- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.381
Hadi bakalımBiz bunun üstesinden gelebiliriz inanıyorum
Canım ben değerlerden anlamıyorum pozitif mi yani var mıKızlar ben şok oldum. Eve geldim testin sonucuna bakmadan once bi idrar testi daha yaptim. Arkasindan sonuca bi baktim 3,85 cikmis. Bu 5 tl lik testler bu kadar hassas mı yani
Negatif sayiliyor 0-5 arasi ama ya yukselecek ya da adet olacagim bilmiyorum biraz muallakta. Ama bu kadar dusuk bir degerin ucuz testlerde cikmasi cok ilginc. Normalde 20 üzeri gosteriyor cunku. Bosuna para vermeyin erken gebelik testlerineCanım ben değerlerden anlamıyorum pozitif mi yani var mı
İnşallah yükselir canımNegatif sayiliyor 0-5 arasi ama ya yukselecek ya da adet olacagim bilmiyorum biraz muallakta. Ama bu kadar dusuk bir degerin ucuz testlerde cikmasi cok ilginc. Normalde 20 üzeri gosteriyor cunku. Bosuna para vermeyin erken gebelik testlerine
Tamam canımHadi bakalımsabah bakıcam hemen yazdın mı diye inş pozitifi görürsün canım. Bende yapmaya çalışacağım bakalım kısmet
Çok şaşırdımKızlar ben şok oldum. Eve geldim testin sonucuna bakmadan once bi idrar testi daha yaptim. Arkasindan sonuca bi baktim 3,85 cikmis. Bu 5 tl lik testler bu kadar hassas mı yani
Markasini duyunca daha cok sasircaksin BEBE TIMEÇok şaşırdımmarkası nedir ?
Şaşıracak kadar bilgim yok malesefMarkasini duyunca daha cok sasircaksin BEBE TIME
Bebe time adi cikan bi test en ucuzlarindan ve cok sikayet var sahte pozitif falan cikariyor diye. Ama 1 saat önce kanda 3,85 cikan degeri bile silik de olsa gosterdi helal olsun dedimŞaşıracak kadar bilgim yok malesefama bir dahakine bundan alacağım kesin
Erken gebelik testlerine ben de inanmıyorum Ya zaten sadece para tuzağıBebe time adi cikan bi test en ucuzlarindan ve cok sikayet var sahte pozitif falan cikariyor diye. Ama 1 saat önce kanda 3,85 cikan degeri bile silik de olsa gosterdi helal olsun dedimSabah yaptigim da surelab markası. Onda da cıktı mesela deger daha da dusukken hem de. Normalde hassasiyetleri 20 ye göre bunlarin. Erken gebelik testleri de en az 10 olanlari gosteriyor ama bence hic gerek yok fazla para vermeye :)
Bu arada hayırlı olsun gebeliğinizBebe time adi cikan bi test en ucuzlarindan ve cok sikayet var sahte pozitif falan cikariyor diye. Ama 1 saat önce kanda 3,85 cikan degeri bile silik de olsa gosterdi helal olsun dedimSabah yaptigim da surelab markası. Onda da cıktı mesela deger daha da dusukken hem de. Normalde hassasiyetleri 20 ye göre bunlarin. Erken gebelik testleri de en az 10 olanlari gosteriyor ama bence hic gerek yok fazla para vermeye :)
Insallah gercek pozitifi gosterir sanaErken gebelik testlerine ben de inanmıyorum Ya zaten sadece para tuzağı
benim elimde de laboquick var çoklu almıştım o da arada yalancı pozitif çıkarıp çıkarıp beni umutlandırıp duruyor, elimdekiler bitince bi de bebetime alayım biraz da onla umutlanayım barihem baksana belki de gerçek olur şimdi olduğu gibi kim bilir ?
Yapmadın mı canım test :) baktım yazdın mı diye yokTamam canım
Yapmadın mı canım test :) baktım yazdın mı diye yok
Günü yarınYok canım yapmadm bu kez dayanayım gününe kadar dedim
Yok canım yapmadm bu kez dayanayım gününe kadar dedim
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlarGünü yarınyarın sabaha kısmet inşAllah o zaman ben de test ve karton bardak aldım biraz önce yarına hazırım
Bende hazırım aynenGünü yarınyarın sabaha kısmet inşAllah o zaman ben de test ve karton bardak aldım biraz önce yarına hazırım
İnşallahhhh hepimiz güzel haberler alalımHayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlarBari sizden güzel şeyler duyalım da biraz keyfimiz yerine gelsin Insallah ucuz testlerden almissinizdir benim dünkü olaydan sonra