- 8 Nisan 2011
- 1.990
- 2.029
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.301
Ay insallahhhCanım ilk yaptığın testte sen görmüşsün bunda da bu şekilde çıktıysa bence var gibi geldi kan sonucunu heyecanla bekliyoruz inşallah çifte bayram olur size
Ben de öyle canım inşallah kan sonucunda pozitif çıkar sizin böyle sonuçlarınızı gördükçe kendimmiş gibi mutlu oluyorumAy insallahhhcok dua ettim hepimiz icin
İnsallah hepimizinki pozitif cıkar ben de cok seviniyorum duydugumda gordugumde. Cunku herkes uzun zamandir ugrasiyor, maddi manevi yipratiyor, bebek isteyip sahip olamamak cok zor. Yasamayan da anlamiyor, cabucak sahip olanlar hafife aliyor, kiymetini de bilmiyor.Ben de öyle canım inşallah kan sonucunda pozitif çıkar sizin böyle sonuçlarınızı gördükçe kendimmiş gibi mutlu oluyorum
Çok haklısın bunu yaşamayan anlayamaz çevremdekiler bebek istiyoruz diyor 2 ay sonra hamile dediğin gibi kıymetini de bilmiyor ne diyelim inşallah Allah bizede nasip etsinİnsallah hepimizinki pozitif cıkar ben de cok seviniyorum duydugumda gordugumde. Cunku herkes uzun zamandir ugrasiyor, maddi manevi yipratiyor, bebek isteyip sahip olamamak cok zor. Yasamayan da anlamiyor, cabucak sahip olanlar hafife aliyor, kiymetini de bilmiyor.
İnsallah hepimizinki pozitif cıkar ben de cok seviniyorum duydugumda gordugumde. Cunku herkes uzun zamandir ugrasiyor, maddi manevi yipratiyor, bebek isteyip sahip olamamak cok zor. Yasamayan da anlamiyor, cabucak sahip olanlar hafife aliyor, kiymetini de bilmiyor.
Aaaayyy canım ikisinde de aynı siliklikte çıktıysa inşAllah vardır ya bize de yaz hemen kan sonucunu öğrenince meraklandım, heyecanlandım, inşAllah vardır canım pozitifi görürsün. Gerçekten öyle çabucak ulaşan kıymetini bilemiyor maalesef Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi eylesin hepimizi. Sanırım ben de pazartesiyi beklemeden yapıcam bu sefer test yarın sabah yapmayı düşünüyorum eşimi eczaneye gönderdimÇok haklısın bunu yaşamayan anlayamaz çevremdekiler bebek istiyoruz diyor 2 ay sonra hamile dediğin gibi kıymetini de bilmiyor ne diyelim inşallah Allah bizede nasip etsin
Ya evet silik cikti ama fazla silikAaaayyy canım ikisinde de aynı siliklikte çıktıysa inşAllah vardır ya bize de yaz hemen kan sonucunu öğrenince meraklandım, heyecanlandım, inşAllah vardır canım pozitifi görürsün. Gerçekten öyle çabucak ulaşan kıymetini bilemiyor maalesef Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi eylesin hepimizi. Sanırım ben de pazartesiyi beklemeden yapıcam bu sefer test yarın sabah yapmayı düşünüyorum eşimi eczaneye gönderdimama çok korkuyorum ümit etmekte güzeldi olumsuz sonuç görmekten korkmaya başladım
Benim bugün 10. Gün ben 12. Gün yapmam lazım aslında ama panikledim yarın yapayım dedim varsa hafifte olsa çıkar inşAllah ama inanılmaz korkuyorum ya. Eşinde haklı :)) hadi bakalım inşAllah vardır ve pozitifi görürsün çok çok çok amin çok umut doluyor insan böyle oluncaYa evet silik cikti ama fazla silikne var ne yok bakalim kan testinde eger cikarsa kesin 5-10 arasi cikar diye tahmin ediyorum doktor kaale bile almaz. Ben evde takip etmek istiyodum idrardan ama bayramin 4.gunu test gunum o gun kan vereyim dedim, eşim illa bu gece yaptiralim diye tutturdu. Insallah vardir da saglikla ilerler biraz korktum bu kadar silik cikmasina acikcasi. Senin kacinci gunun? Umarim senin de pembis cizgi cikar ve saglikla kucagina alirsin hadi bakalim cok heyecanli
