- 8 Nisan 2011
- 1.990
- 2.029
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.341
Hatirliyorum asilamayi 1.gün sayiyordu arkadasimiz bizim hesaba gore 10.gunde cikti aslinda ve ben bu kadar erken cikmasindan dolayi ikiz olabilir mi diye dusunmuyor degilimCanım birde sen testi 11. Gün yapmıştın sanki aşılama gününü birinci gün olarak mı saymıştın ben bi sonraki günden başlayarak sayıyorum da
Aşılama günü 1. Gün sayılıyor bende 11. Gün yaptım evet canım. 1. Gün le 1 gün oldu aynı şeyler değil zaten kızlar özellikle bende doktoruma söyledim bunu yani aşılamanın 12. Günü kan tahlili istedi bendenCanım birde sen testi 11. Gün yapmıştın sanki aşılama gününü birinci gün olarak mı saymıştın ben bi sonraki günden başlayarak sayıyorum da
Evet canm doğru hatırlıyorsunHatirliyorum asilamayi 1.gün sayiyordu arkadasimiz bizim hesaba gore 10.gunde cikti aslinda ve ben bu kadar erken cikmasindan dolayi ikiz olabilir mi diye dusunmuyor degilimcunku ikizlerdr betahcg fazla oldugundan kana ve idrara daha cabuk geciyor
Canım benim o zaman yarın 11. Gün oluyorAşılama günü 1. Gün sayılıyor bende 11. Gün yaptım evet canım. 1. Gün le 1 gün oldu aynı şeyler değil zaten kızlar özellikle bende doktoruma söyledim bunu yani aşılamanın 12. Günü kan tahlili istedi benden
Haftasina gore deger normal suan evet ama katlaması masallahhhh cok iyi boyle giderse haftasina gore one gececekEvet canm doğru hatırlıyorsunvalla iki taraftan kasıklarıma bıcak saplanır gibi olduğundan bende ikiz olabilir mi ki diye düşünmedim değil ama hayırlısı bakalım canım genede cok yuksek değil değer normal aslında suan 4. Hafta içinde 4agustosta 4 hafta dolacak adet tarihim ozaman hatta doktor ogünde bi kan tahlili istedi haftaya cumartesi de bi muayene edelim dedi
Ben de yarın bir test mı yapsamHatirliyorum asilamayi 1.gün sayiyordu arkadasimiz bizim hesaba gore 10.gunde cikti aslinda ve ben bu kadar erken cikmasindan dolayi ikiz olabilir mi diye dusunmuyor degilimcunku ikizlerdr betahcg fazla oldugundan kana ve idrara daha cabuk geciyor
Istersen bi deneBen de yarın bir test mı yapsam
İnşaallah vardır canım da çıkar ama herkesin aynınolacak diye bişey yok sakın üzülme cıkmazsada olurmu. Kızlar inanın kendimi kötü hissediyorum sizin de istediğinizi biliyorum ya hem cevap vermeye rahatlatmaya çalışıyorum hemde imrendirmek istemiyorum kendimde yasadıgım için bu durumları nasıl davrancagmı sasırıyorum ama inanın cok istiyorum dua ediyorum cok samimiyim bu konudaCanım benim o zaman yarın 11. Gün oluyor
İnşaallah canım tek dileğimiz o saglıklı hayırlı evlat olsunlar ne olursa olsunlarHaftasina gore deger normal suan evet ama katlaması masallahhhh cok iyi boyle giderse haftasina gore one gececeksaglikli olsun ya olsunlar da gerisi onemli degil.
