- 8 Nisan 2011
- 1.990
- 2.030
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.161
InsallahAşılamanın 10.günü çatlatmanın da 12.günü günü oluyor aşağı yukarı. Aşılamadan önce sadece çatlatma iğnesiyle denemiştik 12.gün etkisi gecer demişti doktor yani normal etkisinin geçmesi inşaallah iki gün sonra seninde güzel haberlerini alırız canım
Bence cikmaz ancak kanda cikar belki o da deger 5 falan olur heraldeŞimdi idrar testi yapsk doğru sonuç çıkrmaz mı 10. günündeyim ben aşılamanın
Bana perşembe gece 12de yap dedi tam dedigi saatte yaptım cumarteside öğlen 1de asılamam yapıldı yani 37saat sonra cünkü yumurta 36saat sonra catlıyomus ona denk getirdi tam yani. Sen neden dedigi saatte yapmadın canım o biraz önemli aslında yumurtan catlamadan asılama olmus olabilirsinInsallahCatlatma ignesinden kac saat sonra asilama yapti doktor? 19 temmuzda sabah 7 de yap demisti bana igneyi ben 9 da yaptim ertesi gun de 20 temmuzda aksam 7 de asilama yapildi 34 saat sonra yani.
Daha once de catlayabiliyormus yumurta. 24 saat sonra asilama yapan doktorlar da varmis. Bi de spermler 2 gun yasiyor ya cok onemli degil 2 saat bekler onlar kapida çatlamasiniBana perşembe gece 12de yap dedi tam dedigi saatte yaptım cumarteside öğlen 1de asılamam yapıldı yani 37saat sonra cünkü yumurta 36saat sonra catlıyomus ona denk getirdi tam yani. Sen neden dedigi saatte yapmadın canım o biraz önemli aslında yumurtan catlamadan asılama olmus olabilirsin
Tabi 36saat diye direk herkesin öyle placak diye bişey yok ama genel ona göre hareket ediliyor diye dedim canım. Yoksa tabiki olacak olduktan sonra her türlü bulusurlar ortadaDaha once de catlayabiliyormus yumurta. 24 saat sonra asilama yapan doktorlar da varmis. Bi de spermler 2 gun yasiyor ya cok onemli degil 2 saat bekler onlar kapida çatlamasinibenim bi tane yumurtam fazla olgunlasmisti catlamasin diye ayri bi igne yaptirdi doktor hatta. Korktum asilama bosa gitmesin diye.
Valla sen deyince simdi korktum ama sitelerin hepsinde 34-36 saat yazıyor sorun yokTabi 36saat diye direk herkesin öyle placak diye bişey yok ama genel ona göre hareket ediliyor diye dedim canım. Yoksa tabiki olacak olduktan sonra her türlü bulusurlar ortadaöylesini ilk kez duydum ama doktorun vardır bildigi herhalde
Benim aşılamamın 7. Günü bugün daha. Bana da doktor çok büyüyen 3 yumurtam vardı onlar erken çatlamasın diye iğne verdi kullandım onu.Daha once de catlayabiliyormus yumurta. 24 saat sonra asilama yapan doktorlar da varmis. Bi de spermler 2 gun yasiyor ya cok onemli degil 2 saat bekler onlar kapida çatlamasinibenim bi tane yumurtam fazla olgunlasmisti catlamasin diye ayri bi igne yaptirdi doktor hatta. Korktum asilama bosa gitmesin diye.