Kaç dakika da çıktı silik çizgilerYa evet silik cikti ama fazla silikne var ne yok bakalim kan testinde eger cikarsa kesin 5-10 arasi cikar diye tahmin ediyorum doktor kaale bile almaz. Ben evde takip etmek istiyodum idrardan ama bayramin 4.gunu test gunum o gun kan vereyim dedim, eşim illa bu gece yaptiralim diye tutturdu. Insallah vardir da saglikla ilerler biraz korktum bu kadar silik cikmasina acikcasi. Senin kacinci gunun? Umarim senin de pembis cizgi cikar ve saglikla kucagina alirsin hadi bakalim cok heyecanli
Ben de 10.gün ve 11.gün test yapmistim bi arkadasin 11.gun idrar testi pozitif cikinca ama negatifi gordum. Ilk kez bu sabah o kadar silik cikti. Bu arada hesaplarken ben asilama gununu saymadim hic. Asilamadan sonraki gunden basladim saymaya. Yani cikmayadabilirBenim bugün 10. Gün ben 12. Gün yapmam lazım aslında ama panikledim yarın yapayım dedim varsa hafifte olsa çıkar inşAllah ama inanılmaz korkuyorum ya. Eşinde haklı :)) hadi bakalım inşAllah vardır ve pozitifi görürsün çok çok çok amin çok umut doluyor insan böyle olunca
Valla tam saymadim ama 5 dk icinde cikmistir testi yaptim gittim su ictim odaya geldim o arada belirmistiKaç dakika da çıktı silik çizgiler
Ben aşılama gününü bir sayıyorumValla tam saymadim ama 5 dk icinde cikmistir testi yaptim gittim su ictim odaya geldim o arada belirmisti
Ayy cook sevindim canım hadi inşaallah yaKızlar günaydin. Bu sabah da test yaptım. Gozlerim mi yanlis goruyor kafayi mi yedim yoksa test mi hatali bilmiyorum ama 2 dk sonra o kadar silik pembe bir cizgi cikti ki varsa eger suan deger 6-7 falandir o kadarbugun 12.gun asilamadan sonra. Size foto atsam da gorunmez. O yuzden yarin yine yapicam bakalim koyulascak mi insallah vardir da koyulasir rabbim aci halimize
O hesaplama konusunda biraz karisti kafam bilemiyorum eger asilama 1.gun sayiliyorsa benim 13.gunde cikti silik cizgiBen aşılama gününü bir sayıyorumdün inanılmaz ağrım varken bugün hiç yok. Çok ilginç gerçekten kendimi dinlemekten yoruldum. Ayrıca ilk 10 dakika içinde belirdiyse olma ihtimali çok yüksek canım 10 dakkadan sonra çift çizgi çıkabiliyor benim önceki aylarda negatif olduğu halde 1 saat sonra falan çift çizgi belirmişti de ilk 10 dakkadakini baz alın diyorlar o yüzden
Merhabaaaa sen naptin bugun test yaptirdin mi tekrarAyy cook sevindim canım hadi inşaallah ya
Bu arada dün sabah yazmistim belimden bacaklarima vuran bi agrim vardi ama gecti simdi hic bisey hissetmiyorum ben de.Ben aşılama gününü bir sayıyorumdün inanılmaz ağrım varken bugün hiç yok. Çok ilginç gerçekten kendimi dinlemekten yoruldum. Ayrıca ilk 10 dakika içinde belirdiyse olma ihtimali çok yüksek canım 10 dakkadan sonra çift çizgi çıkabiliyor benim önceki aylarda negatif olduğu halde 1 saat sonra falan çift çizgi belirmişti de ilk 10 dakkadakini baz alın diyorlar o yüzden
Evet canım 293 cıktı cok sukurMerhabaaaa sen naptin bugun test yaptirdin mi tekrarinsallah bol bol katlanmistir senin baya erken gosterdi kendini erkek olabilir. Sen de bak bakalim koydum fotosunu olabilir mi
Harika bir deger ikiz falan olabilir mi acabaEvet canım 293 cıktı cok sukurhaftaya cagırdu doktorum. A ben görmedim canom hemen bakıyorum
Valla bende bukadar beklemiyordum cok.şükür Allah ımaHarika bir deger ikiz falan olabilir mi acabamasallah cok guzel artmis cunku boyle devam eder insallah
Canım baya silik var gibi inşaallah ya2.ye tekrar yaptim inanmayip onda daha net cikti sanki atayim bi bakin bakalim
Oh sen de gördün iyi bari gercekten varmısCanım baya silik var gibi inşaallah yaistersen pazartesi bi kan ver