- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.321
Kesinlikle yaz ben buralardayım hep iyice psikolojimi bozdu bu durumlar çünküO hesaplama konusunda biraz karisti kafam bilemiyorum eger asilama 1.gun sayiliyorsa benim 13.gunde cikti silik cizgisorma sorma valla butun testlerimde var o sonradan cikan kuruma cizgileri ama artik yemezler cok gorduk negatifleri bakalim gece gec saatte de olsa yazarim buraya sonucu
Maşallah darısı bizlere hamilelerin duası kabul olur diyorlar dua et bizim içinEvet canım 293 cıktı cok sukurhaftaya cagırdu doktorum. A ben görmedim canom hemen bakıyorum
Benim de cok bozuldu psikolojim her duygusal durumda agliyorum en ufak bi terslikte sinirleniyorum, surekli eski yazanlari okuyorum asilamadan sonra kim ne zaman pozitif gormus, kim nasil dusuk yapmis, belirtileri falan derken kafayi yedik.Kesinlikle yaz ben buralardayım hep iyice psikolojimi bozdu bu durumlar çünküinşAllah önce senden sonra benden pozitif sonuç haberi alırız
Bir de seninki de erken gebelik testi mi normal kaset test mi acabaValla tam saymadim ama 5 dk icinde cikmistir testi yaptim gittim su ictim odaya geldim o arada belirmisti
Normal kaset test internetten almistim surelab ismi. Laboquicki de ayni firma uretiyormus.Bir de seninki de erken gebelik testi mi normal kaset test mi acaba
Al benden de o kadarBenim de cok bozuldu psikolojim her duygusal durumda agliyorum en ufak bi terslikte sinirleniyorum, surekli eski yazanlari okuyorum asilamadan sonra kim ne zaman pozitif gormus, kim nasil dusuk yapmis, belirtileri falan derken kafayi yedik.
Insallah atlaticaz iyi ya da kotu her iki sonuca da hazirladim kendimi.Al benden de o kadaraynı durumları yaşıyorum annem bile dedi senin psikolojin iyi değil ne olmuş sana diye
Belki ondan çok çok siliktir :) hadi bakalım hayırlısııNormal kaset test internetten almistim surelab ismi. Laboquicki de ayni firma uretiyormus.
Olsun canım ver aklından vıkar enazından hayırlısıyla vardır inşaallahOh sen de gördün iyi bari gercekten varmısevet cok fazla silik o yuzden bekleme taraftariyim ama eşim gece gidelim acilde yaptiralim dedi ikna edemiyorum. Bakalim mecbur gece gidip kan verecegim.
Aminn inşaallah valla hep aklımdasınız sizde hayırlısıyla güzel haberler alın inşaallahMaşallah darısı bizlere hamilelerin duası kabul olur diyorlar dua et bizim için
Canım senin adına o kadar çok sevindim ki Rabbim bizede nasip etsin senin ilk aşılaman mıydıOlsun canım ver aklından vıkar enazından hayırlısıyla vardır inşaallahama yoksada üzülme tamam mı busefer olmazsa bir sonrakınde olur kuzum
Canım kan sonucunu bekliyorum heyecanlaInsallah atlaticaz iyi ya da kotu her iki sonuca da hazirladim kendimi.
Ne zaman cikacakCanım kan sonucunu bekliyorum heyecanla
Allah razı olsun tez zamanda sizlere de yasatsn inşaallah canm. Evet ilktiCanım senin adına o kadar çok sevindim ki Rabbim bizede nasip etsin senin ilk aşılaman mıydı
Ya canım benim daha var da senin kan sonucunu yaniNe zaman cikacakHaydi Bismillah
Ya bizim için dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuşAllah razı olsun tez zamanda sizlere de yasatsn inşaallah canm. Evet ilkti
Yaaa of bende kafa mı kaldı sabahtan beri kiz kardesime de boyle yaptim yanlis anlamisimYa canım benim daha var da senin kan sonucunu yani
Ediyorum canım Rabbim hayırsıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize inşaallahYa bizim için dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş
Tamam canım görüşmek üzereYaaa of bende kafa mı kaldı sabahtan beri kiz kardesime de boyle yaptim yanlis anlamisiminsallah bakalim ay hic istemiyorum kan testi aslinda negatif cikar diye ama yok ikna edemiyorum gece gorusmek uzere
Canım birde sen testi 11. Gün yapmıştın sanki aşılama gününü birinci gün olarak mı saymıştın ben bi sonraki günden başlayarak sayıyorum daEdiyorum canım Rabbim hayırsıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize inşaallah