Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben adet tarihimin geçmesini bekleyeceğim cunku pazara denk geliyor ve geçen ki çatlatma ignesinde beklememiştim hemen 16.gün oldu bu sefer bekleyim diyorum

Ben adet tarihimin geçmesini bekleyeceğim cunku pazara denk geliyor ve geçen ki çatlatma ignesinde beklememiştim hemen 16.gün oldu bu sefer bekleyim diyorum
Anladım canım hayırlısı inşallah bende 11 sanıyordum aklımda yanlış kalmış demek ki ya elimde fazladan ovulasyon testi var acaba yapsam bisey varsa çıkar mı? Bir bilginiz var mi ?

Anladım canım hayırlısı inşallah bende 11 sanıyordum aklımda yanlış kalmış demek ki ya elimde fazladan ovulasyon testi var acaba yapsam bisey varsa çıkar mı? Bir bilginiz var mi ?
Yok canım pek bişey olacağını zannetmiyorum ama dene yine de hamilelik varsa koyu çıkıyor diye biliyorum ona da bi bakta bide biz arkadaşım hamileydi o testi aldıgımda ikimiz aynı anda yaptık onun ki ilk çizgi bildigin bordo kadar koyuydu

Deneyecem ya bakalım elimde bol bol var zaten denemekten zarar gelmez

Normal zamanda bile daha koyu çıkıyor

Eklentiler

• 20200714_131807.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 71
Ne oldu suan canim çift çizgi hamilemisin yani ki insallah oyledir
Yok kuzum öyle olmuyor bu eger 2. Çizgi koyu çıkarsa 1. Çizgi kadar o zaman senin yumurtlama günün oluyor yani lh hormonunun en yüksek olduğu zaman. Gebelikte bazen 2. Çizgi çok koyu çıkıyor tabii bunun bir garantisi yok 2. Cizgi koyu çıkan bile hamile olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…