- 29 Mayıs 2021
- 13.124
- 85.100
- 36
Belki başka bir üyeliğin vardır, Mune bilir, boşa yazmaz Ayşe.Sadece gülüyorum ben kayınvalidem diye bişey yazmismiyim bir bak öyle konuş ayricada görümcem diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki başka bir üyeliğin vardır, Mune bilir, boşa yazmaz Ayşe.Sadece gülüyorum ben kayınvalidem diye bişey yazmismiyim bir bak öyle konuş ayricada görümcem diye
Cavidan hanımcım, bizim sitenin sistemi hiçbir şeyi unutmaz, 10 yıl sonra da gelseniz tak yakalıyorSadece gülüyorum ben kayınvalidem diye bişey yazmismiyim bir bak öyle konuş ayricada görümcem diye
Ne handani ne okani siz ne içtiniz oğlum hangi kafayı yaşıyorsunuz soyleyinde bende yaşım beYok yok karıştırmadım, Okan’dan boşandınız galiba, Handan nasıl iyi mi?
Aysecim yerler seni buradapardon cavıdancım.Arkadaşlar ben evli bir adamla konuşuyorum telegramdan bugün konuşurken yine laflarimiz zıt gitti bende dedimki ben telegrami hepten siliyorum kendine iyi bak hoşçakal dedim aradan 1 saat geçti tekrardan açtığımda oda telegrami komple silmiş numarasını ekliyorum telegramda değil davet et diyordu neden ben telegrami komple silince oda hemen telegrami komple sildi anlamış değilim düşünüyorum düşünüyorum çözemedim neden böyle yaptığını sizce neden böyle yapmış olabilir
Limonlu su içtimNe handani ne okani siz ne içtiniz oğlum hangi kafayı yaşıyorsunuz soyleyinde bende yaşım be
Oğlum valla salaksiniz hepinizAysecim yerler seni buradapardon cavıdancım.
Senin anonimOğlum valla salaksiniz hepiniz
Aysecim yerler seni buradapardon cavıdanc
Şu meşhur Cavidan mi?Cavidan hanımcım, bizim sitenin sistemi hiçbir şeyi unutmaz, 10 yıl sonra da gelseniz tak yakalıyor
teşekkür ederim Cavidan, eksik olması uydurma hikayelerle kafa bulmaktan iyidirTahtaniz eksik sizin
Bence Mune seni zevkine banlamıyorOğlum valla salaksiniz hepiniz