- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.101
Duruyorum ya doktora da attım testleri kanda bakalım dedi yarın yapıcaktım simdimi gideyim dedim belki simdi yaptr der dedimNasıl duruyorsun şimdi vakit geçmek bilmiyordurEşine anlattın mı durumu. Evet benim doktorumda aşılama gümü 1. Gün 12. Gün test yapabilirsin demişti
Bu saate kadar esinize soylememeniz bile basari. Ben daha aninda aramistim kesinDuruyorum ya doktora da attım testleri kanda bakalım dedi yarın yapıcaktım simdimi gideyim dedim belki simdi yaptr der dedimyok gerek yok yarın yaptr dedi bekliyorum bakalım. Eşime söylemedim daha telefonda söylemek istemedim işte şuan geç gelicek biraz hatta kandan sonramı söylesem diye bile düşünüyorum kararsızım sizce napayım kızlar? Buarada bida kaset test yaptım arkasından oda hemen belirdi
Hmm ben beraber test yaptınız diye düşündüm :) madem sürpriz yapma gibi bir niyetiniz falan varsa söylemeyin bekleyin kanda da netleşsin öyle söyleyinDuruyorum ya doktora da attım testleri kanda bakalım dedi yarın yapıcaktım simdimi gideyim dedim belki simdi yaptr der dedimyok gerek yok yarın yaptr dedi bekliyorum bakalım. Eşime söylemedim daha telefonda söylemek istemedim işte şuan geç gelicek biraz hatta kandan sonramı söylesem diye bile düşünüyorum kararsızım sizce napayım kızlar? Buarada bida kaset test yaptım arkasından oda hemen belirdi var herhalde
Evet çok zor sabrettim ama telefonda da söylemek istemedim yanında da birileri var bide özel olsun biraz istedim buanı çok bekledik cünküBu saate kadar esinize soylememeniz bile basari. Ben daha aninda aramistim kesinsoyleyin bence bu aksam yarin kan testi yapacaginizi biliyo ama bugun idrar testi yaptiginizi bilmiyo supriz olur
Hayirli olsun canim darisi basimiza insallahDuruyorum ya doktora da attım testleri kanda bakalım dedi yarın yapıcaktım simdimi gideyim dedim belki simdi yaptr der dedimyok gerek yok yarın yaptr dedi bekliyorum bakalım. Eşime söylemedim daha telefonda söylemek istemedim işte şuan geç gelicek biraz hatta kandan sonramı söylesem diye bile düşünüyorum kararsızım sizce napayım kızlar? Buarada bida kaset test yaptım arkasından oda hemen belirdi var herhalde
Şimdi o geç gelicek yatar sabah cok erken kalkmaz bende sabah gidip yaptırıp gelip süpriz yaparım diye düşündüm ama bilmiyorum düşüncede kalır dayanamazsamda söylerim beraber gidip yaptırırız biraz başım dönüyor bikaç gündür bide hep yatıyorum diye sanırım dısarıda cıkmıyorum bayadır yanımda gelmesini de isteyebilirimHmm ben beraber test yaptınız diye düşündüm :) madem sürpriz yapma gibi bir niyetiniz falan varsa söylemeyin bekleyin kanda da netleşsin öyle söyleyinVar gibi bencede ama genelde garanti sonuç olması daha iyi olur tabi bence :)
Sağol canım amin inşaallahHayirli olsun canim darisi basimiza insallah
Şöyleki ben 18 ay boyunca hep omdan habersiz test yaptım sürpriz yapmak istediniz hep hayaller kurdum habersiz kan testi yaptırdığımda oldu. Ama nasip olmadı hep negatif sonuç aldım o yüzden bu ay test yaparsam Yanımda olsun istiyorum onunla yaparım onunla teste giderim inşallah tabi o günleri görürsem. O yüzden beraber gitmek istemen çok normal bence daha güzel bu kadar bekleyince insan beraber olmak istiyor o sonuçta daŞimdi o geç gelicek yatar sabah cok erken kalkmaz bende sabah gidip yaptırıp gelip süpriz yaparım diye düşündüm ama bilmiyorum düşüncede kalmaz dayanamazsamda söylerim beraber gidip yaptırırız biraz başım dönüyor bikaç gündür bide hep yatıyorum diye sanırım dısarıda cıkmıyorum bayadır yanımda gelmesini de isteyebilirim
Hayırlısıyla nasip olur inşaallah hepinizin istediği gibi güzel haberler vermekŞöyleki ben 18 ay boyunca hep omdan habersiz test yaptım sürpriz yapmak istediniz hep hayaller kurdum habersiz kan testi yaptırdığımda oldu. Ama nasip olmadı hep negatif sonuç aldım o yüzden bu ay test yaparsam Yanımda olsun istiyorum onunla yaparım onunla teste giderim inşallah tabi o günleri görürsem. O yüzden beraber gitmek istemen çok normal bence daha güzel bu kadar bekleyince insan beraber olmak istiyor o sonuçta da
Hastanenin aciline git canım 3 saatte alırsın sonucuBuarada sağlık ocagında kan sonuc sizin oralarda nezaman cıkıyor bizim burdaki ertesi günün öğleden sonrası cıkıyor heryerde aynı değil galiba ertesi günü arife öğleden sonra oluyor tatil diye alamazsam naparım
Bir bucuk saate cıkıyo acildede ama acilde hususi gebelik testi yapmıyorlarmış canımHastanenin aciline git canım 3 saatte alırsın sonucu
Hayırlıbolsun canım rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağina almayıda nasip etsinHayırlısıyla nasip olur inşaallah hepinizin istediği gibi güzel haberler vermek
Amin inşaallah sanada tez nasip olsun canımHayırlıbolsun canım rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağina almayıda nasip etsin
Kızlar fikir olması için paylasıyorum kalkınca tekrar test yaptım 12.gün bugün.ama telefon da illa biraz daha silik cıkıyor daha belirgindi bugün. Kanda verdim bakalım bekliyorum
Eki Görüntüle 2668970
Çok teşekkürler canım inşaallah sizlerde sevindirirsiniz enkısa zamanda
Tebriklerrrr cok sevindim
Canım çooook sevindimmmm darısı başımızaKızlar fikir olması için paylasıyorum kalkınca tekrar test yaptım 12.gün bugün.ama telefon da illa biraz daha silik cıkıyor daha belirgindi bugün. Kanda verdim bakalım bekliyorum
Eki Görüntüle 2668970
Sağol canımmm amin hep dua ediyorum edicemdeCanım çooook sevindimmmm darısı başımıza
AminnÇok teşekkürler canım inşaallah sizlerde sevindirirsiniz enkısa zamanda