Varmış canım öyle bir şey tüm yumurtalar aynı anda çatlasın diye bazısı çok büyüyor bazısı küçük kalıyor o iğneyi yapıyorsun büyük yumurtaların erken çatlamasını önleyip küçül yumurtalar da büyüsün diye yapılıyor benim 5-6 büyüm 3-4 küçük yumurtam vardı şans artsın yumurtaların hepsi eşit konuma gelsin diye bende çatlamadan önceki iki gün o iğneden vuruldumTabi 36saat diye direk herkesin öyle placak diye bişey yok ama genel ona göre hareket ediliyor diye dedim canım. Yoksa tabiki olacak olduktan sonra her türlü bulusurlar ortadaöylesini ilk kez duydum ama doktorun vardır bildigi herhalde
Kıyamam korkma canım nasip olduktan diyom ya her türlü olur o merak etme sen. Ben sadece catlamısken gelince sperm daha cabuk olur diye düşündüm bianda da o hiç belli olmaz pozitif düşünmeye devamValla sen deyince simdi korktum ama sitelerin hepsinde 34-36 saat yazıyor sorun yok
Dogrudur ya insan basına gelince herseyi öğreniyor valla. Ben bazen birşeyler anlatıyom etrafımdakilere öylece saskın saskın bakıyorlar bana doktor gibi olmussun diyeVarmış canım öyle bir şey tüm yumurtalar aynı anda çatlasın diye bazısı çok büyüyor bazısı küçük kalıyor o iğneyi yapıyorsun büyük yumurtaların erken çatlamasını önleyip küçül yumurtalar da büyüsün diye yapılıyor benim 5-6 büyüm 3-4 küçük yumurtam vardı şans artsın yumurtaların hepsi eşit konuma gelsin diye bende çatlamadan önceki iki gün o iğneden vuruldum
Kesinlikle ya ah ben önceden ne cahilmişim meğer hani nerdeyse elele tutuşup gebe kalınıyor sanıyordum o derece ama meğer ne zormuş şimdi çok bilgi sahibiyim :)Dogrudur ya insan basına gelince herseyi öğreniyor valla. Ben bazen birşeyler anlatıyom etrafımdakilere öylece saskın saskın bakıyorlar bana doktor gibi olmussun diye
Sanki bir ip bagli da gerinirken falan aciyor degil mi? O bende de var ama yormak istemiyorum cok uzulcem diye. Bir de goguslerimdeki aci hafifledi. Gerci burda eva diye bi arkadas vardi onun da gecmisti acisi ama pozitif cikmisti.Kesinlikle ya ah ben önceden ne cahilmişim meğer hani nerdeyse elele tutuşup gebe kalınıyor sanıyordum o derece ama meğer ne zormuş şimdi çok bilgi sahibiyim :)
Canım benim bugün geceden beri sağ kaşığımda bir çekilme oluyor içten böyle değişik bir his daha öncelerden yaşamadığım bir şey belirtiye yorsam mi
Aynen canım benim göğüs ağrılarımda baya baya azaldı. Ve kaşığımda ip bağlı gibi birisi iki ucundan çekiyor gibi kasılıyor normal otururken falan. Ben gerinme falan hiçbir şey yapmıyorum açıkçası üzerimden yük gitsin elimden gelen her şeyi yaptım diyebilmek için tüm hareketlerim kısıtlı. İnşallah şeninde sessiz sedalı gibi pozitif çıkar canım benim. Az kalmış senin günün gelmiş sayılır benimde haftaya pazartesi salı falan test günümSanki bir ip bagli da gerinirken falan aciyor degil mi? O bende de var ama yormak istemiyorum cok uzulcem diye. Bir de goguslerimdeki aci hafifledi. Gerci burda eva diye bi arkadas vardi onun da gecmisti acisi ama pozitif cikmisti.
Gerinirken yarim kaliyor tabiki aciyinca vazgeciyorum Allah korusun bisey olur kahrolurum. Insallah hepimiz saglikli evlatlara sahip oluruz hayirlisiyla.Aynen canım benim göğüs ağrılarımda baya baya azaldı. Ve kaşığımda ip bağlı gibi birisi iki ucundan çekiyor gibi kasılıyor normal otururken falan. Ben gerinme falan hiçbir şey yapmıyorum açıkçası üzerimden yük gitsin elimden gelen her şeyi yaptım diyebilmek için tüm hareketlerim kısıtlı. İnşallah şeninde sessiz sedalı gibi pozitif çıkar canım benim. Az kalmış senin günün gelmiş sayılır benimde haftaya pazartesi salı falan test günüm
Amin canım amin inanki çok zor bir süreç psikoloji falan kalmadı sitres topu gibi oldumGerinirken yarim kaliyor tabiki aciyinca vazgeciyorum Allah korusun bisey olur kahrolurum. Insallah hepimiz saglikli evlatlara sahip oluruz hayirlisiyla.
Kaçıncı günün dü canım. Bende adrt sancısı gibi ve batma olmuştuKesinlikle ya ah ben önceden ne cahilmişim meğer hani nerdeyse elele tutuşup gebe kalınıyor sanıyordum o derece ama meğer ne zormuş şimdi çok bilgi sahibiyim :)
Canım benim bugün geceden beri sağ kaşığımda bir çekilme oluyor içten böyle değişik bir his daha öncelerden yaşamadığım bir şey belirtiye yorsam mi
7. Gün bugün yarın 8 daha önümde çok yol varKaçıncı günün dü canım. Bende adrt sancısı gibi ve batma olmuştu
Benim doktorumda 24 saat icinde yapmisti ilk asilamami.Valla sen deyince simdi korktum ama sitelerin hepsinde 34-36 saat yazıyor sorun yok
Geçer geçer canım kendini bişeylere ver7. Gün bugün yarın 8 daha önümde çok yol var
İlk belirtileriniz ne olmuştu acaba ? Bu arada sağ Salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Kizlar bende 22sinde oldum asilamami. Bende sadece kasik batmasi var birde akintim var goguslerimde falan hic bir belirti yok yani bende cok umitsizim ctesi gunu yapicam negatifin cikicagini bile bileeeBenimde 23 ünde oldu aşılamam. Güzel haberler alalım inşallah