- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.141
Allah razı olsun canım inşaallahCanım hic sıkma canını ama kendim hamileymiş gibi mutlu oldum suan inşallah sağ sağlim kucağına alırsın kuzucum
Sağol canım amin inşaallah göreceksiniz inanın dua edin olacakkan cıktı canım yazdım görmedin sanırım pozitif 43.72
Evet canım sonradan gördüm yazdım çıktığınıAaa canım kan bile çıkmış diğer mesajlarınyeni görüyorum korkma kalbini bozma çok şükür pozitifi görmüşsün çok sevindim inanki ya. Sendikalar etmeye devam et işten güçten uzak dur :) eşine de çok güzel söylemişsin Rabbim bozmasın mutluluğunuzu inşAllah
Haydi bizleri de umutlandır kaçıncı aşılaman,sorun neydi,belirtilerin falan azıcık umutlanalımzaten şuan çok umutlandım sonucunla çok şükür gözünüz aydın sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşAllah
Teşekkürler canım bende 41 gün Meryem süresi falan okudum geçtiğimi aylarda şimdilerde de sürekli dua ediyorum hergün Yasin falan okumaya çalışıyorum ama bunu duymamıştım Rabbim nasip eder inşallahBuydu. O gün okunmasi gerekiyordu ama normal zamanlarda da okunabilir neden olmasin. Allah kabul eder
Hayırlı olsun kuzumm çok sevindimmKan sonucum 43.72 kızlar doktoruma attım pozitif inşaallah yukselir bayramın ikinci günü tekrar yaptır dedi degerim düşük dimi hocam erken olduğundan mı dedim Bat ı sordu 4agustos dedim cok erken dedi bakalım inşaallah hayırsıyla artar kızlar içime tedirginlik düştü öyle deyince nebileyim su doktorun söyle konusmasına sinir oluyom insan biraz moral verir ya
Bende bu mesajı görmemişimEvet canım sonradan gördüm yazdım çıktığını
Amin sağol canım darısı basınaHayırlı olsun kuzumm çok sevindimm
İnşallah kuzum ama ben seninkine daha çok sevindim çünkü benim için daha erkenAmin sağol canım darısı basına
Allah razı olsun Rabbim aratmasın ya çok zorİnşallah kuzum ama ben seninkine daha çok sevindim çünkü benim için daha erken
Sağolasın canım bilgilerin için :) bende idrara çok çıkıyorum ama çok aşırı su içiyorum benim idrara çıkışım o sebepten göğüs ağrım zaten hep vardı çatlatma iğnesini yaptığımdan beri benim elde var sıfır şu anBelirtilere gelince kızlar aşılamadan sonra ilk beş gün kasık sancım oldu ama sonra 7. 8. Gün adet sancısı gibi hafif hafif kasıklarım sancıdı burda da yazmıstım zaten. 8.gün göğüslerimde acımaya başladı hala da acıyor. Arada baş dönmesi ufak mide bulantıları hissettim ama ben bunları ilaca bagladım ilacım pazartesi bitti hala ara ara bulantı ve baş dönmesi var. He bide en önemlisi çok sık idrara cıkıyordum ordan da aslında biraz anlamıştım ama gebeliğe yormadım hiç birini hayal kırıklıgı olmasın diye. Aklıma gelen bunlar ama siz gene sorun varsa merak ettiginz ben yasadıysam anlatırım
Rica ederim canım ama bende çok su içmeye calısıyorum haberin olsun zaten su içtikce heöen tuvalete kosuyorum sen yine pozitif düşün pozitif olsunSağolasın canım bilgilerin için :) bende idrara çok çıkıyorum ama çok aşırı su içiyorum benim idrara çıkışım o sebepten göğüs ağrım zaten hep vardı çatlatma iğnesini yaptığımdan beri benim elde var sıfır şu anAma olumlu hissetmek istiyorum olumlu düşünüyorum pozitif göreceğim siye düşünüyorum hayırlısı artık bakalım
Siz böyle anlattıkça bende bi değişik oluyorum bende sık idrara çıkıyorum daha önceki hamileliğimdede böyle olmuştumRica ederim canım ama bende çok su içmeye calısıyorum haberin olsun zaten su içtikce heöen tuvalete kosuyorum sen yine pozitif düşün pozitif olsun
İnşaallah diyelim ozamanSiz böyle anlattıkça bende bi değişik oluyorum bende sık idrara çıkıyorum daha önceki hamileliğimdede böyle olmuştum
Eğer aşılama gununu de sayarsak bugun 10.günüm ve sadece catlatma ignesinin etkisi devam ediyor mu denemek icin idrar testi yaptimBaşka test yapacak olan yok mu azıcık heyecanlanalım
Ay birden görünce heyecanlandım panik oldumEğer aşılama gununu de sayarsak bugun 10.günüm ve sadece catlatma ignesinin etkisi devam ediyor mu denemek icin idrar testi yaptimetkisi gecmis bilginize
Insallah ama sanki tutmadi gibi geliyorAy birden görünce heyecanlandım panik oldumHaydi inşAllah gerçek testin pozitif çıkar
Çatlatma iğnesi yapınca test yapınca pozitif mi çıkıyor hiç denememiştim
Aşılamanın 10.günü çatlatmanın da 12.günü günü oluyor aşağı yukarı. Aşılamadan önce sadece çatlatma iğnesiyle denemiştik 12.gün etkisi gecer demişti doktor yani normal etkisinin geçmesi inşaallah iki gün sonra seninde güzel haberlerini alırız canımEğer aşılama gununu de sayarsak bugun 10.günüm ve sadece catlatma ignesinin etkisi devam ediyor mu denemek icin idrar testi yaptimetkisi gecmis bilginize
Şimdi idrar testi yapsk doğru sonuç çıkrmaz mı 10. günündeyim ben aşılamanınInsallah ama sanki tutmadi gibi geliyorSenin kacinci gün ? 12.gün yapicam tekrar testi. Evet catlatma ignesi pozitif cikariyor idrar testlerini. Kanda da cikiyor. Ondan doktorlar garanti olsun diye 14.gun kan testi istiyor.
Belki cıkabilir ama kafa karıştırıcı olabilir 12.günü en azından beklenmeli bence bende 11.gün yaptım catlatmanın etkisi gecti diye ama genede bugün sonucu almadan içim rahat etmediŞimdi idrar testi yapsk doğru sonuç çıkrmaz mı 10. günündeyim ben aşılamanın