- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
filmin konusu belli de soylemicemTabi ciddi konu film cekmiyoruz burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
filmin konusu belli de soylemicemTabi ciddi konu film cekmiyoruz burda
Nasıl bir çeşitsin sen anlamadım kiYoo niye sinir bozmiki soru sordum tasladiniz beni
Yapıyoruz arada böyle şeyler Ayşe, metres sevmiyor buradakiler bilmem ki neden. Halbuki senin gibi duyarlı, vicdanlı metrelerce her zaman bulunmuyor.Yoo niye sinir bozmiki soru sordum tasladiniz beni
Dalga geciyor aklınca ya kapasitesi de bu kadarına yetiyor.Nasıl bir çeşitsin sen anlamadım ki
Allah askina sen sizofren misin? Sen kimsin de senin icin evliligini yikicak! En kotu bu isi para karsiligi yapanlar var cok seaparsa parasini verir yapar! Sen kendini nimetten mi sayiyosun! Adam karisinin koynunda koynunda sen orda zirlarken sumuklu mendillerinle hofff yaaa neden sildi neden gitti derken o karisiyla sevisiyor sen onun icin bir piyonsun uzgunum ama sah olan karisi bil ki İsterse o kadin ikininizi birden mat eder! Piyon
Aynen ya, kelime dağarcığı bu kadarDalga geciyir aklınca ya kapasitesi de bu kadarına yetiyor.
Canım benim para karşılığında yapabilir her erkek ben onu kastetmiyorum ki sen hangi alemlerde yaşıyorsun ben sana adam sevgisiz diyorum sen para karşılığı yapanlar var diyorsun bunu para karşılığında çok yapan erkek var ama karısından sevgi goremeyip sevgiye hasret birakilan erkeklerde çok ve bu yüzden karısını cocukalrini bir başka kadin için bırakan çok insan var tanıdığımAllah askina sen sizofren misin? Sen kimsin de senin icin evliligini yikicak! En kotu bu isi para karsiligi yapanlar var cok seaparsa parasini verir yapar! Sen kendini nimetten mi sayiyosun! Adam karisinin koynunda koynunda sen orda zirlarken sumuklu mendillerinle hofff yaaa neden sildi neden gitti derken o karisiyla sevisiyor sen onun icin bir piyonsun uzgunum ama sah olan karisi bil ki İsterse o kadin ikininizi birden mat eder! Piyon ayse
Sevgi vermeyi misyon mu edindin kendine Ayşo?Canım benim para karşılığında yapabilir her erkek ben onu kastetmiyorum ki sen hangi alemlerde yaşıyorsun ben sana adam sevgisiz diyorum sen para karşılığı yapanlar var diyorsun bunu para karşılığında çok yapan erkek var ama karısından sevgi goremeyip sevgiye hasret birakilan erkeklerde çok ve bu yüzden karısını cocukalrini bir başka kadin için bırakan çok insan var tanıdığım
Hala sen anlamiyosun o sevgisizlikten degil karaktersizlikten serefsizlikten namussuzluktan adini sen koy ayse! Hepsi ayni kapi sevmiyosa bosansin madem dicem sende diceksin ki cocuklari var onlari dusunuyor he he dusunuyordur boyleleri bi dusunur bi dusunur ki ne dusundugunu unuturCanım benim para karşılığında yapabilir her erkek ben onu kastetmiyorum ki sen hangi alemlerde yaşıyorsun ben sana adam sevgisiz diyorum sen para karşılığı yapanlar var diyorsun bunu para karşılığında çok yapan erkek var ama karısından sevgi goremeyip sevgiye hasret birakilan erkeklerde çok ve bu yüzden karısını cocukalrini bir başka kadin için bırakan çok insan var tanıdığım
Yoo trol değilim gerçegimBu akşam imtihanım olacaksın anlaşılan Ayşe, bak inşallah trolsündür. Yoksa seni tanımlayacak bir sıfat bulamıyorum.
Yaşlarını kaçArkadaşlar ben evli bir adamla konuşuyorum telegramdan bugün konuşurken yine laflarimiz zıt gitti bende dedimki ben telegrami hepten siliyorum kendine iyi bak hoşçakal dedim aradan 1 saat geçti tekrardan açtığımda oda telegrami komple silmiş numarasını ekliyorum telegramda değil davet et diyordu neden ben telegrami komple silince oda hemen telegrami komple sildi anlamış değilim düşünüyorum düşünüyorum çözemedim neden böyle yaptığını sizce neden böyle yapmış olabilir
Sevgi sekiste onemliSevgi vermeyi misyon mu edindin kendine Ayşo?
Sokak köpeği mi sahipleniyorsun yav bu nasıl garibanlık adamda ki anlatıma bakCanım benim para karşılığında yapabilir her erkek ben onu kastetmiyorum ki sen hangi alemlerde yaşıyorsun ben sana adam sevgisiz diyorum sen para karşılığı yapanlar var diyorsun bunu para karşılığında çok yapan erkek var ama karısından sevgi goremeyip sevgiye hasret birakilan erkeklerde çok ve bu yüzden karısını cocukalrini bir başka kadin için bırakan çok insan var tanıdığım
Sevgi veriyorum cunki seviyorum ben bu adamı aşığım onaSevgi vermeyi misyon mu edindin kendine Ayşo?
Allah kabul etsinSevgi veriyorum cunki seviyorum ben bu adamı aşığım ona
Canım benim para karşılığında yapabilir her erkek ben onu kastetmiyorum ki sen hangi alemlerde yaşıyorsun ben sana adam sevgisiz diyorum sen para karşılığı yapanlar var diyorsun bunu para karşılığında çok yapan erkek var ama karısından sevgi goremeyip sevgiye hasret birakilan erkeklerde çok ve bu yüzden karısını cocukalrini bir başka kadin için bırakan çok insan var tanıdığım
Adamla beş senedir mi konuşuyorsun anlamadımArkadaşlar ben evli bir adamla konuşuyorum telegramdan bugün konuşurken yine laflarimiz zıt gitti bende dedimki ben telegrami hepten siliyorum kendine iyi bak hoşçakal dedim aradan 1 saat geçti tekrardan açtığımda oda telegrami komple silmiş numarasını ekliyorum telegramda değil davet et diyordu neden ben telegrami komple silince oda hemen telegrami komple sildi anlamış değilim düşünüyorum düşünüyorum çözemedim neden böyle yaptığını sizce neden böyle yapmış olabilir
Hayır sırf cinsel ilişki yasamadikki biz gezdik tozduk eğlendik güldük ben hep gulduruyordum onu sen gül yeterli ben seni hep güldürdün diyordum ve hep yanak yani makas alıyordum ve yanaciklarini öpüp sariliyordum hep arabayla giderken bugün gülmekten cilvelesmekten nasil zaman geçiyordu bir bilsenSevgi sekiste onemli