- 13 Nisan 2020
- 158
- 72
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.401
Evde 2 tane ucuz testlerden var canım ondan yapacağımHayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlarBari sizden güzel şeyler duyalım da biraz keyfimiz yerine gelsin Insallah ucuz testlerden almissinizdir benim dünkü olaydan sonra
Canım hepsinde çıktıysa vardır atma imkanın var mü testiMerhaba arkadaslar bir sey soracagim ya ben catlatma ignemi 20 temmuzda oldum bugun ayin 2si son 3 gun once erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti ama normal testte cizgi cikmadi herhalde vucutta igneden kalan son hormonlari gosterdi dedim. Ertesi gun yaptim yine ayni bu sabah yine yaptim hem hassas olanda hemde normal testte silik cizgi cikti ama bununla beraber adet agrim var normalmi bu sizce ?
Seninle aynı durumdayım dün gece kan testinde 3,85 cikti. Hem adet agrim var hem basim agriyor hem de pembe kahve rengi lekelenmem var. Bekliyorum ne gelecek diye.Merhaba arkadaslar bir sey soracagim ya ben catlatma ignemi 20 temmuzda oldum bugun ayin 2si son 3 gun once erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti ama normal testte cizgi cikmadi herhalde vucutta igneden kalan son hormonlari gosterdi dedim. Ertesi gun yaptim yine ayni bu sabah yine yaptim hem hassas olanda hemde normal testte silik cizgi cikti ama bununla beraber adet agrim var normalmi bu sizce ?
Bende de durum ayni adetimi bekliyorum caresizce suan bende sadece lekelenme olmadi. Inanasimda gelmiyor acikcasi.Seninle aynı durumdayım dün gece kan testinde 3,85 cikti. Hem adet agrim var hem basim agriyor hem de pembe kahve rengi lekelenmem var. Bekliyorum ne gelecek diye.
Testin fotografi varsa atabilir misin bakalim bi.Bende de durum ayni adetimi bekliyorum caresizce suan bende sadece lekelenme olmadi. Inanasimda gelmiyor acikcasi.
Canım çok çok çok üzülerek söylüyorum lütfen beni yanlış anlama ama sanırım senin adetin geliyor. Yani senin testlerin güvenirliliğinin olduğunu çok düşünmüyorum yani çünkü bende de pembe kahverengi akıntıyla başlıyor adetim. Eğer crinone jeli kullanmaya devam ediyorsan sökülemeyebiliyordur. İnşAllah ben yanılırım inşAllah üstüne görme gibidir sendeki lekelenme.Seninle aynı durumdayım dün gece kan testinde 3,85 cikti. Hem adet agrim var hem basim agriyor hem de pembe kahve rengi lekelenmem var. Bekliyorum ne gelecek diye.
Inanasim gelmiyor ne yalan soyleleyim ignenin etkisidir diyorum ama dosya ekleyemiyorum basiyorum basiyorum olmuyorCanım hepsinde çıktıysa vardır atma imkanın var mü testi
Canım ben sana kaç kere dedimBende de durum ayni adetimi bekliyorum caresizce suan bende sadece lekelenme olmadi. Inanasimda gelmiyor acikcasi.
Yok ya ben de oyle oldugunu dusunuyorum zaten bir kere kimyasal gebelik gecirmistim, bu da öyle oldu sanırım. Benim de adetim hep lekelenmeyle başlar. Umudum yok. Olsun napalım hayirlisi degilmis yine. 2 bucuk senedir boyle diye diye gecti.Canım çok çok çok üzülerek söylüyorum lütfen beni yanlış anlama ama sanırım senin adetin geliyor. Yani senin testlerin güvenirliliğinin olduğunu çok düşünmüyorum yani çünkü bende de pembe kahverengi akıntıyla başlıyor adetim. Eğer crinone jeli kullanmaya devam ediyorsan sökülemeyebiliyordur. İnşAllah ben yanılırım inşAllah üstüne görme gibidir sendeki lekelenme.
İgnenin etkisi kalmaz bu gune kadar eger ikinci cizgi hemen cikiyorsa vardir bisey. Kan testi yaptir benceInanasim gelmiyor ne yalan soyleleyim ignenin etkisidir diyorum ama dosya ekleyemiyorum basiyorum basiyorum olmuyornasil gonderecegim fikrin varmi canim ?
Canım çok özür dilerim gerçekten üzmek için demedim ama umutlanıpta daha sonra daha kötü olma diye dedim. Çünkü o daha zor bir durum bende çok ümitlendiğim anlarda daha beter oluyorumYok ya ben de oyle oldugunu dusunuyorum zaten bir kere kimyasal gebelik gecirmistim, bu da öyle oldu sanırım. Benim de adetim hep lekelenmeyle başlar. Umudum yok. Olsun napalım hayirlisi degilmis yine. 2 bucuk senedir boyle diye diye gecti.
