Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben şok oldum. Eve geldim testin sonucuna bakmadan once bi idrar testi daha yaptim. Arkasindan sonuca bi baktim 3,85 cikmis. Bu 5 tl lik testler bu kadar hassas mı yani
Canım ben değerlerden anlamıyorum pozitif mi yani var mı testte sanki silik çizgi var gene değil mi

Şaşıracak kadar bilgim yok malesef ama bir dahakine bundan alacağım kesin
Bebe time adi cikan bi test en ucuzlarindan ve cok sikayet var sahte pozitif falan cikariyor diye. Ama 1 saat önce kanda 3,85 cikan degeri bile silik de olsa gosterdi helal olsun dedim Sabah yaptigim da surelab markası. Onda da cıktı mesela deger daha da dusukken hem de. Normalde hassasiyetleri 20 ye göre bunlarin. Erken gebelik testleri de en az 10 olanlari gosteriyor ama bence hic gerek yok fazla para vermeye :)

Erken gebelik testlerine ben de inanmıyorum Ya zaten sadece para tuzağı
benim elimde de laboquick var çoklu almıştım o da arada yalancı pozitif çıkarıp çıkarıp beni umutlandırıp duruyor, elimdekiler bitince bi de bebetime alayım biraz da onla umutlanayım bari hem baksana belki de gerçek olur şimdi olduğu gibi kim bilir ?

Bu arada hayırlı olsun gebeliğiniz

Insallah gercek pozitifi gosterir sana benim hic belli degil araftayım şu an 2 gun sonra kan testi yaptircam yine. Hamileyim diyemiyorum ama yine de sağol insallab saglikla devam eder

Ben özelde birine gittim kesinleşti rahim filminden sonra laporoskopim onu yaptiricaz niye şimdiye kadar olmadin dedi devlet boş bakiooo

Yok canım yapmadm bu kez dayanayım gününe kadar dedim
Günü yarın yarın sabaha kısmet inşAllah o zaman ben de test ve karton bardak aldım biraz önce yarına hazırım
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar Bari sizden güzel şeyler duyalım da biraz keyfimiz yerine gelsin Insallah ucuz testlerden almissinizdir benim dünkü olaydan sonra

Merhaba arkadaslar bir sey soracagim ya ben catlatma ignemi 20 temmuzda oldum bugun ayin 2si son 3 gun once erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti ama normal testte cizgi cikmadi herhalde vucutta igneden kalan son hormonlari gosterdi dedim. Ertesi gun yaptim yine ayni bu sabah yine yaptim hem hassas olanda hemde normal testte silik cizgi cikti ama bununla beraber adet agrim var normalmi bu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…