Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol canım amin inşaallah göreceksiniz inanın dua edin olacak kan cıktı canım yazdım görmedin sanırım pozitif 43.72
Evet canım sonradan gördüm yazdım çıktığını

Buydu. O gün okunmasi gerekiyordu ama normal zamanlarda da okunabilir neden olmasin. Allah kabul eder
Teşekkürler canım bende 41 gün Meryem süresi falan okudum geçtiğimi aylarda şimdilerde de sürekli dua ediyorum hergün Yasin falan okumaya çalışıyorum ama bunu duymamıştım Rabbim nasip eder inşallah

Hayırlı olsun kuzumm çok sevindimm

Evet canım sonradan gördüm yazdım çıktığını
Bende bu mesajı görmemişim canım öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepsinin kat kat fazlasını sen yaşa inşaallah
İlk aşılamamdı. Zamanında belli sorunlar oldu eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ikibucuk sene olmustu ama hiç bi zaman olmaz denmemişti sansımız düşüktü sadece. Geçen yıl ekimde bi kimyasal gebeliğim oldu ondan sonra adetim tam düzenine oturmadı nedense mayısta doktora gittim kist olmuş yumurtlayamamısım falan doğum kontrol hapı kullandım bi ay o sürede de bütün testler yapıldı benim eşimin hepsi güzel cıktı şükür önce sadece çatlatma iğnesiyle denedik olmadı sonra asılama yaptık cok şükür Rabbim nasip etti kısaca hikayem bu canım

Belirtilere gelince kızlar aşılamadan sonra ilk beş gün kasık sancım oldu ama sonra 7. 8. Gün adet sancısı gibi hafif hafif kasıklarım sancıdı burda da yazmıstım zaten. 8.gün göğüslerimde acımaya başladı hala da acıyor. Arada baş dönmesi ufak mide bulantıları hissettim ama ben bunları ilaca bagladım ilacım pazartesi bitti hala ara ara bulantı ve baş dönmesi var. He bide en önemlisi çok sık idrara cıkıyordum ordan da aslında biraz anlamıştım ama gebeliğe yormadım hiç birini hayal kırıklıgı olmasın diye. Aklıma gelen bunlar ama siz gene sorun varsa merak ettiginz ben yasadıysam anlatırım

Sağolasın canım bilgilerin için :) bende idrara çok çıkıyorum ama çok aşırı su içiyorum benim idrara çıkışım o sebepten göğüs ağrım zaten hep vardı çatlatma iğnesini yaptığımdan beri benim elde var sıfır şu an Ama olumlu hissetmek istiyorum olumlu düşünüyorum pozitif göreceğim siye düşünüyorum hayırlısı artık bakalım

Rica ederim canım ama bende çok su içmeye calısıyorum haberin olsun zaten su içtikce heöen tuvalete kosuyorum sen yine pozitif düşün pozitif olsun

Rica ederim canım ama bende çok su içmeye calısıyorum haberin olsun zaten su içtikce heöen tuvalete kosuyorum sen yine pozitif düşün pozitif olsun
Siz böyle anlattıkça bende bi değişik oluyorum bende sık idrara çıkıyorum daha önceki hamileliğimdede böyle olmuştum

Eğer aşılama gununu de sayarsak bugun 10.günüm ve sadece catlatma ignesinin etkisi devam ediyor mu denemek icin idrar testi yaptim etkisi gecmis bilginize
Ay birden görünce heyecanlandım panik oldum Haydi inşAllah gerçek testin pozitif çıkar
Çatlatma iğnesi yapınca test yapınca pozitif mi çıkıyor hiç denememiştim

Ay birden görünce heyecanlandım panik oldum Haydi inşAllah gerçek testin pozitif çıkar
Çatlatma iğnesi yapınca test yapınca pozitif mi çıkıyor hiç denememiştim
Insallah ama sanki tutmadi gibi geliyor Senin kacinci gün ? 12.gün yapicam tekrar testi. Evet catlatma ignesi pozitif cikariyor idrar testlerini. Kanda da cikiyor. Ondan doktorlar garanti olsun diye 14.gun kan testi istiyor.

Eğer aşılama gununu de sayarsak bugun 10.günüm ve sadece catlatma ignesinin etkisi devam ediyor mu denemek icin idrar testi yaptim etkisi gecmis bilginize
Aşılamanın 10.günü çatlatmanın da 12.günü günü oluyor aşağı yukarı. Aşılamadan önce sadece çatlatma iğnesiyle denemiştik 12.gün etkisi gecer demişti doktor yani normal etkisinin geçmesi inşaallah iki gün sonra seninde güzel haberlerini alırız canım

Insallah ama sanki tutmadi gibi geliyor Senin kacinci gün ? 12.gün yapicam tekrar testi. Evet catlatma ignesi pozitif cikariyor idrar testlerini. Kanda da cikiyor. Ondan doktorlar garanti olsun diye 14.gun kan testi istiyor.
Şimdi idrar testi yapsk doğru sonuç çıkrmaz mı 10. günündeyim ben aşılamanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…