Evet cok sagol bu konuda cok yardimci oldunCanım ben sana kaç kere dedimbu sayfadaki ilk yorumlarda da var okursan pozitif olanların adet sancısı var yani bu gayet normal. Bence sen artık çok düşünme kendini sitrese sokuyorsun bununda eğer bebiş varsa ona da zararı olur. Sen sadece doktor randevunu erkene almaya çalış kan tahlilini öğren yapabileceğin bu senin sadece
Estagfrullah üzülmek degil artik da yoruldum. Bizim sorun erkek infertilitesi. Morfolojimiz dusuk varikosel var ve esim ne sigarayi birakiyor ne ameliyat oluyor. Canim ona sıkkın aslinda. Acikcasi onun rahati icin de bir suru igne hormon narkoz alip da tüp bebek yapamam onca para verip.Canım çok özür dilerim gerçekten üzmek için demedim ama umutlanıpta daha sonra daha kötü olma diye dedim. Çünkü o daha zor bir durum bende çok ümitlendiğim anlarda daha beter oluyorumAma dualarımda hep yer var buradaki arkadaşlarıma inşAllah pozitifi göreceksin göreceğiz
Cok hayal kirikligina ugradim bir yanim inanmak istiyor bir yanim hadi hayal kirikligina ugrarsan diyor. Kasiklarimda batma oluyor arada ama bel agrim var kasiklarimdan daha yogun sekilde.İgnenin etkisi kalmaz bu gune kadar eger ikinci cizgi hemen cikiyorsa vardir bisey. Kan testi yaptir bence
Ah canım benim o yorgunluğu iyi biliyorum. İnsanın çocuk göresi gelmiyor yakınlarımın çocuklarını görünce bile içim bir Tuhaf oluyor. İstemsizce ağlıyorum. Gerçekten çok zor ama Rabbim büyük bu imtihanları kazanabilmemizi nasip etsin. Evet eliminde destek olması lazım bu konuda sana en azından azaltsa sigarayı bırakmıyorsa daEstagfrullah üzülmek degil artik da yoruldum. Bizim sorun erkek infertilitesi. Morfolojimiz dusuk varikosel var ve esim ne sigarayi birakiyor ne ameliyat oluyor. Canim ona sıkkın aslinda. Acikcasi onun rahati icin de bir suru igne hormon narkoz alip da tüp bebek yapamam onca para verip.
Eğer yapabilme imkanın varsa kan testi yaptır o zaman çünkü çok sitres yapıyorsun belliki için rahat eder en azından cuma ya da çok var dahaEvet cok sagol bu konuda cok yardimci olduninanasim gelmiyor ne bileyim insallah soyledigin gibidir yarin bugun hastanenin labaratuar bolumu kapali yarin bir gideyim diyorum esim zaten cuma gidiceksin o zamana adetinde kesinlesir gitme canini bosuna yaktirma diyor ama gelde bunu kalbime anlat
Azaltiyor saniyorum gizli gizli yine icerken yakaliyorum. Folik asit icmem mi 2 bucuk senedir iciyorum hem de, butun kontrollerimi yaptirdim. Hafif pko var sadece. Kilo verdim beslenme duzenimi degistirdim. Tiroit icin zaten ilac kullaniyorum senelerdir. Herseyim tamam yani. Yasim da 30. Iyice bunaldım. Allah yardimcimiz olsun.Ah canım benim o yorgunluğu iyi biliyorum. İnsanın çocuk göresi gelmiyor yakınlarımın çocuklarını görünce bile içim bir Tuhaf oluyor. İstemsizce ağlıyorum. Gerçekten çok zor ama Rabbim büyük bu imtihanları kazanabilmemizi nasip etsin. Evet eliminde destek olması lazım bu konuda sana en azından azaltsa sigarayı bırakmıyorsa daBelki yine kendiliğinden hamile kalırsın bu sefer sağlıklı olur inşAllah . Folik asit falan içiyorsun değil mi
Haklisin yarin gidip vereyim esimden gizliEğer yapabilme imkanın varsa kan testi yaptır o zaman çünkü çok sitres yapıyorsun belliki için rahat eder en azından cuma ya da çok var daha
Daha coook gencmissin canim olmamasi icin bir sebep yok mutlaka olucak gununu bekliyor sadece.Azaltiyor saniyorum gizli gizli yine icerken yakaliyorum. Folik asit icmem mi 2 bucuk senedir iciyorum hem de, butun kontrollerimi yaptirdim. Hafif pko var sadece. Kilo verdim beslenme duzenimi degistirdim. Tiroit icin zaten ilac kullaniyorum senelerdir. Herseyim tamam yani. Yasim da 30. Iyice bunaldım. Allah yardimcimiz olsun.
Eşin içinde macunlar kürler oluyor kullandınız mı. Biz neyin vesile olacağını bilemeyiz o yüzden her şeyi denemek lazım. Benim eşimde sorun yok ama ben Onan rağmen kendim evde kaju fındık fıstık blendırdan geçirip balın içine döküp kendim macun yapıyorum. Keçiboynuzu özü falan yedirdim. Zeytinyağında kuru incir bekletip yedirdim daha birsürü. Ben de aynı şekilde kendime bir sürü macunlar kürler kullandım işte her ay bu sefer kesin dedim olmadı nasip değilmiş vakti gelmemiş diye düşünelim. Yani sende öyle kürleri de deneyebilirsin ama psikolojikmen kaldıramayacaksan en iyisi biraz ara vermek oluruna bırakmak. Sende elinden gelen çoğu şeyi yapmışsın zaten olmuyorsa vakti gelmemiş demek diye düşünelim Rabbim nasip edecek inan güven Allah’ın izniyle güzel haberi alırsın belki bu ayda öyledir biz yanlış düşünüyoruzdur bilemeyizAzaltiyor saniyorum gizli gizli yine icerken yakaliyorum. Folik asit icmem mi 2 bucuk senedir iciyorum hem de, butun kontrollerimi yaptirdim. Hafif pko var sadece. Kilo verdim beslenme duzenimi degistirdim. Tiroit icin zaten ilac kullaniyorum senelerdir. Herseyim tamam yani. Yasim da 30. Iyice bunaldım. Allah yardimcimiz olsun.