- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.421
Yok canım fark etmiyor aç tokHaklisin yarin gidip vereyim esimden gizliac karnima falan gitmem gerekmiyor degilmi? Insallah buradaki tum arkadaslarla beraber bende guzel haber alirim.
Ilk asilamamda dayanamayip yapmistim doktorum bana bu gemide bir kaptan var senmisin benmiyim karar ver dedi birazda o yuzden tereddut ettim tmm yarin gidecegim sabah erkenden insallah hepimiz guzel haberleri yazarizYok canım fark etmiyor aç tokHaydi inşAllah hayırlı haberle gel
Kuzum aklina gelebilecek herseyi denedik biz. Kürler, macunlar, ilaclar falan ama varikoselden dolayi morfoloji asla duzelmedi sadece hizi ve sayisi artti. Ameliyat şart oldu bize simdi doktor arayisina girdim bakalim ikna edicem eşimi. Cok tesekkur ederim destegin icinEşin içinde macunlar kürler oluyor kullandınız mı. Biz neyin vesile olacağını bilemeyiz o yüzden her şeyi denemek lazım. Benim eşimde sorun yok ama ben Onan rağmen kendim evde kaju fındık fıstık blendırdan geçirip balın içine döküp kendim macun yapıyorum. Keçiboynuzu özü falan yedirdim. Zeytinyağında kuru incir bekletip yedirdim daha birsürü. Ben de aynı şekilde kendime bir sürü macunlar kürler kullandım işte her ay bu sefer kesin dedim olmadı nasip değilmiş vakti gelmemiş diye düşünelim. Yani sende öyle kürleri de deneyebilirsin ama psikolojikmen kaldıramayacaksan en iyisi biraz ara vermek oluruna bırakmak. Sende elinden gelen çoğu şeyi yapmışsın zaten olmuyorsa vakti gelmemiş demek diye düşünelim Rabbim nasip edecek inan güven Allah’ın izniyle güzel haberi alırsın belki bu ayda öyledir biz yanlış düşünüyoruzdur bilemeyiz
Aaa ben şok doktora bak baya kaprisli oluyorlar demekki yurt dışında. Eğer öyle bir durum varsa o zaman seni biz etkilemiş olmayalım Canomm doktorun kızacaksa yani ama bunda ne var kızacak anlamadımIlk asilamamda dayanamayip yapmistim doktorum bana bu gemide bir kaptan var senmisin benmiyim karar ver dedi birazda o yuzden tereddut ettim tmm yarin gidecegim sabah erkenden insallah hepimiz guzel haberleri yazariz
Ya duymustum burda tanistigim bi kiz Fransa da yasiyordu toplam 3 ultrason haklari varmis inanabiliyor musunuz 9 ayda 3 kere. Kan testinden sonra da nerdeyse cinsiyeti belli olcakti ilk gittigindeAaa ben şok doktora bak baya kaprisli oluyorlar demekki yurt dışında. Eğer öyle bir durum varsa o zaman seni biz etkilemiş olmayalım Canomm doktorun kızacaksa yani ama bunda ne var kızacak anlamadım
Eğer eşin ameliyat olmayı sıkıntı etmiyorsa kabul ediyorsa bence buda güzel bir haber çünkü ben buralarda okuyorum eşi ameliyat olmayı asla kabul etmiyor. Ve ameliyattan sonra da hep hamile kalmışlar o yüzden çok umutlu olmalısın inşAllah gönlünüze göre olsunKuzum aklina gelebilecek herseyi denedik biz. Kürler, macunlar, ilaclar falan ama varikoselden dolayi morfoloji asla duzelmedi sadece hizi ve sayisi artti. Ameliyat şart oldu bize simdi doktor arayisina girdim bakalim ikna edicem eşimi. Cok tesekkur ederim destegin icinSizden guzel haberler alirsam daha da duzelecek moralim
Aaa ben şok doktora bak baya kaprisli oluyorlar demekki yurt dışında. Eğer öyle bir durum varsa o zaman seni biz etkilemiş olmayalım Canomm doktorun kızacaksa yani ama bunda ne var kızacak anlamadım
Hastahanede bayagi saygi duyulan bir doktor gecen bir arkadas doktor Kaan demis hemsire hemen bozmus doktor degil prof.dr. Kaan diyceksiniz diye. Kaprisli degil ama isine karisilmasini sevmiyor sonradan anladim ama her gittigimde cok sevecen davraniyor.hakkini yemeyeyim.
