- 13 Nisan 2020
- 531
- 190
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Öyle oluyor zaten ağzımdayken göz ucuyla bakmaya çalışıyordum tabi hep yüksek çıkınca insan umutlaniyor sonra hop düştüAyyyu o 1 dk gecmek bilmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle oluyor zaten ağzımdayken göz ucuyla bakmaya çalışıyordum tabi hep yüksek çıkınca insan umutlaniyor sonra hop düştüAyyyu o 1 dk gecmek bilmez
Olur canim ya sıkma caninıÖyle oluyor zaten ağzımdayken göz ucuyla bakmaya çalışıyordum tabi hep yüksek çıkınca insan umutlaniyor sonra hop düştü
Ya az once birsey gördüm kizlar bu ateş ölçme olayını araştıriyodum vajinadan da olçebiliyormussunuz ağıždan veya vajinadan diyolar bide aynı saatte uyanman gerekiyomuş doğrumu bunlar sizde aynı saatte uyandinızmıÖyle oluyor zaten ağzımdayken göz ucuyla bakmaya çalışıyordum tabi hep yüksek çıkınca insan umutlaniyor sonra hop düştü
Hep ayni saatte uyanmadım canim sadece uyanır uyanmaz kalkmadan dil altında ölçüm ve birebir tuttu o kadar kasma uyanınca olc yeter benceYa az once birsey gördüm kizlar bu ateş ölçme olayını araştıriyodum vajinadan da olçebiliyormussunuz ağıždan veya vajinadan diyolar bide aynı saatte uyanman gerekiyomuş doğrumu bunlar sizde aynı saatte uyandinızmı
Valla icim rahatladi erkenden uyanirsam ben boyle kafayi yerim artkHep ayni saatte uyanmadım canim sadece uyanır uyanmaz kalkmadan dil altında ölçüm ve birebir tuttu o kadar kasma uyanınca olc yeter bence
Aminn canim umut veriyor sizin boyle haberleriniz bizlere sağlıkla al bebeğini kucağına allah analı babalı büyütsün canımBen de aşılamayla hamile kaldım.o sırada ücretli öğretmenlik yapıyordum.ertesi gün hiçbişe olmamış gibi dersime gittim.belirti olarak da sadece aşılamadan yaklaşık bi 10 gün kadar sonra sürekli midem bulanıyordu.ama hiç aşılamam tuttu heralde diye düşünmedim.doktorun tahlil yaptır dediği güne kadar da eşimle bebek konusunda bile konuşmadık ve sonuç hamileydim.şu anda 29. Haftamdayım çok şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin
Saol canım,darısı da başına olsun inşallahAminn canim umut veriyor sizin boyle haberleriniz bizlere sağlıkla al bebeğini kucağına allah analı babalı büyütsün canım
İnsallah canım benim gibi isteyen herkesin başına inşlalahSaol canım,darısı da başına olsun inşallah
Ne güzel canım darısı başımıza inşallah sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini bulantı bile çok büyük bir belirti bence amaBen de aşılamayla hamile kaldım.o sırada ücretli öğretmenlik yapıyordum.ertesi gün hiçbişe olmamış gibi dersime gittim.belirti olarak da sadece aşılamadan yaklaşık bi 10 gün kadar sonra sürekli midem bulanıyordu.ama hiç aşılamam tuttu heralde diye düşünmedim.doktorun tahlil yaptır dediği güne kadar da eşimle bebek konusunda bile konuşmadık ve sonuç hamileydim.şu anda 29. Haftamdayım çok şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet de bazıları da bulantının 5 haftadan sonra başladığını,5 haftadan önce bulantının psikolojik olduğunu söylüyorlar ama bence hiç alakası yok.bulantılarım sabahın köründe başlıyordu,akşam da baygınlık derecesinde kendimden geçiriyorduNe güzel canım darısı başımıza inşallah sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini bulantı bile çok büyük bir belirti bence ama
Bayağı bayağı belirti yaşamışsın o zaman kuzum sen keşke benim de baygınlık derecesinde bulantim olsa o zaman bu kadar belirsizlik yasamazdim kaçıncı denemendi? Kaç yıllık evliydiniz yada sen kaç yaşındaydın? Sorun neydi ki aşılama yaptınız? Eşinin yıkama sonrası değerleri kaçtı? kusura bakma ya çok soru sordum biliyorum ama çok merak ediyorum benim gibi olupta tutan var mi acabaEvet de bazıları da bulantının 5 haftadan sonra başladığını,5 haftadan önce bulantının psikolojik olduğunu söylüyorlar ama bence hiç alakası yok.bulantılarım sabahın köründe başlıyordu,akşam da baygınlık derecesinde kendimden geçiriyordu
