- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 27
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Zaten bi olsun verdiğim paralar filan boş canimi veririm bide biz anne olalimAyyy inşallah evet güzel haber kapımızda ve cok mutlu olacagız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten bi olsun verdiğim paralar filan boş canimi veririm bide biz anne olalimAyyy inşallah evet güzel haber kapımızda ve cok mutlu olacagız
5. Gunum ama ates olcümü filan demediler bana ne alaka bilmiyordumBugun kaçıncı gününüz ve belirtiniz var mı bide ateş ölçümü yapıyor musunuz
Göbüşler gözükecek ❤Zaten bi olsun verdiğim paralar filan boş canimi veririm bide biz anne olalim
Benim 9. Günüm ateş ölçümunu gecen ay yaptım bire bir tuttuğu doğru ama aklim hep orada kaldığı için bu ay yapmak istemedim. Dun hafif bir damar çekmesi ve kasik ağrısı gibi bisey yaşadım bide goguslerim ağrıyor o kadar dun biraz midemden rahatsızlık hissettim ama soğuk almıştır diye düşünüyorumBugun kaçıncı gününüz ve belirtiniz var mı bide ateş ölçümü yapıyor musunuz
Belirtiler bebekle taçlansın inşallahBenim 9. Günüm ateş ölçümunu gecen ay yaptım bire bir tuttuğu doğru ama aklim hep orada kaldığı için bu ay yapmak istemedim. Dun hafif bir damar çekmesi ve kasik ağrısı gibi bisey yaşadım bide goguslerim ağrıyor o kadar dun biraz midemden rahatsızlık hissettim ama soğuk almıştır diye düşünüyorum
Anladim canim atesini koltuk altundan mi ölçüyosun peki bi acıklarmisin yaparm ben bunuYok bu normalde doktorlar pek söylemiyor soyle ki hamilelik oluşuyorsa eger ateşte yükselme oluyormuş buda sabah kalktıgın anda daha onemli masela normalde 36.2 dir ama hamilelik oluşumunda 36.7 yada daha fazla gibi doğruluk payı ne dersen okuduklarım kadarıyla cogunda işe yaramış yine de tabi kesin çözüm değil
İnşallah canım sende hangi belirtiler var tam olarak adet günümüzde ayni sanirimBelirtiler bebekle taçlansın inşallah
Bnaada söyleyin bu ateş olçümünü nasil yapiyorsunuzBenim 9. Günüm ateş ölçümunu gecen ay yaptım bire bir tuttuğu doğru ama aklim hep orada kaldığı için bu ay yapmak istemedim. Dun hafif bir damar çekmesi ve kasik ağrısı gibi bisey yaşadım bide goguslerim ağrıyor o kadar dun biraz midemden rahatsızlık hissettim ama soğuk almıştır diye düşünüyorum
Hayır canım dil altından olcuyorsun ama uyanır uyanmaz ayağa kalkmadan hiç bisey yapmadan olcuyorsun 36.1 gibi olunca adet oluyorsun eger 36.6 veya 7 civarı kalırsa hiç düşmezse hemen test yapıyorsunAnladim canim atesini koltuk altundan mi ölçüyosun peki bi acıklarmisin yaparm ben bunu
Dil altı oldugunu bilmiyordum bak ben mesela cogu koltuk altı ve baştanda ölçüyordu en dogru sonuç o oluyorsa onu denemelisinHayır canım dil altından olcuyorsun ama uyanır uyanmaz ayağa kalkmadan hiç bisey yapmadan olcuyorsun 36.1 gibi olunca adet oluyorsun eger 36.6 veya 7 civarı kalırsa hiç düşmezse hemen test yapıyorsun
Tabi ateş olcere bağlı ama benim ki klasik dijital ateş olcer araştırdım en doğru sonucu dil alti veriyormuşDil altı oldugunu bilmiyordum bak ben mesela cogu koltuk altı ve baştanda ölçüyordu en dogru sonuç o oluyorsa onu denemelisin
Allah allah normal ağızdan dilimin altın akoyup olçüyorum doğru anladim değil miHayır canım dil altından olcuyorsun ama uyanır uyanmaz ayağa kalkmadan hiç bisey yapmadan olcuyorsun 36.1 gibi olunca adet oluyorsun eger 36.6 veya 7 civarı kalırsa hiç düşmezse hemen test yapıyorsun
Kesinlikle denemeye baslayacağim yarindan itibarenDil altı oldugunu bilmiyordum bak ben mesela cogu koltuk altı ve baştanda ölçüyordu en dogru sonuç o oluyorsa onu denemelisin
Tamamdır canım yarından itibaren yapcam deneyeceğim bak birbirimize birseyler öğretebiliyoruz en azındanEvet canım şöyleki sabah her zman kaçta uyanıyorsan yataktan kalkmadan yap ve yaz kenera mesela daha günüme var diyorsun not et yükselme oluyor mu aynı seyrinde mi diye koltuk altıda yapabilirsin başından da ateş ölçerin kullanım sekli nasılsa ona gore uyar hepsi ama adet tarihine kadar bırakma
Merhaab Tuğçe , Aşılama tedavi sürecinin en başından yapılan işlem inşallah tedavin olumlu sonuçlanır, ben bu sektör ile çalışıyorum 3 kez aşılama dan sonuç alamamış ama tek yumutta ile tüp bebek işleminden hamile kalmış insanlar tanıyorum. hiç bir şekilde bozma moralini ne olursa olsun. Unutma herşeyin bir çözümü bulunmaktadır.Merhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.
Daha ilk aşılamam canım insallah olur ya allahım kucaklarımızı bos birakmasinMerhaab Tuğçe , Aşılama tedavi sürecinin en başından yapılan işlem inşallah tedavin olumlu sonuçlanır, ben bu sektör ile çalışıyorum 3 kez aşılama dan sonuç alamamış ama tek yumutta ile tüp bebek işleminden hamile kalmış insanlar tanıyorum. hiç bir şekilde bozma moralini ne olursa olsun. Unutma herşeyin bir çözümü bulunmaktadır.
Evet evet normal ağızdan dilin altından doğru anladın aşağıda ki ateş ölçerle dil altından ben öyle olctum gecen ay ve bire bir uyuyor adet olacağım gün birden atesim 36.1 e düştü ve öğlen adet oldumAllah allah normal ağızdan dilimin altın akoyup olçüyorum doğru anladim değil mi