Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de öyle canım inşallah kan sonucunda pozitif çıkar sizin böyle sonuçlarınızı gördükçe kendimmiş gibi mutlu oluyorum
İnsallah hepimizinki pozitif cıkar ben de cok seviniyorum duydugumda gordugumde. Cunku herkes uzun zamandir ugrasiyor, maddi manevi yipratiyor, bebek isteyip sahip olamamak cok zor. Yasamayan da anlamiyor, cabucak sahip olanlar hafife aliyor, kiymetini de bilmiyor.

Çok haklısın bunu yaşamayan anlayamaz çevremdekiler bebek istiyoruz diyor 2 ay sonra hamile dediğin gibi kıymetini de bilmiyor ne diyelim inşallah Allah bizede nasip etsin

Çok haklısın bunu yaşamayan anlayamaz çevremdekiler bebek istiyoruz diyor 2 ay sonra hamile dediğin gibi kıymetini de bilmiyor ne diyelim inşallah Allah bizede nasip etsin
Aaaayyy canım ikisinde de aynı siliklikte çıktıysa inşAllah vardır ya bize de yaz hemen kan sonucunu öğrenince meraklandım, heyecanlandım, inşAllah vardır canım pozitifi görürsün. Gerçekten öyle çabucak ulaşan kıymetini bilemiyor maalesef Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi eylesin hepimizi. Sanırım ben de pazartesiyi beklemeden yapıcam bu sefer test yarın sabah yapmayı düşünüyorum eşimi eczaneye gönderdim ama çok korkuyorum ümit etmekte güzeldi olumsuz sonuç görmekten korkmaya başladım

Ya evet silik cikti ama fazla silik ne var ne yok bakalim kan testinde eger cikarsa kesin 5-10 arasi cikar diye tahmin ediyorum doktor kaale bile almaz. Ben evde takip etmek istiyodum idrardan ama bayramin 4.gunu test gunum o gun kan vereyim dedim, eşim illa bu gece yaptiralim diye tutturdu. Insallah vardir da saglikla ilerler biraz korktum bu kadar silik cikmasina acikcasi. Senin kacinci gunun? Umarim senin de pembis cizgi cikar ve saglikla kucagina alirsin hadi bakalim cok heyecanli

Benim bugün 10. Gün ben 12. Gün yapmam lazım aslında ama panikledim yarın yapayım dedim varsa hafifte olsa çıkar inşAllah ama inanılmaz korkuyorum ya. Eşinde haklı :)) hadi bakalım inşAllah vardır ve pozitifi görürsün çok çok çok amin çok umut doluyor insan böyle olunca

Kaç dakika da çıktı silik çizgiler

Ben de 10.gün ve 11.gün test yapmistim bi arkadasin 11.gun idrar testi pozitif cikinca ama negatifi gordum. Ilk kez bu sabah o kadar silik cikti. Bu arada hesaplarken ben asilama gununu saymadim hic. Asilamadan sonraki gunden basladim saymaya. Yani cikmayadabilir

Valla tam saymadim ama 5 dk icinde cikmistir testi yaptim gittim su ictim odaya geldim o arada belirmisti
Ben aşılama gününü bir sayıyorum dün inanılmaz ağrım varken bugün hiç yok. Çok ilginç gerçekten kendimi dinlemekten yoruldum. Ayrıca ilk 10 dakika içinde belirdiyse olma ihtimali çok yüksek canım 10 dakkadan sonra çift çizgi çıkabiliyor benim önceki aylarda negatif olduğu halde 1 saat sonra falan çift çizgi belirmişti de ilk 10 dakkadakini baz alın diyorlar o yüzden

Ayy cook sevindim canım hadi inşaallah ya

O hesaplama konusunda biraz karisti kafam bilemiyorum eger asilama 1.gun sayiliyorsa benim 13.gunde cikti silik cizgi sorma sorma valla butun testlerimde var o sonradan cikan kuruma cizgileri ama artik yemezler cok gorduk negatifleri bakalim gece gec saatte de olsa yazarim buraya sonucu

Bu arada dün sabah yazmistim belimden bacaklarima vuran bi agrim vardi ama gecti simdi hic bisey hissetmiyorum ben de.

Harika bir deger ikiz falan olabilir mi acaba masallah cok guzel artmis cunku boyle devam eder insallah
Valla bende bukadar beklemiyordum cok.şükür Allah ıma ikizsede kısmet artık olsun saglıklı hayırlı evlat olsunlarda. canım baya yazısmıssınız ben hiç görmedim bunları hala testini bulamadım görür görmez yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…