Ayy sacmalama rahat ol napalim olursa olur olmazsa dunyanin sonu degil. Ayrica imrendirmek degil asla benim dusuk yaptigimdaki gebeligimde ekim annelerine yaziyodum orda baya dost olmustuk. Ben hala onlari takip ediyorum gordukce seviniyorum, mutlu oluyorum. Biz rahatiz sen de rahat olİnşaallah vardır canım da çıkar ama herkesin aynınolacak diye bişey yok sakın üzülme cıkmazsada olurmu. Kızlar inanın kendimi kötü hissediyorum sizin de istediğinizi biliyorum ya hem cevap vermeye rahatlatmaya çalışıyorum hemde imrendirmek istemiyorum kendimde yasadıgım için bu durumları nasıl davrancagmı sasırıyorum ama inanın cok istiyorum dua ediyorum cok samimiyim bu konuda
Tamam hiç bir belirtim yok ama bi deneyeyim yarınIstersen bi dene
Canım hıc öyle şey olur mu ya sen de bizim yaşadıklarımızı yaşadın çok şükür Rabbim nasip etti asıl seni ve tutan arkadaşları gördükçe bizim umudumuz artıyorİnşaallah vardır canım da çıkar ama herkesin aynınolacak diye bişey yok sakın üzülme cıkmazsada olurmu. Kızlar inanın kendimi kötü hissediyorum sizin de istediğinizi biliyorum ya hem cevap vermeye rahatlatmaya çalışıyorum hemde imrendirmek istemiyorum kendimde yasadıgım için bu durumları nasıl davrancagmı sasırıyorum ama inanın cok istiyorum dua ediyorum cok samimiyim bu konuda
Sende 23 ünde yaptırdın aşılama sanırım burdan bir arkadaşla benim aşılama günü aynıydı ama sendin sanırım :) evet bende yarın yapmayı düşünüyorum bazen pazartesiyi bekleyeyim diyorum bakalım kısmetCanım hıc öyle şey olur mu ya sen de bizim yaşadıklarımızı yaşadın çok şükür Rabbim nasip etti asıl seni ve tutan arkadaşları gördükçe bizim umudumuz artıyor ☺☺
Evet canım sen bize umut oluyorsun kendini kötü hissetme insan bir destek görüyor kendisine ben pozitif çıkanları gördükçe mutlu oluyorum :))İnşaallah vardır canım da çıkar ama herkesin aynınolacak diye bişey yok sakın üzülme cıkmazsada olurmu. Kızlar inanın kendimi kötü hissediyorum sizin de istediğinizi biliyorum ya hem cevap vermeye rahatlatmaya çalışıyorum hemde imrendirmek istemiyorum kendimde yasadıgım için bu durumları nasıl davrancagmı sasırıyorum ama inanın cok istiyorum dua ediyorum cok samimiyim bu konuda
Evet canım bende 23 ünde yaptırdım ama bende hiç belirti yok maalesefSende 23 ünde yaptırdın aşılama sanırım burdan bir arkadaşla benim aşılama günü aynıydı ama sendin sanırım :) evet bende yarın yapmayı düşünüyorum bazen pazartesiyi bekleyeyim diyorum bakalım kısmet
Ya bende öyleyim baskalarına da seviniyorum ediyorum öyle bişey gecmiyor aklımdan kesinlikle ama nebileyim herkes farklı sonucta zaten degsık bi duygusallık var garip oldum canım cok sagol böyle düşünmene sevindimAyy sacmalama rahat ol napalim olursa olur olmazsa dunyanin sonu degil. Ayrica imrendirmek degil asla benim dusuk yaptigimdaki gebeligimde ekim annelerine yaziyodum orda baya dost olmustuk. Ben hala onlari takip ediyorum gordukce seviniyorum, mutlu oluyorum. Biz rahatiz sen de rahat ol
Canım sen ne zaman test yapacaksınEvet canım sen bize umut oluyorsun kendini kötü hissetme insan bir destek görüyor kendisine ben pozitif çıkanları gördükçe mutlu oluyorum :))
İnan benimde amacım o canım heryerde görüyorum asılama zaman kaybı işte tutmuyormus falan filan yani peşin hüküm vermekte yanlıs bırde nasip bu işler vakit saat meselesi yani neyin vesile olcagnı bilmiyoruz ki buranın amacıda birbirimize destek olmak diye dusundugumden herseyimi yazmaya çalışıyorumCanım hıc öyle şey olur mu ya sen de bizim yaşadıklarımızı yaşadın çok şükür Rabbim nasip etti asıl seni ve tutan arkadaşları gördükçe bizim umudumuz artıyor ☺☺
Bende öyle düşünüyorum bi nebzede olsa pozitif enerji versem bile ne mutlu bana diyorum hayırsıyla sizleri de görücez inşaallah ben inanıyorumEvet canım sen bize umut oluyorsun kendini kötü hissetme insan bir destek görüyor kendisine ben pozitif çıkanları gördükçe mutlu oluyorum :))
Tabiki hamile kalsak bile hic birimizin garantisi yok yasadik biliyoruz. Ama insallah hayirlisiyla aliriz kucaklarimiza saglikla dedigin gibiYa bende öyleyim baskalarına da seviniyorum ediyorum öyle bişey gecmiyor aklımdan kesinlikle ama nebileyim herkes farklı sonucta zaten degsık bi duygusallık var garip oldum canım cok sagol böyle düşünmene sevindimdiyorum ya hep dua ediyorum verecek sizlerede inşaallah Rabbim birde benimde garantisi yokki ne yasıcaz bilmiyoz hayırlısı ile saglıkla alırım inşaallah kucagma