Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kesinlikle yaz ben buralardayım hep iyice psikolojimi bozdu bu durumlar çünkü inşAllah önce senden sonra benden pozitif sonuç haberi alırız

Kesinlikle yaz ben buralardayım hep iyice psikolojimi bozdu bu durumlar çünkü inşAllah önce senden sonra benden pozitif sonuç haberi alırız
Benim de cok bozuldu psikolojim her duygusal durumda agliyorum en ufak bi terslikte sinirleniyorum, surekli eski yazanlari okuyorum asilamadan sonra kim ne zaman pozitif gormus, kim nasil dusuk yapmis, belirtileri falan derken kafayi yedik.

Benim de cok bozuldu psikolojim her duygusal durumda agliyorum en ufak bi terslikte sinirleniyorum, surekli eski yazanlari okuyorum asilamadan sonra kim ne zaman pozitif gormus, kim nasil dusuk yapmis, belirtileri falan derken kafayi yedik.
Al benden de o kadar aynı durumları yaşıyorum annem bile dedi senin psikolojin iyi değil ne olmuş sana diye

Oh sen de gördün iyi bari gercekten varmıs evet cok fazla silik o yuzden bekleme taraftariyim ama eşim gece gidelim acilde yaptiralim dedi ikna edemiyorum. Bakalim mecbur gece gidip kan verecegim.
Olsun canım ver aklından vıkar enazından hayırlısıyla vardır inşaallah ama yoksada üzülme tamam mı busefer olmazsa bir sonrakınde olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…