- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.361
Herkeste belirti olacak diye bir şey yokki zaten herkesin vücudu tepkileri farklı sen olumlu düşün yinedeEvet canım bende 23 ünde yaptırdım ama bende hiç belirti yok maalesef
Ben kararsızım pazartesi mi yapsam yarın mı diye korkuyorum açıkçası birazCanım sen ne zaman test yapacaksın
Bakalım canım artık hayırlısı neyse o olsunHerkeste belirti olacak diye bir şey yokki zaten herkesin vücudu tepkileri farklı sen olumlu düşün yinede
Anladım canımBen kararsızım pazartesi mi yapsam yarın mı diye korkuyorum açıkçası biraz
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsunAnladım canım
Ay hadi yaKizlar 1 saat sonra gidicem hastaneye kan testi icin ama benim pembe lekelenmem oldu bugun de biraz karnim agrimisti. Biraz moralim bozuldu. Belki de regl olcam. Benim hep lekelenmeyle basliyo cunku bi kac gun oncesinden.
Insallah bir gun olacak da bakalim psikolojimiz sağlam kalacak mı acabaAy hadi yaAh ne desem bilemedim ya bende de öyle lekenlemeyle başlar hep. Ama inşAllah seninki öyle değildir bu sefer ama ne olursa olsun üzülmek yok pes etmekte yok Rabbim pozitif sonucu görmeni nasip edecektir inşAllah
Ben 4 ünde yapacaktım ama içimden yarın yapsam mı acaba diyorum karışık kafam yani canım yaSen ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Canım adet günün ne zamandıKizlar 1 saat sonra gidicem hastaneye kan testi icin ama benim pembe lekelenmem oldu bugun de biraz karnim agrimisti. Biraz moralim bozuldu. Belki de regl olcam. Benim hep lekelenmeyle basliyo cunku bi kac gun oncesinden.
Asilama oldugu icin adet gunum degisir diye dusunuyorum ama ayin 5 inde adet gunum. Son adet 8 temmuz. O kadar regl belirtisi var ki baş agrisi halsizlik kasik agrisi lekelenme. Bakalim sonuc ne cikacak. Hic olmazsa beklentiden kurtulurum negatif cikarsa.Canım adet günün ne zamandı
Hakkında hayırlısı olsun canım bizim bilmediğimiz hayırlar vardır illakiInsallah bir gun olacak da bakalim psikolojimiz sağlam kalacak mı acabayine haber verecegim son durumla ilgili ayy yeter saldım kendimi nolcaksa olsun
Benimde öyle. Aslında ben ilk aşılamamda böyle olmamıştım hiç test yapmayı düşünmedim adetim 5 gün geçti yine de test yapmamıştım sonra adet olmuştum. Ama bu sefer test yapasım var öylemi pazartesiyi beklemeden yarın yapasım var ama acayip tedirginimBen 4 ünde yapacaktım ama içimden yarın yapsam mı acaba diyorum karışık kafam yani canım ya
Anladım canım haklısın en azından kendini diğer aya hazırlarsın kafanı toparlarsın en kötü ihtimalle ama inşallah kötü düşünmeyelim pozitif olsunAsilama oldugu icin adet gunum degisir diye dusunuyorum ama ayin 5 inde adet gunum. Son adet 8 temmuz. O kadar regl belirtisi var ki baş agrisi halsizlik kasik agrisi lekelenme. Bakalim sonuc ne cikacak. Hic olmazsa beklentiden kurtulurum negatif cikarsa.
Bence biz yarın bi deneyelim çıkmazsa da daha günü gelmedi diyip beklerizBenimde öyle. Aslında ben ilk aşılamamda böyle olmamıştım hiç test yapmayı düşünmedim adetim 5 gün geçti yine de test yapmamıştım sonra adet olmuştum. Ama bu sefer test yapasım var öylemi pazartesiyi beklemeden yarın yapasım var ama acayip tedirginim
Ya çok heycanlı ama çok sitresliBence biz yarın bi deneyelim çıkmazsa da daha günü gelmedi diyip bekleriz
Verdin mi kan :)Asilama oldugu icin adet gunum degisir diye dusunuyorum ama ayin 5 inde adet gunum. Son adet 8 temmuz. O kadar regl belirtisi var ki baş agrisi halsizlik kasik agrisi lekelenme. Bakalim sonuc ne cikacak. Hic olmazsa beklentiden kurtulurum negatif cikarsa.
Verdim 1 saat oldu hastanenin sayfasini yenileyip duruyoruz bi eşim bi benVerdin mi kan :)
Biz bunun üstesinden gelebiliriz inanıyorumYa çok heycanlı ama çok sitresli