- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 27
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Hamilelikte illa gogus ağrısj olacak diye birsey yok ki canmben o kadar heyecanlı değilim sanırım ya korkuyorum heyecandan ziyade, yine negatif gorecekmisim gibime geliyor çünkü göğüs ağrım coktu suanda yavas yavaş oda azalıyor hafif sertti oda geçti
Aynen ôyle canımGünaydınbelirti degil kendimize oyalanacak işler bunlar
İnşallah alakası yoktur kuzumHamilelikte illa gogus ağrısj olacak diye birsey yok ki canm
Hadi bakalım inşallah hep bu şekilde devam eder hiç düşmezGünaydınbelirti degil kendimize oyalanacak işler bunlar
Hepimiz yasayalım inşaallah be kuzumAy
Aynen ôyle canımbaya iyi cıkmış seninki inşallah hiç düşmez de hamile duğunu öğrenirizz
Anladım canım hayırlısı inşallah bende 11 sanıyordum aklımda yanlış kalmış demek kiBen adet tarihimin geçmesini bekleyeceğim cunku pazara denk geliyor ve geçen ki çatlatma ignesinde beklememiştim hemen 16.gün oldu bu sefer bekleyim diyorum
Daha önce hiç ovulasyon testi kullanmadim ama yarn sabah yap yapacaksan canimAnladım canım hayırlısı inşallah bende 11 sanıyordum aklımda yanlış kalmış demek kiya elimde fazladan ovulasyon testi var acaba yapsam bisey varsa çıkar mı? Bir bilginiz var mi ?
Yok canım pek bişey olacağını zannetmiyorum ama dene yine de hamilelik varsa koyu çıkıyor diye biliyorum ona da bi bakta bide biz arkadaşım hamileydi o testi aldıgımda ikimiz aynı anda yaptık onun ki ilk çizgi bildigin bordo kadar koyuyduAnladım canım hayırlısı inşallah bende 11 sanıyordum aklımda yanlış kalmış demek kiya elimde fazladan ovulasyon testi var acaba yapsam bisey varsa çıkar mı? Bir bilginiz var mi ?
Deneyecem ya bakalımYok canım pek bişey olacağını zannetmiyorum ama dene yine de hamilelik varsa koyu çıkıyor diye biliyorum ona da bi bakta bide biz arkadaşım hamileydi o testi aldıgımda ikimiz aynı anda yaptık onun ki ilk çizgi bildigin bordo kadar koyuydu
Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz canim 12 ile 4 saatleri arasında doğru sonuç verirDaha önce hiç ovulasyon testi kullanmadim ama yarn sabah yap yapacaksan canim
Hiç kullanmadığım icin bilmiyorum canim ama dene ve bizede haber ver olur mu?Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz canim 12 ile 4 saatleri arasında doğru sonuç verir
Tamam canim haber veririm tabi kiHiç kullanmadığım icin bilmiyorum canim ama dene ve bizede haber ver olur mu?
Ne kadar ovulasyon testinin fiyatıTamam canim haber veririm tabi ki
Ben internetten almıştım 2 3 ay önce 30 tane ovulasyon 4 tane gebelik 1 tane erken gebelik testini 35 TL ye almıştımNe kadar ovulasyon testinin fiyatı
Ne oldu suan canim çift çizgi hamilemisin yani ki insallah oyledirNormal zamanda bile daha koyu çıkıyor
Yok kuzum öyle olmuyor bu eger 2. Çizgi koyu çıkarsa 1. Çizgi kadar o zaman senin yumurtlama günün oluyor yani lh hormonunun en yüksek olduğu zaman. Gebelikte bazen 2. Çizgi çok koyu çıkıyor tabii bunun bir garantisi yok 2. Cizgi koyu çıkan bile hamile olmayabiliyorNe oldu suan canim çift çizgi hamilemisin yani ki insallah oyledir