- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 27
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Ayy insallah bid aolmazsin adet hicbirimiz tabi hamis olduğumuz sureceEvet evet normal ağızdan dilin altından doğru anladınaşağıda ki ateş ölçerle dil altından ben öyle olctum gecen ay ve bire bir uyuyor adet olacağım gün birden atesim 36.1 e düştü ve öğlen adet oldum
Ayy insallah gormezsin kırmızılari canim ya modum düştü bak şimdiAdet öncesi belirtiler görmeye başladım sanki ben sivilce çıktı gögüs acıması ignelerden kaynaklı
bel agrım bugun yok mesela ben oldukça yazarım size kızlar
AyyyyBen dayanamadım bakmak adına şimdi ölçtüm
Bak ne güzel yüksekBen dayanamadım bakmak adına şimdi ölçtüm
Ben yapmayacam ya sonra çok üzülüyorum ve çok stres yapıyorum onun için akışına bıraktım bu ayYok kızlar onu oylesine attımdakesinlikle yataktan kalkmadan adet gününe kadar aynı saatte ölçülmesi gerekiyormuş yoksa yanlış sonuc verir diyorlar sabahtan başlayalım bakalım
Ozaman yarın herkezin ölcümlerini gorelim foto istiyorumYok kızlar onu oylesine attımdakesinlikle yataktan kalkmadan adet gününe kadar aynı saatte ölçülmesi gerekiyormuş yoksa yanlış sonuc verir diyorlar sabahtan başlayalım bakalım
Aynen aynen kafamızı takmamış oluruzYarın başlayalım kızlar ne kaybederiz bide evaa senin adet gününe daha az kalmış maksat kendimize ugras bişey olmaz ki
Şuan hamilemisin canımBenim ilk asilamam tutmuştu hiçte belirtim olmadi. Size tavsiyem kendinizi dinlemeyin ..akışına birakin
Vakti vardır sakın üzülme Allah en hayrlı vakitte nasip edecektir bak bende 17 aydr istiyorum ama olmadı demek ki henuz degilmis en hayrlı vakitte sağlıkla gelsin yavrularımız%15 %20 arasındaymış olasılıkları ama insallah olur ya valla benden sonra evlenenler hamile kaldı 40 yaşında görümcem hamile kaldı doğurdu ben hağla hamile kalcam ama nasibimiz buymuş bizede bu düşmüs ne yapalım
Yok kızım 3 yaşında ondan sonra arka arkaya 2 hamilelik daha geçirdim kendiliğinden şu an 4 aylık bi kizim daha var çok şükür.. 4 yıl bizimde olmamıştı.. rabbim isteyen herkese nasip etsin.Şuan hamilemisin canım
Eğer olmazsa dikkate alırim canimYok kızım 3 yaşında ondan sonra arka arkaya 2 hamilelik daha geçirdim kendiliğinden şu an 4 aylık bi kizim daha var çok şükür.. 4 yıl bizimde olmamıştı.. rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bi tavsiye daha hacamat yaptirin derim
Yarin sabah ki ruh halime göre karar vereyim o zamanYarın başlayalım kızlar ne kaybederiz bide evaa senin adet gününe daha az kalmış maksat kendimize ugras bişey olmaz ki
Anladim canım allah bagışlasınYok kızım 3 yaşında ondan sonra arka arkaya 2 hamilelik daha geçirdim kendiliğinden şu an 4 aylık bi kizim daha var çok şükür.. 4 yıl bizimde olmamıştı.. rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bi tavsiye daha hacamat yaptirin derim
Canim velii ateş düşer ama hamilesindir biz öyle uğraşalim diye piskolojini etkileyecekse yapma canimYarin sabah ki ruh halime göre karar vereyim o zamano ateş düşmesini görmeye cesaretim yok
Ateş düşerse adet oluyorsun kuzum 36.4 e kadar umut var demektir ama bir sabah uyanıyorsun 36.6 dan 36.1 e kadar birden düşmüş zaten o gün adet oluyorsunCanim velii ateş düşer ama hamilesindir biz öyle uğraşalim diye piskolojini etkileyecekse yapma canim
Ayyyu o 1 dk gecmek bilmezAteş düşerse adet oluyorsun kuzum 36.4 e kadar umut var demektir ama bir sabah uyanıyorsun 36.6 dan 36.1 e kadar birden düşmüş zaten o gün adet oluyorsun