- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.121
Canım yazdım aslında yarım saat falan oldu ama düşmemiş ya da cevaplaya düzgün mü basamadım bilmiyorum ki anlamadım aynı mesajı tekrar yazıyorum hemenAminnSonuc cikmadi mi hala oturdum haber bekliyorum bakalim kac cikacak
Doktorlar malesef boyle ufak degerler icin net bisey soylemiyolar. Hayirlisi olsun insallah saglikla kucagina alirsin. benim onceki gebeligimde 11.gün 16 cikmisti degerim katlanarak artmisti. Hic sikinti yapma kendine cok iyi cikmis degerinKan sonucum 43.72 kızlar doktoruma attım pozitif inşaallah yukselir bayramın ikinci günü tekrar yaptır dedi degerim düşük dimi hocam erken olduğundan mı dedim Bat ı sordu 4agustos dedim cok erken dedi bakalım inşaallah hayırsıyla artar kızlar içime tedirginlik düştü öyle deyince nebileyim su doktorun söyle konusmasına sinir oluyom insan biraz moral verir ya
Aminn inşaallah sağol canım tez zamanda yasatsın RabbimAy ne güzel açıkça çıkmış canım Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla. Darısı başımıza
Haklısın canım ama moralini bozma bat a kadar çok artacaktır sonucun ideal bence maşallahKan sonucum 43.72 kızlar doktoruma attım pozitif inşaallah yukselir bayramın ikinci günü tekrar yaptır dedi degerim düşük dimi hocam erken olduğundan mı dedim Bat ı sordu 4agustos dedim cok erken dedi bakalım inşaallah hayırsıyla artar kızlar içime tedirginlik düştü öyle deyince nebileyim su doktorun söyle konusmasına sinir oluyom insan biraz moral verir ya
Ay inşaallah amin canım ya sizdende bekliyorum güzel haberler inşaallah dün nasıl duruyon diyodunuz ya işte bugün duramıyorum asıl kalbim agzımdan cıkcak salak gibi oldumDoktorlar malesef boyle ufak degerler icin net bisey soylemiyolar. Hayirlisi olsun insallah saglikla kucagina alirsin. benim onceki gebeligimde 11.gün 16 cikmisti degerim katlanarak artmisti. Hic sikinti yapma kendine cok iyi cikmis degerinAllah tamamina erdirsin
İnşaallah öyleolur canım olacakta inşaallah hep olumlu düşündüm olumlu düşünmeye devamHaklısın canım ama moralini bozma bat a kadar çok artacaktır sonucun ideal bence maşallah
Insallah ben de sabirsizlaniyorum test yapmak icin siparis verdim sabah yarin gelirAy inşaallah amin canım ya sizdende bekliyorum güzel haberler inşaallah dün nasıl duruyon diyodunuz ya işte bugün duramıyorum asıl kalbim agzımdan cıkcak salak gibi oldum
Aminn inşaallah öyle geciririm İnşaallah hayırsıyla seninde vardır canımInsallah ben de sabirsizlaniyorum test yapmak icin siparis verdim sabah yarin gelireger ki idrarda pozitifi gorursem kan testini 15.gün yaptirmayi dusunuyorum Allah yardimcimiz olsun. Bugun simdi havalarda ucarsiniz esinle birlikte ne guzel. Bize de umut oldun Saglikla gecir gebeligini insallah
Ay anlat tabiki merak ederizAminn inşaallah öyle geciririm İnşaallah hayırsıyla seninde vardır canımvalla çok aşırı sevinebildim desem yalan olur canım bi tedirginlik oldu doktorun konusmasından sonra ama hayırsırlısıyla güzel olacak inşaallah merak ediyorsanız eşime de nasıl söylediğimi anlatabilirim
