Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım birde sen testi 11. Gün yapmıştın sanki aşılama gününü birinci gün olarak mı saymıştın ben bi sonraki günden başlayarak sayıyorum da
Hatirliyorum asilamayi 1.gün sayiyordu arkadasimiz bizim hesaba gore 10.gunde cikti aslinda ve ben bu kadar erken cikmasindan dolayi ikiz olabilir mi diye dusunmuyor degilim cunku ikizlerdr betahcg fazla oldugundan kana ve idrara daha cabuk geciyor

Canım birde sen testi 11. Gün yapmıştın sanki aşılama gününü birinci gün olarak mı saymıştın ben bi sonraki günden başlayarak sayıyorum da
Aşılama günü 1. Gün sayılıyor bende 11. Gün yaptım evet canım. 1. Gün le 1 gün oldu aynı şeyler değil zaten kızlar özellikle bende doktoruma söyledim bunu yani aşılamanın 12. Günü kan tahlili istedi benden

Evet canm doğru hatırlıyorsun valla iki taraftan kasıklarıma bıcak saplanır gibi olduğundan bende ikiz olabilir mi ki diye düşünmedim değil ama hayırlısı bakalım canım genede cok yuksek değil değer normal aslında suan 4. Hafta içinde 4agustosta 4 hafta dolacak adet tarihim ozaman hatta doktor ogünde bi kan tahlili istedi haftaya cumartesi de bi muayene edelim dedi

Haftasina gore deger normal suan evet ama katlaması masallahhhh cok iyi boyle giderse haftasina gore one gececek saglikli olsun ya olsunlar da gerisi onemli degil.

Canım benim o zaman yarın 11. Gün oluyor
İnşaallah vardır canım da çıkar ama herkesin aynınolacak diye bişey yok sakın üzülme cıkmazsada olurmu. Kızlar inanın kendimi kötü hissediyorum sizin de istediğinizi biliyorum ya hem cevap vermeye rahatlatmaya çalışıyorum hemde imrendirmek istemiyorum kendimde yasadıgım için bu durumları nasıl davrancagmı sasırıyorum ama inanın cok istiyorum dua ediyorum cok samimiyim bu konuda

Ayy sacmalama rahat ol napalim olursa olur olmazsa dunyanin sonu degil. Ayrica imrendirmek degil asla benim dusuk yaptigimdaki gebeligimde ekim annelerine yaziyodum orda baya dost olmustuk. Ben hala onlari takip ediyorum gordukce seviniyorum, mutlu oluyorum. Biz rahatiz sen de rahat ol

Canım hıc öyle şey olur mu ya sen de bizim yaşadıklarımızı yaşadın çok şükür Rabbim nasip etti asıl seni ve tutan arkadaşları gördükçe bizim umudumuz artıyor

Canım hıc öyle şey olur mu ya sen de bizim yaşadıklarımızı yaşadın çok şükür Rabbim nasip etti asıl seni ve tutan arkadaşları gördükçe bizim umudumuz artıyor ☺☺
Sende 23 ünde yaptırdın aşılama sanırım burdan bir arkadaşla benim aşılama günü aynıydı ama sendin sanırım :) evet bende yarın yapmayı düşünüyorum bazen pazartesiyi bekleyeyim diyorum bakalım kısmet

Evet canım sen bize umut oluyorsun kendini kötü hissetme insan bir destek görüyor kendisine ben pozitif çıkanları gördükçe mutlu oluyorum :))

Ya bende öyleyim baskalarına da seviniyorum ediyorum öyle bişey gecmiyor aklımdan kesinlikle ama nebileyim herkes farklı sonucta zaten degsık bi duygusallık var garip oldum canım cok sagol böyle düşünmene sevindim diyorum ya hep dua ediyorum verecek sizlerede inşaallah Rabbim birde benimde garantisi yokki ne yasıcaz bilmiyoz hayırlısı ile saglıkla alırım inşaallah kucagma

Canım hıc öyle şey olur mu ya sen de bizim yaşadıklarımızı yaşadın çok şükür Rabbim nasip etti asıl seni ve tutan arkadaşları gördükçe bizim umudumuz artıyor ☺☺
İnan benimde amacım o canım heryerde görüyorum asılama zaman kaybı işte tutmuyormus falan filan yani peşin hüküm vermekte yanlıs bırde nasip bu işler vakit saat meselesi yani neyin vesile olcagnı bilmiyoruz ki buranın amacıda birbirimize destek olmak diye dusundugumden herseyimi yazmaya çalışıyorum

Evet canım sen bize umut oluyorsun kendini kötü hissetme insan bir destek görüyor kendisine ben pozitif çıkanları gördükçe mutlu oluyorum :))
Bende öyle düşünüyorum bi nebzede olsa pozitif enerji versem bile ne mutlu bana diyorum hayırsıyla sizleri de görücez inşaallah ben inanıyorum

Tabiki hamile kalsak bile hic birimizin garantisi yok yasadik biliyoruz. Ama insallah hayirlisiyla aliriz kucaklarimiza saglikla dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…