum ve yanaciklarini öpüp sariliyordum hep arabayla giderken bugün gülmekten cilvelesmekten nasil zaman geçiyordu bir bilsen
Bu hayatin heycani meycani yok ayseeeeegghhhhHeycan arıyorum ben çok heyecanlı oluyor böyle
Konu açmışsın ya 3 yil once, nasırlar varmış adamcağızin ayaklarinda. O da mı yalan yoksa
Yaş kaç seninKonuyu ben değil ablam açtı canım ben şuan kız kardeşiyim
Evli adamla ne işin var ya terbiyesiz! adam zaten ahlaksız da sen de akilsizsin. Para yedirmiyorlar artık düşme peşine.Arkadaşlar ben evli bir adamla konuşuyorum telegramdan bugün konuşurken yine laflarimiz zıt gitti bende dedimki ben telegrami hepten siliyorum kendine iyi bak hoşçakal dedim aradan 1 saat geçti tekrardan açtığımda oda telegrami komple silmiş numarasını ekliyorum telegramda değil davet et diyordu neden ben telegrami komple silince oda hemen telegrami komple sildi anlamış değilim düşünüyorum düşünüyorum çözemedim neden böyle yaptığını sizce neden böyle yapmış olabilir
Hayatı yalan.Konu açmışsın ya 3 yil once, nasırlar varmış adamcağızin ayaklarinda. O da mı yalan yoksa
Tabi tabi kesin öyledir Ayşe, hep öyle olur. Kuzen, arkadaş,kardeş hep ortak kullanılır zaten bu hesaplar. Bu kadarını düşünmeye aklın yetmemiş olabilir tabi.Konuyu ben değil ablam açtı canım ben şuan kız kardeşiyim
Ahlaksız ya. Yüzüne tükürsen Yarabbi Şükür der, yüzünün derisinden ayakkabı yapsan 20 yıl yipranmaz!Bir karısı olması sorun değil mi senin için yani? Bu kadar mı yokluktasin? Eve gidince sildiği oyalanma aracısin iste alit üstü Sıkılmıştir senden. Nasıl da rahat rahat eve gidince siliyor demişsin ya.
Evli adamla ne işin var ya terbiyesiz adam zaten ahlaksız da sen de akilsizsin. Para yedirmiyorlar artık düşme pkendisi
İnandircak değilim seni inanmazsan inanma çokta tinTabi tabi kesin öyledir Ayşe, hep öyle olur. Kuzen, arkadaş,kardeş hep ortak kullanılır zaten bu hesaplar. Bu kadarını düşünmeye aklın yetmemiş olabilir tabi.