Aksam cok geç geldi benimde çok sancım vardı uyumaya calısıyodum hiç bişey demedim. Sabah kalktım hemen test yaptım işte size de attım ya sonra uyurken yanına gittim bebek aglaması yaptım testimi gösterdim gözleri yarı açık baktı öyle kaldı ee noluyo simdi ne demek bu dedi yine ağlama sesini taklit ettim güldü var mı simdi he falan bi sasırdı oda dedim bebek aglarken durcan mı böyle bakmıcan mı dedim oda sakalastı annesi uyanık ya dedi öptü falan gülmeye başladı (o salak gülüşAy anlat tabiki merak ederiz
Ya gözlerim dolduAksam cok geç geldi benimde çok sancım vardı uyumaya calısıyodum hiç bişey demedim. Sabah kalktım hemen test yaptım işte size de attım ya sonra uyurken yanına gittim bebek aglaması yaptım testimi gösterdim gözleri yarı açık baktı öyle kaldı ee noluyo simdi ne demek bu dedi yine ağlama sesini taklit ettim güldü var mı simdi he falan bi sasırdı oda dedim bebek aglarken durcan mı böyle bakmıcan mı dedim oda sakalastı annesi uyanık ya dedi öptü falan gülmeye başladı (o salak gülüş) doktorla yazıstıgımı anlattım kan tahlili yapmamız lazım tam belli olacak dedim normalde asla kaldıramazdım o uykusuzlukla o saatte kalktı gittik beraber işte bebek şakalaşmaları falan öyle Rabbim hayırlısıyla sizlere de verecek dua edin bol bol da tövbe edin kızlar ben aklıma geldikçe estağfirullah çekiyordum yanlış anlamayın günahlardan olmuyo demiyorum ama hep tövbe etmemiz lazım peygamber efendimiz(sav) bile her gece istiğfar edermiş inşaallah sizde yaşayacaksınız bu ay olmazsa bir dahaki ay ama olacak inanın
Canım benim çok sağolYa gözlerim dolduAllah daim etsin mutlulugunuzu. Ben zilhicce ayinin 3.gununde buraya atmistim bir sure onu okudum yatmadan, bir de meryem suresi okuyorum. Tövbe de ederiz Allah kabul etsin
Yaaa belliydi zaten kesin var Allah a şükür . İnşAllah bizlerde görürüz bu pozitif sonucuKızlar fikir olması için paylasıyorum kalkınca tekrar test yaptım 12.gün bugün.ama telefon da illa biraz daha silik cıkıyor daha belirgindi bugün. Kanda verdim bakalım bekliyorum
Eki Görüntüle 2668970
Hangi süre canım o, Allah kabul etsin inşallahYa gözlerim dolduAllah daim etsin mutlulugunuzu. Ben zilhicce ayinin 3.gununde buraya atmistim bir sure onu okudum yatmadan, bir de meryem suresi okuyorum. Tövbe de ederiz Allah kabul etsin
Buydu. O gün okunmasi gerekiyordu ama normal zamanlarda da okunabilir neden olmasin. Allah kabul ederHangi süre canım o, Allah kabul etsin inşallah
Canım hic sıkma canını ama kendim hamileymiş gibi mutlu oldum suan inşallah sağ sağlim kucağına alırsın kuzucumKan sonucum 43.72 kızlar doktoruma attım pozitif inşaallah yukselir bayramın ikinci günü tekrar yaptır dedi degerim düşük dimi hocam erken olduğundan mı dedim Bat ı sordu 4agustos dedim cok erken dedi bakalım inşaallah hayırsıyla artar kızlar içime tedirginlik düştü öyle deyince nebileyim su doktorun söyle konusmasına sinir oluyom insan biraz moral verir ya
Sağol canım amin inşaallah göreceksiniz inanın dua edin olacakYaaa belliydi zaten kesin var Allah a şükür . İnşAllah bizlerde görürüz bu pozitif sonucudefalarca test yaptım hep tek çizgi sanki hiç çift göremeyecekmişim gibi çok uzak geliyor . Canım İnan’ı çok sevindim ya hadi bakalım kan ne zaman çıkacak