Hahahah bu sorular çok normal eylülde tam iki yıllık evli olmuş olacağım canım.Ben şu an 37yim ama aşılama yapıldığında 36dıydım.Geçen sene mayıs ayından önceki 3 ay denedik,olmayınca doktora gittim ve miyom vardı miyom ameliyatı oldım.sonra doktor iki ay yasak verdi.yasaktan sonra yine denedik yine olmadı.sonra önce devlet hastanesine gittim,doktor bir sıkıntımın olmadığını ama yumurtalıkları harekete geçirmemiz gerekitiğini söyledi ve femara verdi ve sonuç kimyasal gebelik.hemen soluğu bu aşılamayı yapan doktorda aldım.adetin bitsin hemen gel rahim filmi çekelim sonra da aşılama yapalım dedi.bence hiç riske atmayalım dedi çünkü fsh 11-12 civarıydı.doktorum ne dediyse yaptım.hemen adet bitimi rahim filmi çekildim.tekrar adet olduğunda 2.günğnde gel dedi gittim.aşılama için yine femara ve iğne başlattı.bir gün ve saar verdi çatlatma iğnesi için bir de aşılamanın yapılacağı gün için.eşime de sperm testi yapıldı.eşimin spermleri çok iyi çıktı çok şükür.aşılama günü benden iki saat önce eşim gitti örnek verdi.2 saat sonra da bana aşılama yapıldı.20dk aşılamadan sonra ayağımı havaya diktirdiler Ve kalktım.ertesi gün normal hayatıma devam ettim.ama aşılama yapıldığı anda doktor çok iyi oldu dedi.hemşireler de tutacak inşallah dediler.ekip çok pozitifti yanii.ve çok şükür tuttu.Bayağı bayağı belirti yaşamışsın o zaman kuzum sen keşke benim de baygınlık derecesinde bulantim olsa o zaman bu kadar belirsizlik yasamazdim kaçıncı denemendi? Kaç yıllık evliydiniz yada sen kaç yaşındaydın? Sorun neydi ki aşılama yaptınız? Eşinin yıkama sonrası değerleri kaçtı? kusura bakma ya çok soru sordum biliyorum ama çok merak ediyorum benim gibi olupta tutan var mi acaba
Çok teşekkür ederim canım ne güzel anlatmışsın doktorun da çok iyiymiş şanslısın darısı başımıza inşallah sende sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğiniHahahah bu sorular çok normal eylülde tam iki yıllık evli olmuş olacağım canım.Ben şu an 37yim ama aşılama yapıldığında 36dıydım.Geçen sene mayıs ayından önceki 3 ay denedik,olmayınca doktora gittim ve miyom vardı miyom ameliyatı oldım.sonra doktor iki ay yasak verdi.yasaktan sonra yine denedik yine olmadı.sonra önce devlet hastanesine gittim,doktor bir sıkıntımın olmadığını ama yumurtalıkları harekete geçirmemiz gerekitiğini söyledi ve femara verdi ve sonuç kimyasal gebelik.hemen soluğu bu aşılamayı yapan doktorda aldım.adetin bitsin hemen gel rahim filmi çekelim sonra da aşılama yapalım dedi.bence hiç riske atmayalım dedi çünkü fsh 11-12 civarıydı.doktorum ne dediyse yaptım.hemen adet bitimi rahim filmi çekildim.tekrar adet olduğunda 2.günğnde gel dedi gittim.aşılama için yine femara ve iğne başlattı.bir gün ve saar verdi çatlatma iğnesi için bir de aşılamanın yapılacağı gün için.eşime de sperm testi yapıldı.eşimin spermleri çok iyi çıktı çok şükür.aşılama günü benden iki saat önce eşim gitti örnek verdi.2 saat sonra da bana aşılama yapıldı.20dk aşılamadan sonra ayağımı havaya diktirdiler Ve kalktım.ertesi gün normal hayatıma devam ettim.ama aşılama yapıldığı anda doktor çok iyi oldu dedi.hemşireler de tutacak inşallah dediler.ekip çok pozitifti yanii.ve çok şükür tuttu.
Bende de durum bu kızlar günaydınlar bu arada sizce nasılTugceeeeeeee Fatmanur Sare günaydın kızlar dayanamadım ölçmeye başladım bende bakalım neler olacak atesim 36.7 sizler naptiniz ölçtunuz mu ?
İyi canım havadan vs değişiklik göstermesi çok normal ve aslında bu ölçümü adetin biter bitmez yapmaya başlıyorsun ki normal ateşinin kaç olduğunu yükselip yükselmedigini takip ediyorsun falan ama bence iyi 36.2 den düşük olduğunda adet oluyorsunBende de durum bu kızlar günaydınlar bu arada sizce nasıl
Bizere eylence çıktı senin 3 günün kaldı ya sabırsızlıkla bekliyorum haberiniİyi canım havadan vs değişiklik göstermesi çok normal ve aslında bu ölçümü adetin biter bitmez yapmaya başlıyorsun ki normal ateşinin kaç olduğunu yükselip yükselmedigini takip ediyorsun falan ama bence iyi 36.2 den düşük olduğunda adet oluyorsun
ben o kadar heyecanlı değilim sanırım ya korkuyorum heyecandan ziyade, yine negatif gorecekmisim gibime geliyor çünkü göğüs ağrım coktu suanda yavas yavaş oda azalıyor hafif sertti oda geçtiBizere eylence çıktı senin 3 günün kaldı ya sabırsızlıkla bekliyorum haberini