Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar 1 saat sonra gidicem hastaneye kan testi icin ama benim pembe lekelenmem oldu bugun de biraz karnim agrimisti. Biraz moralim bozuldu. Belki de regl olcam. Benim hep lekelenmeyle basliyo cunku bi kac gun oncesinden.

Kizlar 1 saat sonra gidicem hastaneye kan testi icin ama benim pembe lekelenmem oldu bugun de biraz karnim agrimisti. Biraz moralim bozuldu. Belki de regl olcam. Benim hep lekelenmeyle basliyo cunku bi kac gun oncesinden.
Ay hadi ya 🙄 Ah ne desem bilemedim ya 😞 bende de öyle lekenlemeyle başlar hep. Ama inşAllah seninki öyle değildir bu sefer ama ne olursa olsun üzülmek yok pes etmekte yok Rabbim pozitif sonucu görmeni nasip edecektir inşAllah🤲

Ay hadi ya 🙄 Ah ne desem bilemedim ya 😞 bende de öyle lekenlemeyle başlar hep. Ama inşAllah seninki öyle değildir bu sefer ama ne olursa olsun üzülmek yok pes etmekte yok Rabbim pozitif sonucu görmeni nasip edecektir inşAllah🤲
Insallah bir gun olacak da bakalim psikolojimiz sağlam kalacak mı acaba 😁 yine haber verecegim son durumla ilgili ayy yeter saldım kendimi nolcaksa olsun 🤪

Ben 4 ünde yapacaktım ama içimden yarın yapsam mı acaba diyorum karışık kafam yani canım ya
Benimde öyle. Aslında ben ilk aşılamamda böyle olmamıştım hiç test yapmayı düşünmedim adetim 5 gün geçti yine de test yapmamıştım sonra adet olmuştum. Ama bu sefer test yapasım var öylemi pazartesiyi beklemeden yarın yapasım var ama acayip tedirginim

Asilama oldugu icin adet gunum degisir diye dusunuyorum ama ayin 5 inde adet gunum. Son adet 8 temmuz. O kadar regl belirtisi var ki baş agrisi halsizlik kasik agrisi lekelenme. Bakalim sonuc ne cikacak. Hic olmazsa beklentiden kurtulurum negatif cikarsa.
Anladım canım haklısın en azından kendini diğer aya hazırlarsın kafanı toparlarsın en kötü ihtimalle ama inşallah kötü düşünmeyelim pozitif olsun

Benimde öyle. Aslında ben ilk aşılamamda böyle olmamıştım hiç test yapmayı düşünmedim adetim 5 gün geçti yine de test yapmamıştım sonra adet olmuştum. Ama bu sefer test yapasım var öylemi pazartesiyi beklemeden yarın yapasım var ama acayip tedirginim
Bence biz yarın bi deneyelim çıkmazsa da daha günü gelmedi diyip bekleriz 😂

Kızlar ben şok oldum. Eve geldim testin sonucuna bakmadan once bi idrar testi daha yaptim. Arkasindan sonuca bi baktim 3,85 cikmis. Bu 5 tl lik testler bu kadar hassas mı yani 😁

Eklentiler

• 1596314509299188129355036103799.jpg
    1596314509299188129355036103799.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 92
X