Ilk asilamamda dayanamayip yapmistim doktorum bana bu gemide bir kaptan var senmisin benmiyim karar ver dedi birazda o yuzden tereddut ettim tmm yarin gidecegim sabah erkenden insallah hepimiz guzel haberleri yazariz
Aayyy o zaman gitme öyle değişik kurallar varsaYa duymustum burda tanistigim bi kiz Fransa da yasiyordu toplam 3 ultrason haklari varmis inanabiliyor musunuz 9 ayda 3 kere. Kan testinden sonra da nerdeyse cinsiyeti belli olcakti ilk gittigindeyurtdisinda biraz tuhaf isler bizim ülke bu konuda daha rahat
Evet ikna ettim özelde olması sartiyla kabul ettiEğer eşin ameliyat olmayı sıkıntı etmiyorsa kabul ediyorsa bence buda güzel bir haber çünkü ben buralarda okuyorum eşi ameliyat olmayı asla kabul etmiyor. Ve ameliyattan sonra da hep hamile kalmışlar o yüzden çok umutlu olmalısın inşAllah gönlünüze göre olsunzaten birçok şeyi deneyip deneyip olmayınca insan daha çok yoruluyor bizde öyle denenmedik şey kalmadı herhalde
Canim doktor bize keciboynuzunu onermisti denedik ve gercektende cok fark etti hani tutarsa kesinlikle keciboynuzundan tutmustur diye dusunuyoruz. Her sabah esim yerdi artik midesi bulanirdi yerken.Kuzum aklina gelebilecek herseyi denedik biz. Kürler, macunlar, ilaclar falan ama varikoselden dolayi morfoloji asla duzelmedi sadece hizi ve sayisi artti. Ameliyat şart oldu bize simdi doktor arayisina girdim bakalim ikna edicem eşimi. Cok tesekkur ederim destegin icinSizden guzel haberler alirsam daha da duzelecek moralim
2 kg yemistir keciboynuzu pekmezi icine bir suru baharat karisimi yaptirdik aktara. Bizim de oyle tuttu ilk gebeligimde ama malesef düşükle sonuclandi cunku spermin kalitesi asla duzelmiyor. Sayisi hareketi artsa bile...Canim doktor bize keciboynuzunu onermisti denedik ve gercektende cok fark etti hani tutarsa kesinlikle keciboynuzundan tutmustur diye dusunuyoruz. Her sabah esim yerdi artik midesi bulanirdi yerken.
Bizde oyle degil canim ilk 6 olmasi gerek her ay mecburen kontrole gidiceksin sonra her 15gunde doguma yakin her hafta gideceksin mecburi bunlar fransa avrupadan cok farkli bir yer her konuda cok geri orasi.Aayyy o zaman gitme öyle değişik kurallar varsaburda istersen günde iki kere yap bir şey demiyorlar
Sen nerde yasiyosun peki Almanya falan mı? Bir farki yokmus o zaman burdan sizin de.Bizde oyle degil canim ilk 6 olmasi gerek her ay mecburen kontrole gidiceksin sonra her 15gunde doguma yakin her hafta gideceksin mecburi bunlar fransa avrupadan cok farkli bir yer her konuda cok geri orasi.
Doktorum sayi ve kalite iyiyse olmamasinda bir engel gormuyor bence doktorlardan doktora fark var. Pekmezini degilde özünu kullandik biz. Insallah bu defa tutar sonucta hamile kalmissin kendinizi ispat etmissiniz sadece zamani gelmedi belkide2 kg yemistir keciboynuzu pekmezi icine bir suru baharat karisimi yaptirdik aktara. Bizim de oyle tuttu ilk gebeligimde ama malesef düşükle sonuclandi cunku spermin kalitesi asla duzelmiyor. Sayisi hareketi artsa bile...
Belcika'da yasiyorum. Yoo bizde oyle degil hatta dogum oldugunda eve hergun hemsire gelir cocuga bakmak icin anneye nasil bakildigini ogretmek icin. Dogumda devlet para hediyesi verir hediye ceki verir onunla bebek arabasi cocuk odasi gibi seyler alabiliyorsun. Hakkini ySen nerde yasiyosun peki Almanya falan mı? Bir farki yokmus o zaman burdan sizin de.
Edirne de mi oturuyorsunuz canım İstanbul’a kolay gelip gidebiliyorsanız orada bak. Bence çok iyi bu haber eşinin kabul ediyor olması yani çok yakınsınız şu durumda pozitif sonucu görmeyeEvet ikna ettim özelde olması sartiyla kabul ettibasimin agrisi gecti valla rahatladim. Simdi doktor bulucam Edirne'de imkanlar kisitli biraz belki İstanbula gideriz.
Canım olmayınca olmuyor maalesef. Yani sebepsiz durumlar çok diyorum ya bizde hiç sebep yok doktor sorun bulamıyor şaşırıyor hatta neden olmadığına çünkü bir sorun yok ama zamanı gelmemiş işte yani arkadaşta da öyle durum belliki. Konuya olaya baya hakim araştırmacı kullanmış çok şey belli o yüzden artık gerisini Rabbime bırakıyoruz ne yapalım. Sen test yaptrırsan binide haberdar et :)Doktorum sayi ve kalite iyiyse olmamasinda bir engel gormuyor bence doktorlardan doktora fark var. Pekmezini degilde özünu kullandik biz. Insallah bu defa tutar sonucta hamile kalmissin kendinizi ispat etmissiniz sadece zamani gelmedi belkide
Evet Edirnede yasiyoruz kolay olur tabi gidip gelmek. Insallah olumlu olur hersey. Tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin.Edirne de mi oturuyorsunuz canım İstanbul’a kolay gelip gidebiliyorsanız orada bak. Bence çok iyi bu haber eşinin kabul ediyor olması yani çok yakınsınız şu durumda pozitif sonucu görmeyeinanki sevindim merak etme ameliyattan sonraki denemenizde olacağını düşünüyorum
Harika biseymis bu ya bir duzine cocuk yapasi gelir insaninBelcika'da yasiyorum. Yoo bizde oyle degil hatta dogum oldugunda eve hergun hemsire gelir cocuga bakmak icin anneye nasil bakildigini ogretmek icin. Dogumda devlet para hediyesi verir hediye ceki verir onunla bebek arabasi cocuk odasi gibi seyler alabiliyorsun. Hakkini y